Yorumları: 180
Konuları: 20
Evet arkadaşlar çorum'da Bildiğim bir av bayii var devamlı canlı sülük canlı solucan vs satıyor. İsteyen olursa bana özel mesaj atması yeterli , reklam olmaması içinde açık adresi yazmıyorum özel mesaj attıgınızda adreside veririm rasgele
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
çoruma gelince mutlaka ararım ümitcim.şaka bir yana çorumu az çok bilirim.keşke gelebilsemde,gezilecek görülecek yerleride bilsem.
Kapımız her zaman açık abi gel gezelim tozalım

haziranın 15 inden sonra gelki ava gidelim

Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Ümit sülüğü tane hesabımı satıyor fiyatları nedir bir öğrenebilirmisin..
Tabii kara sülük dediğimiz sülükten olacak
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Evet abi kara sülük iiri olanlarından sanırım yayın için demişti ona yapışmıyor demişti tanesi 50 kr diyordu ama toptan alımlarda ben konuşur fiyat kırarım yarı yarıya

Solucanda toprak solucanı oda irilerinden 25 kr dıyordu ama 15 kr alıyorduk biz.
Yorumları: 1,335
Konuları: 27
AmatörBalıkcı19 yazdı:Evet arkadaşlar çorum'da Bildiğim bir av bayii var devamlı canlı sülük canlı solucan vs satıyor. İsteyen olursa bana özel mesaj atması yeterli , reklam olmaması içinde açık adresi yazmıyorum özel mesaj attıgınızda adreside veririm rasgele
Ümit kardeşim bişey merak ettim, yazın agustos ayında benim yıllık iznim var ve kırklareli' ne gidecegim izinde orada sülük (kara sülük) bulamıyorum, nasıl yollayabilirsin irtibata gecsek, tabi şimdi degil 3 ay sonra için soruyorum. halbuki istanbul yakın bize ama istanbul gibi bi yerde tatlısu avcısı az olur bildiğim kadarı ile ruşan var oda yayına gitmiyor. ondan soruyorum
İlahi Azrail Sen Adamı Öldürürsün...
Yorumları: 1,335
Konuları: 27
Uzun_ahmet yazdı:Ümit sülüğü tane hesabımı satıyor fiyatları nedir bir öğrenebilirmisin..
Tabii kara sülük dediğimiz sülükten olacak
ahmet abi sizinde bildiğiniz gibi beş sene eskişehirde yaşadım, saga sola çok yayın avına gittim ben oralardayken sülügü uçar av bayinden alıyordum, emek mahallesinden bir arkadaş getiriyordu birde pazar yerinde biri satıyordu ihtiyarlar, hastalar yapıştırsın diye, ama unuttum yerini bakkalın adını
İlahi Azrail Sen Adamı Öldürürsün...