Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
maydanozda misafir.
AlkisAlkisAlkis
guzel kareler
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
çok güzelsiniz çok ben gelemesemde eşim ve oğlum herzamanki gibi bu yazda ziyaretlerini yaptılar sevgili biricik abim ve eşinin misafiri oldular. tatlı bir süprizde muratım yapmış ailesiye uğramış telde konuştuk sağolsun.seviyorum ben bu siteyi iyiki varsınız.AlkisSeerfAlkis76
balığa hasret yaşamak zor
Bul
oy oy oy bahriyeli,murkiii senin başın ağrımıştır şekerim bee BoboAlkissende bi tatil yap ramazandan sonra .seninkiler seni özlemiş.Affet güzel buluşma olmuş mekan ,yer önemli dğil sevilmek yeterli güzel sitemizin güzel insanları AffetAlkisAlkisAlkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Bundan sonra süpriz kimden gelecek76güler yüzün solmasın sevgili kardeşimRoserasgele.
Bornova - izmir
Bul
YaKaMoZ yazdı:YALÇIN abicim ya bir şey demiyorum tamda kaleme alınabilecek bir hayat yaşıyorsun ben boşuna demiyorum sitenin MUHTAR ı diye sanaikamet almaya gelir gibi beş dakikada olsa ugrayanın hiç eksik olmuyor tebrikler...AlkisAlkisAlkis

YaKaMoZ yazdı:Ha bu arada söylemeden yapamayacagım MURAT abide jönler gibi çıkmış vallahaSmile
sağol canımın içi.sen hala ikametsiz oturuyorsun.
kardeşimin yakışıklılığı tartışılmazdıııııııırr...
murki yazdı:Teşekkürler abicim sağolasın, umarım Bucadasındır. Şeker abimin güzel yüzünü, tatlı gülüşünü, şekerim lafını duymadan yapamıyorum. Gulumse
fikocuğuma selam söyle.hayırsızdır bucanın dışında.hep evde oturur.Seerf
LeVrEkCi yazdı:vay amcaoğluna bakın beee helal valla sana amcaoğlu,
güzel sürpriz olmuş yalçın abi GulumseSeerf

hem ne sürpriz.sağol nihatcım.
Bul
Albatros-gr yazdı:Alkis
guzel kareler
sağol,sağol,sağoooooooll...
bahriyeli yazdı:çok güzelsiniz çok ben gelemesemde eşim ve oğlum herzamanki gibi bu yazda ziyaretlerini yaptılar sevgili biricik abim ve eşinin misafiri oldular. tatlı bir süprizde muratım yapmış ailesiye uğramış telde konuştuk sağolsun.seviyorum ben bu siteyi iyiki varsınız.Alkis
bizde seni seviyoruz şekerparem.eşiniz ve oğlunuz emin ellerde merak etmeyiniz sayın bahriyelim.
yalova tatar yazdı:oy oy oy bahriyeli,murkiii senin başın ağrımıştır şekerim bee Alkissende bi tatil yap ramazandan sonra .seninkiler seni özlemiş.Affet güzel buluşma olmuş mekan ,yer önemli dğil sevilmek yeterli güzel sitemizin güzel insanları AffetAlkisAlkisAlkis
böyle şekerleri ağırlamak baş ağrıtırmı şekerim.birde sen geliversen ne olur sanki.bende oraları çok özledim ama olmuyor işte.dediğin çok güzel.bayramdan sonra düşünmüyor değilim.inşallah olur.bir yere kaybolma.illaki bahçede oturmamız lazım.Wink
orhanekmekci yazdı:Bundan sonra süpriz kimden gelecekgüler yüzün solmasın sevgili kardeşimRoserasgele.
severim sürprizleri.belki sen olursun canım abim.
Bul
boyle zıyaretler ınsanı cok mutlu edıyor..yalcın abı bende her an kapını calabırım.saygılar.sevgıler..
Seerf
Bul
BALIK and OZAN yazdı:boyle zıyaretler ınsanı cok mutlu edıyor..yalcın abı bende her an kapını calabırım.saygılar.sevgıler..

hemde nasıl bir mutluluk anlatamam.dün muratcığımı karşımda görünce ne yapacağımı şaşırdım.
her zaman başımın tacısın kardeşim . . . 76
Bul
[Resim: nazar1024.jpg]
Bul
Sitemizin muhtarına uğramadan olmaz dimi Smile hepinize helal olsun SeerfSeerf seviyorum sitemi Sefiom seviyorum tüm Sefiom üyelerini Alkis
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  maydanozda baskın. yycolak 34 4,523 28-05-2012, 11:37
Son Yorum: yycolak
  maydanozda şenlik yycolak 49 4,097 01-02-2012, 15:26
Son Yorum: hus213

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi