Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sezonu açtım alabalıkları kaptım
Bereketli olsun şaban abi açılış süper olmuş.Alkis
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
tekrar tebrik ederim şaban abi.Alkis
serkan bey bu balığa potansiyel zararlı diyenler aynı zamanda yavrulayamaz diyordu.?zaman çok şey değiştirir.emin olun bu gökala'lar ilerideki yıllarda amatörlerin göz bebeği olacak.Smile
Bul
Saban ..hayirli sezon..
baliklar guzel ..afiyet olsunSeerf.doga da cok guzel..ozellikle 2. karede gozukuyorAlkis
guzel avlarinin devamini dilerim
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
kengin yazdı:tekrar tebrik ederim şaban abi.Alkis
serkan bey bu balığa potansiyel zararlı diyenler aynı zamanda yavrulayamaz diyordu.?zaman çok şey değiştirir.emin olun bu gökala'lar ilerideki yıllarda amatörlerin göz bebeği olacak.Smile

Teşekkürler Gulumse
Maalesef şu anda barajda üreme başladı tespitlerim böyle ,çünkü kafeslere konan balığın tarihi belli kaçan tarih belli çıkan balıklar belli,benim tuttuklarım ufakları 1 hafta içinde 3,5 kiloya kadar çıkanlar oldu bu balığın ticarisatış değeri 300 gramGulumse
Ama dediğiniz gibi amatörler için gözbebeği ama barajdaki yerli türler tehlikedeSnifsinf
Bul
Abicim ellerine sağlık, daha bollarına rastgele, Afiyetler olsun.Alkis
Bul
çılgınbalıkçı yazdı:Teşekkürler Gulumse
Maalesef şu anda barajda üreme başladı tespitlerim böyle ,çünkü kafeslere konan balığın tarihi belli kaçan tarih belli çıkan balıklar belli,benim tuttuklarım ufakları 1 hafta içinde 3,5 kiloya kadar çıkanlar oldu bu balığın ticarisatış değeri 300 gramGulumse
Ama dediğiniz gibi amatörler için gözbebeği ama barajdaki yerli türler tehlikedeSnifsinf

şaban abi sazan tutmam,tutmayıda sevmem ama gökalanın orjinal sazanlarla aynı yerde olmasını istemem.Nayirolamazveya kasnayla veya kadife vb balıklarla.hepsinin yeri kendine has.
gökala müthiş bir avcı.çok güzel büyüyor.ne kadar israil sazanı olan baraj varsa hepsinde gökala olmasını tercih ( ve temenni ) ederim.
biryerde avcı varsa avda olmalı.doğa her zaman kendi dengesini kurar.yeterki doğaya insan eli değmesin.ayrıca gökalayı bulan herkez saldırıp,bol bol tutacaktır.eti ve avcılığı kayda değer.
rastgelsin.Gulumse
Bul
Şimdi yandın Hi o balıkları tutmanın yasak olduğunu bilmirmusun sen ? Baby ceza olarak 1 tanesi benim onların Hehe

Şaka bir yan a süper olmuş , eline emeğine sağlık Seerf
Bul
HAŞİM77 yazdı:Bereketli olsun şaban abi açılış süper olmuş.Alkis

Teşekkür ederim sizlerede rastgelsinGulumse

Albatros-gr yazdı:Saban ..hayirli sezon..
baliklar guzel ..afiyet olsunSeerf.doga da cok guzel..ozellikle 2. karede gozukuyorAlkis
guzel avlarinin devamini dilerim
rastgele

Teşekkürler hemşerim
Daha güzelleri sizlere rastgeleGulumse
Bul
murki yazdı:Abicim ellerine sağlık, daha bollarına rastgele, Afiyetler olsun.Alkis

Teşekkür ederim sizede rastgeleGulumse

AmatörBalıkcı19 yazdı:Şimdi yandın Hi o balıkları tutmanın yasak olduğunu bilmirmusun sen ? Baby ceza olarak 1 tanesi benim onların Hehe

Şaka bir yan a süper olmuş , eline emeğine sağlık Seerf

Teşekkürler Ümit
Senin sezonada az kaldı şimdiden rastgeleGulumse
Bul
SABAN abi kapmissin alabaliklari beyaHappytebrikler
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  09.12.12 turna sezonu finali sciftcan 17 2,827 13-12-2012, 16:20
Son Yorum: Albatros-gr
  Sabırla bekledim Paşayı kaptım Cihan Deniz 35 4,214 13-08-2012, 22:01
Son Yorum: Cihan Deniz