29-09-2012, 20:58
Bir dahaki sefere balıkları sayma , bereketi kaçar derler..
27.09.2012 de galatanın istavritleri :)
|
29-09-2012, 20:58
Bir dahaki sefere balıkları sayma , bereketi kaçar derler..
29-09-2012, 23:33
@muvaffak abi turşu sözü güzel olmuş ama yok çorbasını düşünüyorum yapabilirsem ama tamam bir daha saymam napim çok heyecanlandım doğrusu ilk defa böyle çok tutunca dayanamadım saydım
@Berkan abi istavrit çaparisi ile tuttum 0.8 misina ya 11 numara iğne ile takım yapılmış ama hazır değil o bana yardım eden Mesut abi kendisi yapıyormuş bana o verdi hazırlar daha kalın ve büyük iğne oluyormuş böylelikle tuttum satış konusuna gelince evet abiler bende yemek için tutmaya gidiyorum fazla olmasının nedeni ilk tutmam olunca hevesimden çok tuttum böyle olunca benden almayı zorla istediler yoksa ben masumum
Hayat güzellikleri doludur yeter ki sen bardağın dolu tarafından bakmasını öğren...
30-09-2012, 01:04
Abicim tebrikler hızla öğrenmek budur dedikleri bu işte. Öylesine öğrecekler var ki öğrendikçe şaşıracak ve şaşırmıyorum dediğin anda öğrenmenin keyfini yaşayacaksın.
SAMİMİYETİN tam bir örnek. Keyifli avların ve paylaşmlarınla burada olmalısın
30-09-2012, 10:52
bereketli olsun ismail bey.. güzel bir av olmuş..
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
30-09-2012, 13:56
@Ercan abi çok tşk ederim ama sizin gibi güzel insanların arasında olup soğuk olmayı düşünmedim hiç ayrıca sizin gibi paylaşımcı abilerimden ve dostlarımdan öğreneceğim çok şeyim olduğuna eminim ve bende sizlerden öğrenip zamanı geldiğinde bende sizler gibi bilgilerimi paylaşıp bunu gerçekten öğrenmek isteyenlere yardımcı olmayı istiyorum
@Ruşan çok tşk ederim aynen öyle oldu @Ahmet abi çok tşk ederim ayrıca meslektaş sayılırız
Hayat güzellikleri doludur yeter ki sen bardağın dolu tarafından bakmasını öğren...
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|