Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Güzel bir sazan...
Merhaba abilerim kardeslerim.
Almanyada oturdugum evin hemen yakininda cok guzel av yapilabilecek göl ve akarsu var. Etrafinda gezilip oturabilecek yerler var. Gecenlerde merakimdan bakmaya gittim balik varmi tutuluyor mu diye. Genelde sazan avi yapildigini gördum. Bir video paylastim. Suya ekmek parcalari atarken pasanin biri cikiverdi aradan kisa bir süreligine selam verir gibi. Daha sonra bir kac tane daha gördum. Ortalamalari 6 ile 10 kg arasi degisiyor. Daha kücügüne rastlamadim. En kisa zamanda av yapmaya baslamak istiyorum. Belge almak biraz ugrastiriyor burda.

[YOUTUBE]tbc6Zty17Z4[/YOUTUBE]

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Tam bir doğa harikası, çok güzel bir yer. Oralarda avlanmak ne kadar zevkli olur. Şimdiden rasgele..
Sazanları özledim...
Bul
Nefis yermiş BilgehanAlkisyavrular ekmeğe nasıl geliyorlarGulumseen kısa zamanda belgeni alırsın inşallah,kolaylıklar dilerimAlkis
Bornova - izmir
Bul
insallah. tesekkür ederim
Bul
orada balık değil zevk tutulur bilgehan Gulumse
Bul
Nihat abi fazla fotograf cekmedim ama burada hakikaten böyle dogal güzellikler korunuyor ve temiz tutuluyor. Balik avi yapmasaniz bile arada dolasmaya bile ciksa insan gercekten yorgunlugunu stresini atiyor. Balik avi yapmaya basladigim an raporlari suíze sunacagim.
Bul
tatlısu balığından pek hoşlanmam ama sırf o balıkları avlama zevki için bile belge almak için uğraşılır bilgecim.bir an önce hazırlıklarar başlamalısın.zevkli olacak.AlkisAlkisAlkis
Bul
bilgehan harika manzara temiz ortam Alkis belgeni çıkartmaya bak balıklar seni beklemez.Siyirdim
Bul
çok güzel bir yer,tam bir sportif balıkcılık yeri ;
yakala bırak,için biçilmiş bir yer.paylaşım için teşekkürler.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
bilgehan gerçekten şahane bir yer balık ta bol anlaşılan , keyifli av ve dinlence olur orda Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  güzel köyüm balıkcı uğur 49 6,392 04-06-2010, 15:54
Son Yorum: balıkcı uğur
  Ağlasun deresinden güzel iki görüntü nasipse bu pazar Burdur ekibi olarak oradayız yusufburdur 30 6,033 17-02-2009, 01:27
Son Yorum: adem77
  İŞte GÜzel Mudanyam mudanya 23 4,379 20-01-2008, 03:13
Son Yorum: Ege
  güzel istanbuldan görüntüler bucalıfikret 12 3,130 12-12-2007, 16:22
Son Yorum: Kamil ILIPINAR

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi