Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kamışlar
Emeklerine sağlık Ruşan..
Bul
Malzemeler konusunda ciddi katkı sağlamışsın. AlkisAlkisÇok çok teşekkürler abicim76
Bul
Ellerin dert gormesin cok faydali bilgiler paylasmissinAlkis
Bul
Emeğine sağlık güzel bir paylaşım olmuş.Yeni bir kamış ve makina almak istiyorum lakin okadar çok çeşit ve özellik varki kafam karıştı karar vermekte zorlanıyorum umarım bu konuda bana yardımcı olursuınuz.Bir kaç yerden bazı tavsiyeler aldım bu tavsiyeler içinde hangisi daha iyi karar veremiyorum.Şunu söylemem gerekirki
ben İstanbul anadolu yakasında oturuyorum ve boğazda avlanıyorum Kanlıca,A.Hisarı,Kuleli,Kandilli yani akıntının bol olduğu yerler,genellikle buralarda oluyorum buranın şartlarına uygun kamış ve makina almak istiyorum.
KAMIŞ OLARAK
Lineaffe spirit surf 3.90 yada 4.20
Kardeşim bu kadar güzel ve faydalı bir konunun ardına ihtiyaçları tamamlamak için bir makinalar Smile birde makina ve kamış kombinasyonları şeklinde konular açmak boynunun borcu olmuştur Alkis dikkatine!
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
dagistan yazdı:Emeğine sağlık güzel bir paylaşım olmuş.Yeni bir kamış ve makina almak istiyorum lakin okadar çok çeşit ve özellik varki kafam karıştı karar vermekte zorlanıyorum umarım bu konuda bana yardımcı olursuınuz.Bir kaç yerden bazı tavsiyeler aldım bu tavsiyeler içinde hangisi daha iyi karar veremiyorum.Şunu söylemem gerekirki
ben İstanbul anadolu yakasında oturuyorum ve boğazda avlanıyorum Kanlıca,A.Hisarı,Kuleli,Kandilli yani akıntının bol olduğu yerler,genellikle buralarda oluyorum buranın şartlarına uygun kamış ve makina almak istiyorum.
KAMIŞ OLARAK
Lineaffe spirit surf 3.90 yada 4.20

Merhabalar spirit hafif atarlı kamış olduğundan boğaz avlarınıza önermem. Lineaffe S-Flex, OysterCast, S-Curve gibi kamışlarla, ağır kurşunlarla rahatlıkla uzun süre avlanabilirsiniz. Makine olarak surf makine tercih etmekte fayda var fakat bütçenizi bilmediğimden bişey diyemem. Makine konusunda ayrı bir konu açmaya çalışacağım orda konuşuruz. Konunun dağılmaması için daha iyi olur. Gulumse Saygılarımla..
Sazanları özledim...
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Kardeşim bu kadar güzel ve faydalı bir konunun ardına ihtiyaçları tamamlamak için bir makinalar Smile birde makina ve kamış kombinasyonları şeklinde konular açmak boynunun borcu olmuştur Alkis dikkatine!

Abi makine konusunda konuya kamışlar kadar hakim deiğilm. Makineler çok daha karışık ama elimden geleni yapıcam.Gulumse
Sazanları özledim...
Bul
Ellerine,emeğine sağlık RuşanAlkis
Bornova - izmir
Bul
kamışla botta,kanoda mı balık tutmayı önerirsiniz yoksa kenarda mı ?
Bul
naikon35 yazdı:kamışla botta,kanoda mı balık tutmayı önerirsiniz yoksa kenarda mı ?

hepsinden kamışla balık yakalanabilir.
Sazanları özledim...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  piyasadaki kamışlar silentfisher 6 2,653 10-05-2007, 14:01
Son Yorum: silentfisher

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi