Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Av Raporum
Öncelilkle merhaba bu sitedeki ilk av raporum;
Vefat eden dedemin yanına ziyarete gitmiştik(Kırşehir) babam,ben,mehmet amcam,şuayip amcam ile birlikte. ordaki akrabalar bizi bir baraja götürdü ama adını hatırlamıyorum 1-2 saatliğine stres atmaya gittik benimde yanımda önceden yaptığım oltalar vardı 3-4 tane olta ve mısır sadece.orada kalacağımız zamanda azdı zaten akraba ziyareti falan.1-2 saat takıldık.Fakat balık tutamadık ,ben daha önce hiç tırı vırı görmedim, neyse ben oltamı çekerkenoltaya bir misinaHi takılmıştı.bir çekdim ki küçük bir ağ sanki sonra amcamlar falan hemen koştu bana -tırıvırı illeti budur dediler-içinden de 2 tane kerevit çıktı onları kutarıp geri bıraktık.Hidüşünsenize istanbuldan kalkıp kırşehire gidiyorunuz ve 2 kerevitin canını kurtarıyorsunuz(tırıvırının içinden).Siyirdim
ImageShack - Online Photo and Video Hosting

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Kaçan balık büyük olur.
Kaçamayan ızgara.GulumseSmile
Bul
Resimler gözüküyormu
Kaçan balık büyük olur.
Bul
muhammed tr yazdı:Resimler gözüküyormu

Sitemizin foto yüklemesini kullansaydın keşkeGulumse
Bornova - izmir
Bul
eline yüreğine sağlık.aslında kurtardığın iki adet kerevit değil geleceğindi.daha sonraki ziyaretlerinde avlağında av bulacaksın demekti.tebrik ediyorum delikanlı.teşekkürler.Alkis
Bul
orhanekmekci yazdı:Sitemizin foto yüklemesini kullansaydın keşkeGulumse
bilmiyorumkiMahcup
Kaçan balık büyük olur.
Bul
yycolak yazdı:eline yüreğine sağlık.aslında kurtardığın iki adet kerevit değil geleceğindi.daha sonraki ziyaretlerinde avlağında av bulacaksın demekti.tebrik ediyorum delikanlı.teşekkürler.Alkis
Sağolasın Yalçın amca.
Kaçan balık büyük olur.
Bul
İlk balık avı paylaşımın hayırlı olsun MuhammetAlkisbu tırvırı illetin tam rezillikHadiordanduyarlı davranışın için teşekkürlerAlkissanada keyifli tatiller dilerimGulumse
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:İlk balık avı paylaşımın hayırlı olsun MuhammetAlkisbu tırvırı illetin tam rezillikHadiordanduyarlı davranışın için teşekkürlerAlkissanada keyifli tatiller dilerimGulumse
Çok sağolasın Orhan amca.
Kaçan balık büyük olur.
Bul
Dogru yoldasın delikanlı Alkis
Bul
arif siteye direk konudan resim eklersen resimler direk görünür,konu altında eklentileri yönet tuşu var ona bas seni yönlendirir..
şu tırıvırıdan kurtaracağız memleketi inşallah..
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi