Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Güzel bir sazan...
Güzel yerler, Gulumse

Alıntı:Belge almak biraz ugrastiriyor burda.

Keşke bizde de öyle olsa..Wink
Bul
Yalcin abi bende denizde severim bu isi ama ne yaparsin. Buradada böylesi nasipmis.
Belgeyi cikardiktan sonra denemelere baslariz.
Aytekin abi at-cek icin umutluyum. Turna, tatlisu levregi ve sudak gibi baliklarin tutuldugunu duydum sahtelerle kasiklarla falan.

Muvaffak abi ben o belge isini her zaman dile getiriyorum ama bizim kendi ülkemizde malesef yeterli duyarlilik gösterilmiyor.Bizde genelde yasaklar delinmek icin konuluyor. Yaptirimi veya cezasi yok.
Bul
O alanda avlanma müsadesi varsa ciddi av yapılacağından şüphem yok. İzmir Buca'da gölet alanımız var ve gölette ayağım boyunda balıklar var fakat av yasak. Yer çok güzelmiş76
Bul
Ercan abi sadece amatör olta balikcilari balik tutsun diye göllere ve tatlisulara tonlarca balik birakiliyor. Alabaliktan tutun turnaya sazana kadar. Insanlar bu avlaklara gidip balik avliyorlar ve zevkini cikariyorlar. Av yapmadan önce belli bir ücret karsiliginda günlük haftalik veya yillik kartlar alman gerekiyor eger yoksa ceza kesiliyor. Bu paralarda bu göllere tekrar balik salmak icin ve bu isin kontrolü icin harcaniyor. düzen harika.
Bul
ALTAYLI yazdı:O alanda avlanma müsadesi varsa ciddi av yapılacağından şüphem yok. İzmir Buca'da gölet alanımız var ve gölette ayağım boyunda balıklar var fakat av yasak. Yer çok güzelmiş76

ercan abi yapıldığı senede gölde balık tutulaçak denmişti oysa ne tutan var ne sözünde duran var.Rolleyes
Bul
mekan cok guzelmis.sazanda ekmegi gorunce jaws gibi cikmis piyasaya olta atmaya gerek yok at ekmegi vur kepceyi al kenaraHappy
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul
Bul
monawar yazdı:mekan cok guzelmis.sazanda ekmegi gorunce jaws gibi cikmis piyasaya olta atmaya gerek yok at ekmegi vur kepceyi al kenaraHappy

Gulumse valla güzel olurdu kepce işi ama ben oltama gelmesini tercih ederim. baliǧin gelmemek icin naz yapmasi lazim biraz ki zevki çıksın Gulumse
Bul
monawar yazdı:mekan cok guzelmis.sazanda ekmegi gorunce jaws gibi cikmis piyasaya olta atmaya gerek yok at ekmegi vur kepceyi al kenaraHappy

kepçe işi hiç fena degil Gulumse ama ben oltama gelmesini tercih ederim. gelmemek icin naz yapip ugrasmasi lazim benle ki zevki ciksin. Gulumse
Bul
super bir doga..harika bir yer BilgehanAlkis
paylasim icin tesekkurler
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
etrafında böyle balıkla var sen hala duruyorsunHadiordan hadi iş başına hadi sallanmaSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  güzel köyüm balıkcı uğur 49 6,392 04-06-2010, 15:54
Son Yorum: balıkcı uğur
  Ağlasun deresinden güzel iki görüntü nasipse bu pazar Burdur ekibi olarak oradayız yusufburdur 30 6,034 17-02-2009, 01:27
Son Yorum: adem77
  İŞte GÜzel Mudanyam mudanya 23 4,379 20-01-2008, 03:13
Son Yorum: Ege
  güzel istanbuldan görüntüler bucalıfikret 12 3,130 12-12-2007, 16:22
Son Yorum: Kamil ILIPINAR

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi