Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
09,08,2012 yeni kasna cennetim.1,BÖLÜM
Meraya gidiş için çekilen sıkıntı ve göze alınan riskler bir yana hazırlanan rapor da emek isteyen cinsten,fotoroman gibi. Azmini kutlarım resmen sınırları zorlamışsın Alkis
Öyle bir yaban alana tek başıma kesinlikle gidemem doğrusu..
Bul
cranium yazdı:Anlatisiniza, azminize, cesaretinize ve merakiniza tebrikler ...
Balik olum olmamis benim umrumda mi, bu cesaret bile basli basina bir haz verir insana.
Merakla serilerinizi takip ediyor olacagim...

Bu arada bu gunes baliklari neden istenmeyen adam ilan edildi ? Anlayamadim...
Aciklayabilen
?

Adaş yazımda 2/2 tebliğ 2 nolu çizelge diye bir belirtmede bulunmuştum gözünden kaçtı heralde Wink
Kısaca açıklamaya çalışayım bu balık yerli bir balık olmayıp yurt dışından gelip özellikle akvaryumcuların akar sulara ve göllere bırakması ile yayılan bir balıktır, ortalama 3000/5000 arası yumurta bırakır, aşırı beslenme özelliği ile bölgedeki besin dengesini bozar ve birincil yemeği sair balıkların yumurtalarıdır, sonuç olarak girmiş olduğu yerlerdeki yerli türlerin neslini bitirir ve sadece kendisini kalır.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
enteresan bir balıkmış.girdiği yeri ele geçiriyor.israil sazanı gibi.sabotaj resmen.Hadiordan
Bul
Murat abi paylasimin icin tesekkürler. Cok zevkli bir av yapmissin ve bizide güzel anlatimin ve fotograflarina o zevke ortak ettin. Cesaretinden dolayi kutluyorum o zor avlaklarda av yapmak cesaret ister. Eline saglik. Daha guzel avlara insallah. RastgeleAlkis
Bul
Tek kelime ile harika bir paylaşım. Her yönüyle örnek olduğu gibi anlatımın, elden düşürmeden tek solukta okunan küçük hikayelerin tadındaAlkisAlkisAlkis
Yeni avlarınızı merakla bekliyeceğiz76
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Adaş yazımda 2/2 tebliğ 2 nolu çizelge diye bir belirtmede bulunmuştum gözünden kaçtı heralde Wink
Kısaca açıklamaya çalışayım bu balık yerli bir balık olmayıp yurt dışından gelip özellikle akvaryumcuların akar sulara ve göllere bırakması ile yayılan bir balıktır, ortalama 3000/5000 arası yumurta bırakır, aşırı beslenme özelliği ile bölgedeki besin dengesini bozar ve birincil yemeği sair balıkların yumurtalarıdır, sonuç olarak girmiş olduğu yerlerdeki yerli türlerin neslini bitirir ve sadece kendisini kalır.
Serkan bu bilgiler için sana da ayrıca teşekkürler.Alkis Beslenme zincirinde meydana gelen her hasar büyüyerek ciddi sorunlara ulaşır. İnşallah bu sıkntı için mücadele planları yapılıyordur.76
Bul
Harika doğa nefis anlatım birleşince bir başka güzel oluyorAlkisemeğine sağlık Murat,yinede bu türden avlaklara tek gitme derim.Bereketli afiyet olsunGulumse
Bornova - izmir
Bul
harika bir paylaşım için teşekkürlerAlkis
[Resim: 4hg03.jpg]
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Murat abi çok güzel balıkçılık yapmış ve hepsinden öte muhteşem bir doğa harikası yer ile bizleri tanıştırmış oldun AlkisAlkis çok teşekkür ederim.
Yanlız bu güneş levreğini görmek hiç iyi olmadı Snifsinf o harika yerdeki diğer yerli balıkları 3-5 sene sonra bu balık yüzünden bulamaz isen şaşırma çünki ekolojik açıdan ciddi sakıncaları olan bir balık (2/2 tebliğ çizelge2) . Ben şahsen o balığı tutsa idim oradaki tilki vs. canlılar için bir kenara ayırırdım.
Muhteşem paylaşımlarınızın devamını 4 gözle beklemekteyim AlkisAlkis tekrar teşekkür ederim.
teşekkür ederim serkan.
bu güneş levreği sanırım belki 10 yıldan beri burdadır,
baraj çok büyük ve derin bir baraj, yani bununla mücadele zor,
gerçi ben barajdan sonraki deresine gitmiştim, çok ta uzaktı ama oraya da ulaşmış maalesef.
LeVrEkCi yazdı:konuyu zevkle okudum ve 2 konuyu ayrı yerlerde kaybolup anlamsız olacağından değerini yitirmemesi için birleştirdim.
doğada olmak macera yaşamak çok güzel bir dugu fakat siz fazlasıyla risk almışsınız,
sonuç olarak masa şenlenmiş,afiyet olsun rastgele.Alkis
teşekkür ederim nihat.
konuları birleştirdiğin içinde teşekkürler, sanada zahmet verdik, rapor bu kadar uzamasaydı gerek kalmayacaktı aslında, ama kısaltınca tadı kalmıyor, aynı risk gibi,adranalin avı renklendiriyor, ama haklısın. bu sefer fazlasıyla risk aldım.
YaKaMoZ yazdı:MURAT abi tebrikler bize gerek anlatimi gerek fotolari tam bir gorsel solen sundun tesekkurler MURAT abiAlkis
teşekkür ederim murat, beğendiğine sevindim.
monawar yazdı:murat abı emegıne saglık ne guzel bır anlatım olmus fotograflarda cok guzel avlak yerın cok guzelmıs yolu kotu olsada orası için uğraştıgına değer tekrar teşekkürler güzel paylaşımın içinAlkisAlkisAlkis
teşekkür ederim ali,
av zorlaşınca değeri daha çok artıyor benim için.
(o o)
Bul
güzel anlatım.. güzel kefaller.cidden çok yakışıklılar.güneş levreklerini mavruşun dediği gibi sıuya atmasan iyiydi.lütfen av yaptığın meranın yerini ismini paylaşma bir daha gittiğinde oraları talan edilmiş görebilirsin.çok güzel bir rapor zevk aldım.devamını sabırsızlıkla bekliyorum.rastgelsinAlkisAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Yeni Yılın İlk Palamutları orhanekmekci 45 7,536 30-01-2013, 10:33
Son Yorum: orhanekmekci
  Barakuda da geldi. 5 Kasım 2012 Torik Orhanbaba 34 5,021 06-01-2013, 18:13
Son Yorum: Torik Orhanbaba
  Boğaziçi'nde Sarıkanat Avı 4 / 27.12.2012 ® FuRkAn * 12 2,680 30-12-2012, 02:45
Son Yorum: xfisher
  26.12.2012 galata monawar 18 2,228 28-12-2012, 23:29
Son Yorum: ufuktan26
  Sert Lodoslardan sonra sırtı avında gelen palamutlar. 13 Aralık 2012 Torik Orhanbaba 40 5,687 20-12-2012, 11:39
Son Yorum: Torik Orhanbaba
  12/12/2012 sarıkanat avı BALIK and OZAN 29 4,243 20-12-2012, 10:39
Son Yorum: bucalı
  13-12-2012 Bucalı menekop avında. bucalı 46 6,609 20-12-2012, 09:50
Son Yorum: bucalı
  05.12.2012 sabah suyunda rapala keyfi (xfisher) xfisher 44 6,775 14-12-2012, 17:18
Son Yorum: SpinAvcısı
  10/12/2012 galata sarıkanat avı BALIK and OZAN 21 4,058 13-12-2012, 16:22
Son Yorum: Albatros-gr
  palamut bereketi 23/11/2012 makineci 17 3,196 30-11-2012, 22:49
Son Yorum: ssevdim

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi