07-06-2012, 23:47
Emeklerine sağlık Ruşan..
Kamışlar
|
07-06-2012, 23:49
Malzemeler konusunda ciddi katkı sağlamışsın.
![]() ![]() ![]()
07-06-2012, 23:55
Ellerin dert gormesin cok faydali bilgiler paylasmissin
![]()
Emeğine sağlık güzel bir paylaşım olmuş.Yeni bir kamış ve makina almak istiyorum lakin okadar çok çeşit ve özellik varki kafam karıştı karar vermekte zorlanıyorum umarım bu konuda bana yardımcı olursuınuz.Bir kaç yerden bazı tavsiyeler aldım bu tavsiyeler içinde hangisi daha iyi karar veremiyorum.Şunu söylemem gerekirki
ben İstanbul anadolu yakasında oturuyorum ve boğazda avlanıyorum Kanlıca,A.Hisarı,Kuleli,Kandilli yani akıntının bol olduğu yerler,genellikle buralarda oluyorum buranın şartlarına uygun kamış ve makina almak istiyorum. KAMIŞ OLARAK Lineaffe spirit surf 3.90 yada 4.20
08-06-2012, 00:59
Kardeşim bu kadar güzel ve faydalı bir konunun ardına ihtiyaçları tamamlamak için bir makinalar
![]() ![]()
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater dagistan yazdı:Emeğine sağlık güzel bir paylaşım olmuş.Yeni bir kamış ve makina almak istiyorum lakin okadar çok çeşit ve özellik varki kafam karıştı karar vermekte zorlanıyorum umarım bu konuda bana yardımcı olursuınuz.Bir kaç yerden bazı tavsiyeler aldım bu tavsiyeler içinde hangisi daha iyi karar veremiyorum.Şunu söylemem gerekirki Merhabalar spirit hafif atarlı kamış olduğundan boğaz avlarınıza önermem. Lineaffe S-Flex, OysterCast, S-Curve gibi kamışlarla, ağır kurşunlarla rahatlıkla uzun süre avlanabilirsiniz. Makine olarak surf makine tercih etmekte fayda var fakat bütçenizi bilmediğimden bişey diyemem. Makine konusunda ayrı bir konu açmaya çalışacağım orda konuşuruz. Konunun dağılmaması için daha iyi olur. ![]()
Sazanları özledim...
08-06-2012, 08:37
MaVrUşGiL yazdı:Kardeşim bu kadar güzel ve faydalı bir konunun ardına ihtiyaçları tamamlamak için bir makinalar Abi makine konusunda konuya kamışlar kadar hakim deiğilm. Makineler çok daha karışık ama elimden geleni yapıcam. ![]()
Sazanları özledim...
11-06-2012, 10:54
kamışla botta,kanoda mı balık tutmayı önerirsiniz yoksa kenarda mı ?
11-06-2012, 13:24
naikon35 yazdı:kamışla botta,kanoda mı balık tutmayı önerirsiniz yoksa kenarda mı ? hepsinden kamışla balık yakalanabilir.
Sazanları özledim...
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
piyasadaki kamışlar | silentfisher | 6 | 2,653 |
10-05-2007, 14:01 Son Yorum: silentfisher |