Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Av Raporum
LeVrEkCi yazdı:arif siteye direk konudan resim eklersen resimler direk görünür,konu altında eklentileri yönet tuşu var ona bas seni yönlendirir..
şu tırıvırıdan kurtaracağız memleketi inşallah..

İnşallahAffet
Kaçan balık büyük olur.
Kaçamayan ızgara.GulumseSmile
Bul
Tebrikler muhammet bu güzel hassas davranışından genç yaşında daha neler öğreneceksin.Bende gezimde bazı duyumlar aldım bu tırıvırı illeti,elektrik ve zehir gibi tehlikeli yöntemler uygulanıyor uygulayanlarıda nefretle kınıyorum.Hadiordan İnşallah bir gün hayanlideki balığı olatanda görmen dileklerimle rasgele.Alkis
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
HAŞİM77 yazdı:Tebrikler muhammet bu güzel hassas davranışından genç yaşında daha neler öğreneceksin.Bende gezimde bazı duyumlar aldım bu tırıvırı illeti,elektrik ve zehir gibi tehlikeli yöntemler uygulanıyor uygulayanlarıda nefretle kınıyorum.Hadiordan İnşallah bir gün hayanlideki balığı olatanda görmen dileklerimle rasgele.Alkis
Sağolun sizede rastgeleGulumse
Kaçan balık büyük olur.
Bul
Örnek davranışın için kutlarım Muhammet, bence de doğru yoldasın..Alkis
Konuya resim eklemek için burayı incele işine yarayacaktır.. : Amatör Balıkçı
Bul
Lakerda yazdı:Örnek davranışın için kutlarım Muhammet, bence de doğru yoldasın..Alkis
Konuya resim eklemek için burayı incele işine yarayacaktır.. : Amatör Balıkçı
Sağolun, evet bu bilgi işime yarayacaktır.Gulumse
Kaçan balık büyük olur.
Bul
Muhammetcim tebrikler, bol balıklı avlar dilerim. Gelecekte iyi bir balıkcı olacağını tahmin ediyorum. tabi balık kalırsa Snifsinf ama sen yine de her daim bilinçli bir av dostu ve doğa meraklısı olmaya devam et kardeşim benim. hakkını alacağından hiç şüpemiz yok...tebrikler kardeşim...Alkis
[SIGPIC][/SIGPIC]1986 Tuzla-İST Mehmet AĞCA
LeVrEkCi yazdı:arif siteye direk konudan resim eklersen resimler direk görünür,konu altında eklentileri yönet tuşu var ona bas seni yönlendirir..
şu tırıvırıdan kurtaracağız memleketi inşallah..

Abi o biraz zor görünüyor be, düşünsene emekli bir polis memuru olan balık malzemecisi bile bunu satıyorsa tırıvırı denen pislikten zor kurtarırız sularımızı...Baby
[SIGPIC][/SIGPIC]1986 Tuzla-İST Mehmet AĞCA
bumudur işte budur.. tırıvırıyı yakmışsındır umarım.. tebrik ederim muhammet kardeşim senin şu yaptığını koca koca adamlar yapmıyor.Alkisbilinçli bir gençlik geliyor çok mutlu oldum yaptıklarından canı gönüldenAlkisAlkisWink
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
tebrikler yeğenim balık yakalanmasada ,doğaya bir katkın olmuş. duyarlı davranışın için çok teşekkürlerAlkisAlkisAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
OZGUR__C yazdı:Muhammetcim tebrikler, bol balıklı avlar dilerim. Gelecekte iyi bir balıkcı olacağını tahmin ediyorum. tabi balık kalırsa Snifsinf ama sen yine de her daim bilinçli bir av dostu ve doğa meraklısı olmaya devam et kardeşim benim. hakkını alacağından hiç şüpemiz yok...tebrikler kardeşim...Alkis
Sağolun.Ben teşekkür ederim.Gulumse
Kaçan balık büyük olur.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi