Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Çorum ve Civarında Canlı yem
Bu dediğim sülük yapışmıyor ama çok pis kokuyor. Sen 2 ay sonra veya iznine 15 gğn kala bna hatırlatırsan ben o anki stok duruma göre adamdan bilgi alıp sana söylerim
Bul
pis koktugu kesin Smile ama yapışır diye düşünüyorum, ben 10-15 gün kala bi haber ederim sana o duruma göre tedarik yöntemine gideriz. bakarsın iyi sonuçlar çıkar
İlahi Azrail Sen Adamı Öldürürsün...
Bul
Avcı Altan yazdı:pis koktugu kesin Smile ama yapışır diye düşünüyorum, ben 10-15 gün kala bi haber ederim sana o duruma göre tedarik yöntemine gideriz. bakarsın iyi sonuçlar çıkar

İnşallah , mayısın başında biri anlatmıştı ne kadar doğru bilmiyorum kancaya 3-4 sülük takıp atmış 3 saat sonra bakmış 56 kg yayın çekmiş. Şans tabi SmileSmile
Bul
Avcı Altan yazdı:Ümit kardeşim bişey merak ettim, yazın agustos ayında benim yıllık iznim var ve kırklareli' ne gidecegim izinde orada sülük (kara sülük) bulamıyorum, nasıl yollayabilirsin irtibata gecsek, tabi şimdi degil 3 ay sonra için soruyorum. halbuki istanbul yakın bize ama istanbul gibi bi yerde tatlısu avcısı az olur bildiğim kadarı ile ruşan var oda yayına gitmiyor. ondan soruyorum

Altan abi yayına gidiyoruz ama sülük bulamadığımızdan kullanamıyoruz malesef.

AmatörBalıkcı19 yazdı:Evet arkadaşlar çorum'da Bildiğim bir av bayii var devamlı canlı sülük canlı solucan vs satıyor. İsteyen olursa bana özel mesaj atması yeterli , reklam olmaması içinde açık adresi yazmıyorum özel mesaj attıgınızda adreside veririm rasgele

Ümit abi sülükleri canlı gönderebilme ihtimalin var mı kargoyla? Varsa seni sık sık rahatsız edebilirim yazın.
Sazanları özledim...
Bul
Rusan kardeşim ben bi akşam konuşayım elinde ne kadar var ona göre aksam yazarım buraya sonra kargoyla göndeririz sorun yokta sıcakta ölmezmi acaba sonucta azını sıkı kapatmak lazım çok pis kokuyor.
Bul
AmatörBalıkcı19 yazdı:Rusan kardeşim ben bi akşam konuşayım elinde ne kadar var ona göre aksam yazarım buraya sonra kargoyla göndeririz sorun yokta sıcakta ölmezmi acaba sonucta azını sıkı kapatmak lazım çok pis kokuyor.

Tam bilmesem de strafor kutuya, içine biraz talaş koyup, biraz da delik açınca sorunsuz gönderilebileceğini düşünüyorum. Tabi satan arkadaş daha iyi bilir bunu. İlgin için çok teşekkürlerGulumse
Sazanları özledim...
Bul
İyi para her şey ticarete döküldü...Gulumse
Bul
YaKaMoZ yazdı:İyi para her şey ticarete döküldü...Gulumse

adam canlı kurbayı bile tanesi 1,5 tl den satıyordu en son Big GrinBig GrinBig Grin
Bul
vay canına.yemlerin güzelliğine bakın,sülük kurbağa.......Hi
Bul
teşekkürler ümit.AlkisAlkisAlkis
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi