Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2012-2013 Açılış videoları-1
Arkadaşlar tek tek mesaj yazmadım.
Beğenip ilgilendiğinizden dolayı,
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
Yalçın abi,
Biz ekip olarak yıllardır yakala bırak yapıyoruz.Balıklar ister 300 gr olsun ister 30 kilo olsun.Yakalayıp balığa zarar vermeden güzel güzel fotoğraflayıp videomuzu çekiyoruz ve ait olduğu yere gönderiyoruz.Belki bizlere mırıldananlar olabilir.Her kişinin bir ilkesi amacı vardır.Bizim ilkemiz ve amacımız bu sevgili abim.Gulumse

Bir kısım video daha var onları da yükleyeceğim.
[COLOR="#0000CD"]YOLA ÇIKIP VARMAYAN,YOLDAN ÇIKIP VARAN YOKTUR.
[/COLOR]
Bul
Mustafa DEDEMLİ yazdı:Arkadaşlar tek tek mesaj yazmadım.
Yalçın abi,
Biz ekip olarak yıllardır yakala bırak yapıyoruz.Balıklar ister 300 gr olsun ister 30 kilo olsun.Yakalayıp balığa zarar vermeden güzel güzel fotoğraflayıp videomuzu çekiyoruz ve ait olduğu yere gönderiyoruz.Belki bizlere mırıldananlar olabilir.Her kişinin bir ilkesi amacı vardır.Bizim ilkemiz ve amacımız bu sevgili abim.Gulumse

Sizin gibi arkadaşlara sahip olan ailenin ne kadar gurulansa azı vardır. Örnek paylaşımlarınızıAlkisAlkisAlkis uz
Bul
ALTAYLI yazdı:Sizin gibi arkadaşlara sahip olan ailenin ne kadar gurulansa azı vardır. Örnek paylaşımlarınızıAlkisAlkisAlkis uz

Sevgili Ercan abi elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.Gönül ister ki daha güzelleri olsun.Yavaş yavaş yol alıyoruz.İlgine tekrar teşekkür ederim.
2 kısım geliyor.
[/COLOR]
Bul
Mustafa bey Smile yine geniş bir zamana ihtiyaç vardı ve geniş zamanı bulup hepsini büyük bir keyifle izledim AlkisSeerf bu işte çığır açanlardansınız.
Eliniz emeğiniz dert görmesin Smile diğer emeği geçen arkadaşınız ve doğa dostlarına ayrıca saygılarımı sunarım.Alkis
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Mustafa bey Smile yine geniş bir zamana ihtiyaç vardı ve geniş zamanı bulup hepsini büyük bir keyifle izledim AlkisSeerf bu işte çığır açanlardansınız.
Eliniz emeğiniz dert görmesin Smile diğer emeği geçen arkadaşınız ve doğa dostlarına ayrıca saygılarımı sunarım.Alkis

İlginize alakanıza teşekkür ederiz.Elimizden geldiği kadarını yayınladık.İnşallah daha iyi çekimlerle karşınız da oluruz.
İnşallah bazı şeylerin değişmesine yardımcı oluruz.İhtiyaç fazlasını iade etmek ve daha güzelleri sizlere nasip olsun.Wink
[/COLOR]
Bul
ALTAYLI yazdı:Sizin gibi arkadaşlara sahip olan ailenin ne kadar gurulansa azı vardır. Örnek paylaşımlarınızıAlkisAlkisAlkis uz

Ercan abi gurur verici övgü dolu sözlerin için tekrar teşekkür ederim.Gulumse
[/COLOR]
Bul
Mustafa DEDEMLİ yazdı:Arkadaşlar tek tek mesaj yazmadım.
Yalçın abi,

Mustafa bey bu güzel sunum ve videoları bize seyrettirdiğiniz için asıl biz sizlere teşekkür ederiz.

Yalnız bu mırıldanmayı biz amatörlere yapıyorlarda siz sportif olarak bu işi yapanlara ne diye mırıldanacaklarki, tek kelimeyle muhteşem bir ekibiniz var.
Bu tür sportif balıkçılıkla uğraşan ekipler içinde sizi tek geçiyorum, harikasınız.. AlkisAlkisAlkisAlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Uzun_ahmet yazdı:Mustafa bey bu güzel sunum ve videoları bize seyrettirdiğiniz için asıl biz sizlere teşekkür ederiz.

Yalnız bu mırıldanmayı biz amatörlere yapıyorlarda siz sportif olarak bu işi yapanlara ne diye mırıldanacaklarki, tek kelimeyle muhteşem bir ekibiniz var.
Bu tür sportif balıkçılıkla uğraşan ekipler içinde sizi tek geçiyorum, harikasınız.. AlkisAlkisAlkisAlkisAlkis

Ahmet bey övgü dolu sözlerinizden dolayı çok teşekkür ederiz.

Geçen sene yakaladığımız 10 ve 12 kiloluk sazanı salarken etrafdan gelenler fotoğraf çekenler oldu.Bu arada alkışlayan da vardı "bunlar enayi bu balık salınır mı?" diyenlerde vardı.İnsanlar hiç düşünmüyorlar.Bu kiloda ki balıkların kaç tane yumurta bırakacağını.Bizler balık yakalayıp yiyenlere hiç bir tepki göstermeyiz.Saygı duyarız.
Sadece benim tepki gösterdiğim olay 10 parça sazan yakalayıp hepsini eve götüren ve konu komşuya dağıtanlara.Bir kaç sene sonra da "balık kalmadı eskiden çok daha güzel balık çıkıyordu" derler.Bunları dememek ah çekmemek için ihtiyaç fazlasını iade etmek en güzelidir.Bırakın komşularımız da balık tutmayı öğrensin, kendileri tutsun.Yanılmıyorumdur umarım.Artık birşeyler mutlaka değişmeli.Bizim düşüncelerimiz bunlar.
Gönlünüzde ki balıkları tutmanız dileğimle rastgele.Gulumse
[/COLOR]
Bul
Mustafa DEDEMLİ yazdı:Ahmet bey övgü dolu sözlerinizden dolayı çok teşekkür ederiz.

Geçen sene yakaladığımız 10 ve 12 kiloluk sazanı salarken etrafdan gelenler fotoğraf çekenler oldu.Bu arada alkışlayan da vardı "bunlar enayi bu balık salınır mı?" diyenlerde vardı.İnsanlar hiç düşünmüyorlar.Bu kiloda ki balıkların kaç tane yumurta bırakacağını.Bizler balık yakalayıp yiyenlere hiç bir tepki göstermeyiz.Saygı duyarız.
Sadece benim tepki gösterdiğim olay 10 parça sazan yakalayıp hepsini eve götüren ve konu komşuya dağıtanlara.Bir kaç sene sonra da "balık kalmadı eskiden çok daha güzel balık çıkıyordu" derler.Bunları dememek ah çekmemek için ihtiyaç fazlasını iade etmek en güzelidir.Bırakın komşularımız da balık tutmayı öğrensin, kendileri tutsun.Yanılmıyorumdur umarım.Artık birşeyler mutlaka değişmeli.Bizim düşüncelerimiz bunlar.
Gönlünüzde ki balıkları tutmanız dileğimle rastgele.Gulumse
bunu herkes böyle düşünüyor yazıyor konuşuyor ama uygulayan sayısı çok az.yani ağzı olan konuşuyorda bunu uygulamaya döken kişi ilk kez sizi gördüm.
tekrar tebrikler Alkis
tüm bunu yapamayan üstad geçinenlere örnek olur inşallah.
Bul
LeVrEkCi yazdı:bunu herkes böyle düşünüyor yazıyor konuşuyor ama uygulayan sayısı çok az.yani ağzı olan konuşuyorda bunu uygulamaya döken kişi ilk kez sizi gördüm.
tekrar tebrikler Alkis
tüm bunu yapamayan üstad geçinenlere örnek olur inşallah.

Sevgili Nihat,
Bizler ekip olarak forumlarda ne yazıyorsak su kenarında da bunları yapıyoruz.
Forumda her şeyi dört dörtlük yazıp su kenarında değişik işler yapanları da biliyoruz.Gün gelecek herkes bunları bilecek.Milleti kandırmayla bu işlerde yol alınmıyor.Yağma yok öyle.
Neyse dellenmeyeyim sabah sabah.Uslubumu da bozmak istemiyorum.İnşallah örnek olmaya devam edeceğiz.Allah kimseyi şaşırtmasın.(Bizi de)
Sevgiyle kalın.
[/COLOR]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  2013-2014 Kapanış Organizasyonu Mustafa DEDEMLİ 20 3,381 01-04-2014, 11:13
Son Yorum: Mustafa DEDEMLİ
  May carp 2013-2014 sezon açilişi Mustafa DEDEMLİ 23 5,239 09-07-2013, 23:15
  CCB ve MAY CARP 2012-2013 Sezon kapanışı Mustafa DEDEMLİ 13 3,099 07-04-2013, 17:09
  2012-2013 Açılış Organizasyunu Mustafa DEDEMLİ 28 4,987 02-07-2012, 10:34
  2012-2013 Açılış videoları-2 Mustafa DEDEMLİ 15 3,398 02-07-2012, 10:32

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi