29-07-2007, 15:22
evetttt arkadaşlarım ve dostlarım en sonunda 15 günlük tatili ezdim ve döndüm istanbula.
gerçi hiç gelesim gelmedi ama ne yapalım ekmek parası,tıpış tıpış döndüm geriye.
size biraz neler yaptığımdan ve balık günlüğümden bahsedeyim.
ilk durağım antalya-adrasan idi.
kafa dinlemek için bence eşşiz bir yer.
ailenizle gidebileceğiniz başınızın ağrımıyacağı enfes bir belde adrasan.
yemekleri,insanları,doğası bizi resmen büyüledi.
yanınızdan bir dere akıyor önünüz deniz arkanıda ise yükseler dağların altında tatilinizi portakal bahçeleri içerisinde cırcır böceklerinin eşliğinde geçiriyorsunuz.
tatile tam takım gitim.
2 kamış,2 zıpkın 4 şnorkel takımı derinliğe göre ayrı paletler ve takım çantam.
tam bir balık katliamı yapmayı düşünürken malesef büyük hayal kırıklıkları ile geri dönmek zorunda kaldım.
gündüzleri zıpkınla dolaşmama akşamları da kamışlarla envayi türlü numaralar denememe rağmen 10 larca balon balığından başka bir şey tutamadık.deniz sanki ölmüş gibiydi.
balık turlarını deniyelim dedik.ilaç namına gene bir şey tutamadık.allahtan zıpkınlar yanımızdaydıda biraz kefal vurabildik 1-2 tanede mırmıra benziyen ama adını bilmediğimiz balık.
akdeniz resmen kurumuştu.
daha sonra tatile kaş da devam etmeye karar verdik.
kaşda da adrasandan farklı şeyler olmadı.
deniz doğa muhteşem ama balık namına neredeyse hiç bir şey yok.
zaten benim hatun en sonunda "geldiğimzden beri balık balık diye dolanıyorsunuz birazda bizlerle ilgilenin diyince" balık işine ara vermek zorunda kaldık.
daha sonra silivri tarafına yazlığa döndük.
allahtan bu sefer yanımda hatun felan yoktu da balığa doydum.
ben balığı antalyada yakalarım derken bizim yazlık beni inanılmaz şaşırttı.deniz 4 gün güzeldi ve 4 gün boyunca balığa doyduk ailecek.
gündüzleri zıpkınla mırmır,ispari,dil balığı avlıyordum.akşama doğruda tekneyle istarvti ve sarı kanat.(2 kere kolum kadar levrek vurdum ama hayvan yaralandı be kaçtı)
artık istanbuldayım başlasın balık işi.
gerçi hiç gelesim gelmedi ama ne yapalım ekmek parası,tıpış tıpış döndüm geriye.
size biraz neler yaptığımdan ve balık günlüğümden bahsedeyim.
ilk durağım antalya-adrasan idi.
kafa dinlemek için bence eşşiz bir yer.
ailenizle gidebileceğiniz başınızın ağrımıyacağı enfes bir belde adrasan.
yemekleri,insanları,doğası bizi resmen büyüledi.
yanınızdan bir dere akıyor önünüz deniz arkanıda ise yükseler dağların altında tatilinizi portakal bahçeleri içerisinde cırcır böceklerinin eşliğinde geçiriyorsunuz.
tatile tam takım gitim.
2 kamış,2 zıpkın 4 şnorkel takımı derinliğe göre ayrı paletler ve takım çantam.
tam bir balık katliamı yapmayı düşünürken malesef büyük hayal kırıklıkları ile geri dönmek zorunda kaldım.
gündüzleri zıpkınla dolaşmama akşamları da kamışlarla envayi türlü numaralar denememe rağmen 10 larca balon balığından başka bir şey tutamadık.deniz sanki ölmüş gibiydi.
balık turlarını deniyelim dedik.ilaç namına gene bir şey tutamadık.allahtan zıpkınlar yanımızdaydıda biraz kefal vurabildik 1-2 tanede mırmıra benziyen ama adını bilmediğimiz balık.
akdeniz resmen kurumuştu.
daha sonra tatile kaş da devam etmeye karar verdik.
kaşda da adrasandan farklı şeyler olmadı.
deniz doğa muhteşem ama balık namına neredeyse hiç bir şey yok.
zaten benim hatun en sonunda "geldiğimzden beri balık balık diye dolanıyorsunuz birazda bizlerle ilgilenin diyince" balık işine ara vermek zorunda kaldık.
daha sonra silivri tarafına yazlığa döndük.
allahtan bu sefer yanımda hatun felan yoktu da balığa doydum.
ben balığı antalyada yakalarım derken bizim yazlık beni inanılmaz şaşırttı.deniz 4 gün güzeldi ve 4 gün boyunca balığa doyduk ailecek.
gündüzleri zıpkınla mırmır,ispari,dil balığı avlıyordum.akşama doğruda tekneyle istarvti ve sarı kanat.(2 kere kolum kadar levrek vurdum ama hayvan yaralandı be kaçtı)
artık istanbuldayım başlasın balık işi.