Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sonunda Boililerimiz
çok güzel olmuş rusan inşallah avıda verimli olur rastgele kardeşimAlkisAlkisAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
ruşan benim bile canım çektiBobo bayram şekerlemesi gibi balık yakalayamazsanız bonbon şekeri diye satın çocuklara Siyirdim ama güzel trofeler alırsınız işallah Affet(hamur işide yakışıyor elinizeWink)
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
balık bunlar gelmesinde neye gelsin kardeşim GulumseAlkis
Bul
trofeli avlariniz olsun beylerAffet
rastgeleyin
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Sevgili Ruşan,
İlk defa yapmanıza rağmen çok başarılı bir iş çıkartmışsınız.Öncelikle tebrik ederim.
Tarifi ben verdiğimi zannediyorum sana.Özelden tekrar göndereyim.Boilileri kaynamadan sonra 2 veya 3 gün çok iyi kurutup çift kat buzdolabı poşetlerin de difrizde saklayabilirsin.Az kurutursan gittiğin avlak da çabuk küflenmeye sebep olabilir.Hamuru buzluk da saklaman zararlı olmaz ama en kısa zamanda onları da kaynatıp buzluğa koyman şart.Sarı renk kullanmanız çok iyi olmuş.
Trofeler alman nasip olsun.
[COLOR="#0000CD"]YOLA ÇIKIP VARMAYAN,YOLDAN ÇIKIP VARAN YOKTUR.
[/COLOR]
Bul
Mustafa DEDEMLİ yazdı:Sevgili Ruşan,
İlk defa yapmanıza rağmen çok başarılı bir iş çıkartmışsınız.Öncelikle tebrik ederim.
Tarifi ben verdiğimi zannediyorum sana.Özelden tekrar göndereyim.Boilileri kaynamadan sonra 2 veya 3 gün çok iyi kurutup çift kat buzdolabı poşetlerin de difrizde saklayabilirsin.Az kurutursan gittiğin avlak da çabuk küflenmeye sebep olabilir.Hamuru buzluk da saklaman zararlı olmaz ama en kısa zamanda onları da kaynatıp buzluğa koyman şart.Sarı renk kullanmanız çok iyi olmuş.
Trofeler alman nasip olsun.

Bilgiler için çok teşekkürler Mustafa abi. Tarifi kafamıza göre uydurduk ama birbirlerine yakınlar. Boilileri dün yaptık. Bu gece buzluğa koymuştum ama dediklerinden sonra geri çıkarttım ve kurutma işlemine bir gün daha devam edicem. Birazını suyun içine attım test için. Yarın içlerini kontrol edicem. Amin Mustafa abi inşalllah, daha büyükleri de sizlerin olsun. Affet
Sazanları özledim...
Bul
güzel görünüyorlar emekleriniz boşa çıkmaz umarım rastgelsin kardeşimAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
ruşan tüm ekibin eline sağlık,boililer süper görünüyor,emeğinizin karşılığını trofe sazanlarla alırsınız inşallah , kamp ve balıkavı süper olur,iyi eğlenceler.şimdiden size rastgele.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
rusan yazdı:Herkese güzel yorumları için teşekkür ederim. Gulumse

Teşekkürler Hayati abi, merayı önceden yemleme şansım yok malesef. Hem uzak hemde kendim bile gidicek arabayı zor buluyorum. Bayramdan sonra güzel bir kamp kurup bol yemleme ile sonuçlarını görücez. Aylardır karışımı elde edebilmek için uğraştım. İçeriği ne kadar doğru bilinmez. Eksikleri çoktur elbet. Ama ben çok ümitliyim. Bu sene benim merada pek balık yok ama kısmet artık.
Hamurun kendi rengi çok güzeldi. Ama gene de sarı ve kırmızı gıda boyası kullandık.

Rusan kardeş ist neresinde oturuyorsun araba sorun etme iste ne zaman istersen gideriz bizde senin yanında birşeyler kapmaya çalışırız..
Bul
İstanbul Sefaköyde oturuyorum Mustafa abi teklifin için teşekkürler Gulumse
Sazanları özledim...
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi