Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
''alternatif tatil'' öneriyorum
allah içine sindirsin sevgili kardeşim.tatilini güzel geçirmene sevindim.ama fotolarıda merakla bekleyeceğim.teşekkürler.Alkis
Bul
monawar yazdı:rifat stresini atmissin,oralarda GOKCETEPE MARIS orman kampi vardi acaba senin dedigin yerle aynimi isim degisikligimi oldu

ali gökcetepe ile danişment ayrı yerler.gökcetepede de bir orman kampı olduğunu duydum ama araştırmadım.araştırmak gerek aslında..
Bul
Güzel yermiş,Allah içine sindirsin RıfatGulumse ağaçlık alanda tatilin keyfide ayrı güzeldir.org için neden olmasınSeerf
Bornova - izmir
Bul
Rıfat abi paylaşımın için teşekkürler bizim davutlar milli parkada benziyor güzel bir yerAlkis
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul
Rıfat tatilin içine sinmiş anlaşılan, dediğin gibi organizasyon için düşünülebilecek bir yere benziyor..Seerf
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Teşekkürler Rıfat.İyi bir tatil olmuş senin için.Organizasyon için de iyi bir alternatif gibi gözüküyor.AlkisSeerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
Merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum. 3 yıldır yazları Danişment orman kampına gidiyoruz. Kamp kıyıdan pek verimli değildir, 1km açıldıktan sonra birden derinleşen bir yapısı vardır. Açıklarda uskumru kolyos mercan kalamar kupes karagöz vs. çeşit çeşit balık alabilirsiniz.

Bu yıl da Ramazan ayı sonunda Saros Danişment Orman kampına 10 günlük Av Kampı düzenliyoruz. İnşaallah fotoğraf ve videoları paylaşacağım dönüşte.

PROGRAMIMIZ

Konaklama:
Çadır kampında çadırda.

Kamp Aktiviteleri:

Motorlu Zodiac botla saros koyları ve Erikli açıklarında yemli, çapari ve sırtı avları.

Menü:

Kahvaltı: Köy ekmeği, peynir zeytin domates, sınırsız çay, isteyene balık
Öğle yemeği: Balık (Izgara levrek, uskumru, mercan, ispari, kupes, karagöz vs.)
Akşam Yemeği: Balık (Izgara levrek, uskumru, mercan, ispari, kupes, karagöz vs.)
denizbilimci yazdı:Merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum. 3 yıldır yazları Danişment orman kampına gidiyoruz. Kamp kıyıdan pek verimli değildir, 1km açıldıktan sonra birden derinleşen bir yapısı vardır. Açıklarda uskumru kolyos mercan kalamar kupes karagöz vs. çeşit çeşit balık alabilirsiniz.

Bu yıl da Ramazan ayı sonunda Saros Danişment Orman kampına 10 günlük Av Kampı düzenliyoruz. İnşaallah fotoğraf ve videoları paylaşacağım dönüşte.

PROGRAMIMIZ

Konaklama:
Çadır kampında çadırda.

Kamp Aktiviteleri:

Motorlu Zodiac botla saros koyları ve Erikli açıklarında yemli, çapari ve sırtı avları.

Menü:

Kahvaltı: Köy ekmeği, peynir zeytin domates, sınırsız çay, isteyene balık
Öğle yemeği: Balık (Izgara levrek, uskumru, mercan, ispari, kupes, karagöz vs.)
Akşam Yemeği: Balık (Izgara levrek, uskumru, mercan, ispari, kupes, karagöz vs.)

tam kafa dinleme programı hasancım.keşke ayrı bir yerde açsaydın konuyu,gelişmeleri daha kolay alırdık.yanı kamp ve av fotolarını raporlarını gibi.şimdiden allah içinize sindirsin rasgelsin kardeşim.Alkis
Bul
denizbilimci yazdı:Merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum. 3 yıldır yazları Danişment orman kampına gidiyoruz. Kamp kıyıdan pek verimli değildir, 1km açıldıktan sonra birden derinleşen bir yapısı vardır. Açıklarda uskumru kolyos mercan kalamar kupes karagöz vs. çeşit çeşit balık alabilirsiniz.

Aramıza hoşgeldin Hasan,Danişment kampına gitmek bizede nasip olur inşallah.Sizlere şimdiden gönlünüzce tatil geçirmeniz dileğimleAlkisrasgele.
Bornova - izmir
Bul
hasan gönlünüzce tatil geçirmeniz dileğimle rast gele.AlkisAlkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Tatil için tavsiyede bulunur musunuz ? mrtplvc 36 3,777 28-05-2012, 13:13
Son Yorum: mrtplvc
  tatil bittiii bucalıfikret 18 2,695 02-08-2009, 08:47
Son Yorum: yycolak
  İlgi: tatil başlıyor BABUÇ 8 1,835 02-08-2009, 01:51
Son Yorum: bahriyeli