Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Alabalık Avı
Balık avına gidemediğim için sabah iş yerine gelmiştim, saat 9 gibi arap hüso aradı balığa gidiyoruz diye kendilerine rastgele dedim, öğlen tekrar görüştüğümüzde 3 tane balık aldıklarını söylediler kısa bir yer tarifinden sonra kara gazozları kaptığım gibi yanlarında aldım soluğu sağolsun arabım herzamanki gibi pişirdi balıkları bizede afiyetle yemek düştü..
Ufuk hocamla arap hüsonun sayesinde alaların tadına bende bakmış oldum..Tekrar tekrar teşekkür ediyorum kendilerine ellerinize sağlık değerli arkadaşlarım..Seerf
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
UFUK hocam ve AHMET abi muhteşem iş çıkarmışsınız Seerf balıklarda görüntülerde on numara Seerf daha güzelleri ve keyiflileri sizinle olsun.

Ercan abi gibi bi süpriz yapsakta hepimiz aynı anda denk gelsek ne güzel olurdu dimi Smile
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Harika ortam yapmışsınız, sizlere imrenmemek mümkün değil, afiyetler olsun.Alkis
Bul
Sezon açılışına az zaman kaldığı bu dönemi iyi değerlendirmişsiniz Ufuk hocamAlkisyetiştirmeyle serbest gökkuşağı alabalığının etinin rengi kadar lezzetide farklıdır herhal.AfiyetleSeerf
Bornova - izmir
Bul
Bereketli olsun sezona az kala antreman yapmışsınız.
Memleket SİVAS/Şarkışla
Bul
vay benim şekerlerim ne eyi etmişsiniz.ekip ruhunuza hayranım.bir başkanla,melek kalmış.onlarda olaymış tarihi bir buluşma olacakmış.balıklar oldukça değerli hem vahşi hem iri.maşallah.afiyet şeker olsun.muhabbetinizde hediye olmuş.allah içinize sindirsin.76
Bul
kılçık yazdı:Ufuk Hocam ellerinize sağlık. Mera ve av harika. Alalar harika görünüyor. İnşallah tereyağ ile kızarmışlardır. Bereketli olsun,rastgele.

Vedat hocam teşekkürler.Alalar süper lezzetliydi.RastgeleSeerf

BALIK and OZAN yazdı:abilerim ellerinize sağlık ne güzel bir avcılık yapmışsınız..çok güzel balıklar..hepinizi saygıyla selamlıyorum.Seerf

Teşekkürler Ozanım. Güzel,zevkli ama çok yorucuydu .Selamlar...Seerf

Bahadır Sarıca yazdı:Sevgili Ufuk Hocam,
Tüm güzel dostlar birlikte, ne hoş.
Allah içinize sindirsin, keyfiniz daim olsun.
Sevgi ve selamlarımla...AlkisSeerf

Teşekkürler Bahadır. Balık bahane bir yerde malum ,balıklı muhabbet daha da başka tabi.Sevgi ve selamlarımla.. GulumseSeerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
Ege yazdı:süper görüntüler.. afiyet olsun.. Seerf
Teşekkürler Egemen Seerf

bahriyeli yazdı:ufuk hocam çok güzel inanaın arapı çok özledik iyi geldi tekrar görmek üçlü tamamlamış sohbetin güzelliğini selamlar saygılarAlkisSeerfAlkis

Teşekkürler İsmail. Seerf
LeVrEkCi yazdı:ekip iş başında olsunda balık bahane herzamanki gibi.bereketli olsun ustalar harikasınız Alkis

Teşekkürler Nihatım. Aynen balık bahane tabi Seerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Balık avına gidemediğim için sabah iş yerine gelmiştim, saat 9 gibi arap hüso aradı balığa gidiyoruz diye kendilerine rastgele dedim, öğlen tekrar görüştüğümüzde 3 tane balık aldıklarını söylediler kısa bir yer tarifinden sonra kara gazozları kaptığım gibi yanlarında aldım soluğu sağolsun arabım herzamanki gibi pişirdi balıkları bizede afiyetle yemek düştü..
Ufuk hocamla arap hüsonun sayesinde alaların tadına bende bakmış oldum..Tekrar tekrar teşekkür ediyorum kendilerine ellerinize sağlık değerli arkadaşlarım..Seerf

Biz teşekkür ederiz Ahmet'im.Keşke tüm gün beraber olsaydık ama kısa süre de olsa çok güzeldi..Afiyet olsun,yarasın kardeşim. Seerf
Bul
MaVrUşGiL yazdı:UFUK hocam ve AHMET abi muhteşem iş çıkarmışsınız Seerf balıklarda görüntülerde on numara daha güzelleri ve keyiflileri sizinle olsun.

Ercan abi gibi bi süpriz yapsakta hepimiz aynı anda denk gelsek ne güzel olurdu dimi Smile

Teşekkürler Serkan'ım. Sürpriz yapsanız güzel olmazmı süpergüzel olur.Harika olurdu be. E hadi yapın gari bir sürpriz.. Seerf

murki yazdı:Harika ortam yapmışsınız, sizlere imrenmemek mümkün değil, afiyetler olsun.Alkis

Teşekkürler Murat'ım. Bir sürpriz de senden gelsin Seerf

orhanekmekci yazdı:Sezon açılışına az zaman kaldığı bu dönemi iyi değerlendirmişsiniz Ufuk hocamAlkisyetiştirmeyle serbest gökkuşağı alabalığının etinin rengi kadar lezzetide farklıdır herhal.AfiyetleSeerf

Teşekkürler Orhan abi. Evet bizim sazancılar durmaz artıkSiyirdim
Tahmin ettiğin giib iki balık arasında müthiş lezzet farkı var. Selamlar...
GulumseSeerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sağlık için kırmızı benekli alabalık avı yaser2sultan 7 1,413 25-11-2014, 09:24
Son Yorum: yaser2sultan
  20.ARALIK.2009 varsak yaylasında gökkuşağı alabalık avı alperburdur 18 4,062 11-03-2013, 15:40
Son Yorum: halis07
  ufuktan26 & araphüso26 Alabalık peşinde ufuktan26 62 7,166 09-01-2013, 23:49
Son Yorum: ufuktan26
  Alabalık ve Sazan avımız.. Uzun_ahmet 48 4,721 06-07-2012, 14:26
Son Yorum: Uzun_ahmet
  21.05.2011 Alabalık Avı ufuktan26 46 10,204 02-06-2011, 11:49
Son Yorum: uzun murat
  13 Aralık 2009 ısparta aksu alabalık avımız alperburdur 28 4,874 30-10-2010, 15:46
Son Yorum: alperburdur
  10.10.2010 Çameli alabalık avımız(Kamera gözlükle çekilen video) alperburdur 30 7,974 26-10-2010, 22:42
Son Yorum: alperburdur
  18.04.2009 Sarıkavak Gökkuşağı Alabalık Avımız(video-resim) alperburdur 24 3,966 21-04-2009, 23:54
Son Yorum: araphüso26
  22.02.2009 Ağlasun dereseni gökkuşağı alabalık avım(Video) yusufburdur 38 6,224 04-03-2009, 18:39
Son Yorum: yalova tatar
  Karlaraltında Gökkuşağı Alabalık Avı15.02.2009(video-resim) alperburdur 53 7,421 23-02-2009, 01:02
Son Yorum: aygroup

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi