Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
piyasadaki kamışlar
evet arkadaşlar yeni bir kamış alacağım ve piyasadaki markalardan tavsiyeniz var mıdır?uygun istavrit barbun için kullanılacak uzunluk nedir?diyelimki yarın doğumgünüm ve siz bana hediye alacaksınız olta takımı.nasıl birşey seçerdiniz.cevaplar için şimdiden teşekkürler...71
Bul
aramıza hosgeldin arkadasım,kamıs hakkında sana tavsiyede bulunamayacağım, benim de pek bilgim yok bu konuda
Bul
hoşbulduk Smilekamış uzunluğu 6 mt ye kadar oluyor sanırım.nedir bunun sırrı?denizde uygun uzunluk nedir?istavrit barbun kefal zargana için...
Bul
silentfisher yazdı:hoşbulduk Smilekamış uzunluğu 6 mt ye kadar oluyor sanırım.nedir bunun sırrı?denizde uygun uzunluk nedir?istavrit barbun kefal zargana için...

değerli arkadaşım site içinde ara diye bir bölüm var oradan kamış yazıp arattırırsan karşına epeybi bilgi çıkacaktır sanırım kolay gelsın
aramıza hoş geldin seni kamışlar konusunda yönlerdirdiler benim görüşüm alba starın 2305 serisine dikkat et 100 300 atarlı olanına ben senelerdir kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım her boyu mevcut pahalı kamış iyi kamış demek değildir rastgele
Bul
ben siteden ozan ve harundan güzel bilgiler aldım aratırsan sende bayaa bilgi alabilirsin rastgele
Bul
yardımlar için teşekkürler.alba starı bir araştırayım ben.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kamışlar rusan 20 5,613 11-06-2012, 15:48
Son Yorum: Ege

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi