Yorumları: 239
Konuları: 22
Arkadaşlar tek tek mesaj yazmadım.
Beğenip ilgilendiğinizden dolayı,
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
Yalçın abi,
Biz ekip olarak yıllardır yakala bırak yapıyoruz.Balıklar ister 300 gr olsun ister 30 kilo olsun.Yakalayıp balığa zarar vermeden güzel güzel fotoğraflayıp videomuzu çekiyoruz ve ait olduğu yere gönderiyoruz.Belki bizlere mırıldananlar olabilir.Her kişinin bir ilkesi amacı vardır.Bizim ilkemiz ve amacımız bu sevgili abim.
Bir kısım video daha var onları da yükleyeceğim.
[COLOR="#0000CD"]YOLA ÇIKIP VARMAYAN,YOLDAN ÇIKIP VARAN YOKTUR.
[/COLOR]
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
ALTAYLI yazdı:Sizin gibi arkadaşlara sahip olan ailenin ne kadar gurulansa azı vardır. Örnek paylaşımlarınızı

uz
Sevgili Ercan abi elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.Gönül ister ki daha güzelleri olsun.Yavaş yavaş yol alıyoruz.İlgine tekrar teşekkür ederim.
2 kısım geliyor.
[/COLOR]
Yorumları: 7,892
Konuları: 199
Mustafa bey

yine geniş bir zamana ihtiyaç vardı ve geniş zamanı bulup hepsini büyük bir keyifle izledim

bu işte çığır açanlardansınız.
Eliniz emeğiniz dert görmesin

diğer emeği geçen arkadaşınız ve doğa dostlarına ayrıca saygılarımı sunarım.
[/COLOR]
[/COLOR]
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Uzun_ahmet yazdı:Mustafa bey bu güzel sunum ve videoları bize seyrettirdiğiniz için asıl biz sizlere teşekkür ederiz.
Yalnız bu mırıldanmayı biz amatörlere yapıyorlarda siz sportif olarak bu işi yapanlara ne diye mırıldanacaklarki, tek kelimeyle muhteşem bir ekibiniz var.
Bu tür sportif balıkçılıkla uğraşan ekipler içinde sizi tek geçiyorum, harikasınız.. 

Ahmet bey övgü dolu sözlerinizden dolayı çok teşekkür ederiz.
Geçen sene yakaladığımız 10 ve 12 kiloluk sazanı salarken etrafdan gelenler fotoğraf çekenler oldu.Bu arada alkışlayan da vardı "bunlar enayi bu balık salınır mı?" diyenlerde vardı.İnsanlar hiç düşünmüyorlar.Bu kiloda ki balıkların kaç tane yumurta bırakacağını.Bizler balık yakalayıp yiyenlere hiç bir tepki göstermeyiz.Saygı duyarız.
Sadece benim tepki gösterdiğim olay 10 parça sazan yakalayıp hepsini eve götüren ve konu komşuya dağıtanlara.Bir kaç sene sonra da "balık kalmadı eskiden çok daha güzel balık çıkıyordu" derler.Bunları dememek ah çekmemek için ihtiyaç fazlasını iade etmek en güzelidir.Bırakın komşularımız da balık tutmayı öğrensin, kendileri tutsun.Yanılmıyorumdur umarım.Artık birşeyler mutlaka değişmeli.Bizim düşüncelerimiz bunlar.
Gönlünüzde ki balıkları tutmanız dileğimle rastgele.
[/COLOR]
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
Mustafa DEDEMLİ yazdı:Ahmet bey övgü dolu sözlerinizden dolayı çok teşekkür ederiz.
Geçen sene yakaladığımız 10 ve 12 kiloluk sazanı salarken etrafdan gelenler fotoğraf çekenler oldu.Bu arada alkışlayan da vardı "bunlar enayi bu balık salınır mı?" diyenlerde vardı.İnsanlar hiç düşünmüyorlar.Bu kiloda ki balıkların kaç tane yumurta bırakacağını.Bizler balık yakalayıp yiyenlere hiç bir tepki göstermeyiz.Saygı duyarız.
Sadece benim tepki gösterdiğim olay 10 parça sazan yakalayıp hepsini eve götüren ve konu komşuya dağıtanlara.Bir kaç sene sonra da "balık kalmadı eskiden çok daha güzel balık çıkıyordu" derler.Bunları dememek ah çekmemek için ihtiyaç fazlasını iade etmek en güzelidir.Bırakın komşularımız da balık tutmayı öğrensin, kendileri tutsun.Yanılmıyorumdur umarım.Artık birşeyler mutlaka değişmeli.Bizim düşüncelerimiz bunlar.
Gönlünüzde ki balıkları tutmanız dileğimle rastgele.
bunu herkes böyle düşünüyor yazıyor konuşuyor ama uygulayan sayısı çok az.yani ağzı olan konuşuyorda bunu uygulamaya döken kişi ilk kez sizi gördüm.
tekrar tebrikler

tüm bunu yapamayan üstad geçinenlere örnek olur inşallah.
LeVrEkCi yazdı:bunu herkes böyle düşünüyor yazıyor konuşuyor ama uygulayan sayısı çok az.yani ağzı olan konuşuyorda bunu uygulamaya döken kişi ilk kez sizi gördüm.
tekrar tebrikler 
tüm bunu yapamayan üstad geçinenlere örnek olur inşallah.
Sevgili Nihat,
Bizler ekip olarak forumlarda ne yazıyorsak su kenarında da bunları yapıyoruz.
Forumda her şeyi dört dörtlük yazıp su kenarında değişik işler yapanları da biliyoruz.Gün gelecek herkes bunları bilecek.Milleti kandırmayla bu işlerde yol alınmıyor.Yağma yok öyle.
Neyse dellenmeyeyim sabah sabah.Uslubumu da bozmak istemiyorum.İnşallah örnek olmaya devam edeceğiz.Allah kimseyi şaşırtmasın.(Bizi de)
Sevgiyle kalın.
[/COLOR]