MaVrUşGiL yazdı:Murat abi çok güzel balıkçılık yapmış ve hepsinden öte muhteşem bir doğa harikası yer ile bizleri tanıştırmış oldun 
çok teşekkür ederim.
Yanlız bu güneş levreğini görmek hiç iyi olmadı
o harika yerdeki diğer yerli balıkları 3-5 sene sonra bu balık yüzünden bulamaz isen şaşırma çünki ekolojik açıdan ciddi sakıncaları olan bir balık (2/2 tebliğ çizelge2) . Ben şahsen o balığı tutsa idim oradaki tilki vs. canlılar için bir kenara ayırırdım.
Muhteşem paylaşımlarınızın devamını 4 gözle beklemekteyim 
tekrar teşekkür ederim.
teşekkür ederim serkan.
bu güneş levreği sanırım belki 10 yıldan beri burdadır,
baraj çok büyük ve derin bir baraj, yani bununla mücadele zor,
gerçi ben barajdan sonraki deresine gitmiştim, çok ta uzaktı ama oraya da ulaşmış maalesef.
LeVrEkCi yazdı:konuyu zevkle okudum ve 2 konuyu ayrı yerlerde kaybolup anlamsız olacağından değerini yitirmemesi için birleştirdim.
doğada olmak macera yaşamak çok güzel bir dugu fakat siz fazlasıyla risk almışsınız,
sonuç olarak masa şenlenmiş,afiyet olsun rastgele.
teşekkür ederim nihat.
konuları birleştirdiğin içinde teşekkürler, sanada zahmet verdik, rapor bu kadar uzamasaydı gerek kalmayacaktı aslında, ama kısaltınca tadı kalmıyor, aynı risk gibi,adranalin avı renklendiriyor, ama haklısın. bu sefer fazlasıyla risk aldım.
YaKaMoZ yazdı:MURAT abi tebrikler bize gerek anlatimi gerek fotolari tam bir gorsel solen sundun tesekkurler MURAT abi
teşekkür ederim murat, beğendiğine sevindim.
monawar yazdı:murat abı emegıne saglık ne guzel bır anlatım olmus fotograflarda cok guzel avlak yerın cok guzelmıs yolu kotu olsada orası için uğraştıgına değer tekrar teşekkürler güzel paylaşımın için

teşekkür ederim ali,
av zorlaşınca değeri daha çok artıyor benim için.