Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Çorum ve Civarında Canlı yem
Evet arkadaşlar çorum'da Bildiğim bir av bayii var devamlı canlı sülük canlı solucan vs satıyor. İsteyen olursa bana özel mesaj atması yeterli , reklam olmaması içinde açık adresi yazmıyorum özel mesaj attıgınızda adreside veririm rasgele
Bul
çoruma gelince mutlaka ararım ümitcim.şaka bir yana çorumu az çok bilirim.keşke gelebilsemde,gezilecek görülecek yerleride bilsem.Gulumse
Bul
Kapımız her zaman açık abi gel gezelim tozalım Big Grin haziranın 15 inden sonra gelki ava gidelim Big GrinBig Grin
Bul
Ümit sülüğü tane hesabımı satıyor fiyatları nedir bir öğrenebilirmisin..
Tabii kara sülük dediğimiz sülükten olacak
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Evet abi kara sülük iiri olanlarından sanırım yayın için demişti ona yapışmıyor demişti tanesi 50 kr diyordu ama toptan alımlarda ben konuşur fiyat kırarım yarı yarıya Big Grin Solucanda toprak solucanı oda irilerinden 25 kr dıyordu ama 15 kr alıyorduk biz.
Bul
AmatörBalıkcı19 yazdı:Kapımız her zaman açık abi gel gezelim tozalım Big Grin haziranın 15 inden sonra gelki ava gidelim Big GrinBig Grin

sağolasın ümitcim.ava gidelim derken....Hikara avıysa bana göre değil fazla kanlı.Nayirolamazama balık avı her türlü dikkatimi çeker.Wink
Bul
yycolak yazdı:sağolasın ümitcim.ava gidelim derken....Hikara avıysa bana göre değil fazla kanlı.Nayirolamazama balık avı her türlü dikkatimi çeker.Wink

Yok abi ben kara avını bıraktım 1.5 sene önce. Tatlı su avı 15 harindan sonra gel dedimya işte Big Grin Yasak bitince kızılırmak ve çomar barajına gider avlanırız işte Wink
Bul
AmatörBalıkcı19 yazdı:Yok abi ben kara avını bıraktım 1.5 sene önce. Tatlı su avı 15 harindan sonra gel dedimya işte Big Grin Yasak bitince kızılırmak ve çomar barajına gider avlanırız işte Wink

keşke bir imkanım olsada gelebilsem.Mahcupsağol ümitcim.Alkis
Bul
AmatörBalıkcı19 yazdı:Evet arkadaşlar çorum'da Bildiğim bir av bayii var devamlı canlı sülük canlı solucan vs satıyor. İsteyen olursa bana özel mesaj atması yeterli , reklam olmaması içinde açık adresi yazmıyorum özel mesaj attıgınızda adreside veririm rasgele

Ümit kardeşim bişey merak ettim, yazın agustos ayında benim yıllık iznim var ve kırklareli' ne gidecegim izinde orada sülük (kara sülük) bulamıyorum, nasıl yollayabilirsin irtibata gecsek, tabi şimdi degil 3 ay sonra için soruyorum. halbuki istanbul yakın bize ama istanbul gibi bi yerde tatlısu avcısı az olur bildiğim kadarı ile ruşan var oda yayına gitmiyor. ondan soruyorum
İlahi Azrail Sen Adamı Öldürürsün...
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Ümit sülüğü tane hesabımı satıyor fiyatları nedir bir öğrenebilirmisin..
Tabii kara sülük dediğimiz sülükten olacak

ahmet abi sizinde bildiğiniz gibi beş sene eskişehirde yaşadım, saga sola çok yayın avına gittim ben oralardayken sülügü uçar av bayinden alıyordum, emek mahallesinden bir arkadaş getiriyordu birde pazar yerinde biri satıyordu ihtiyarlar, hastalar yapıştırsın diye, ama unuttum yerini bakkalın adını
İlahi Azrail Sen Adamı Öldürürsün...
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi