Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
maydanozda baskın.
AlkisAlkisAlkis
bizden de selamlarSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
muhabbetiniz bol olsun AlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Muhabbetiniz bol olsun.Seerf En kötü günleriniz böyle olsun.Seerf

Biz üç kişiyiz; Ben,keyfim ve kahyası......Seerf
Bul
şimdi yolcu ettim dostlarımı.ilginize sonsuz teşekkürler.doyumsuz bir sohpet oldu çok keyif aldık.katılımlarınızlada daha çok keyiflendik.çok teşekkürler.iyiki varsınız.GulumseAlkis76
Bul
yycolak yazdı:şimdi yolcu ettim dostlarımı.ilginize sonsuz teşekkürler.doyumsuz bir sohpet oldu çok keyif aldık.katılımlarınızlada daha çok keyiflendik.çok teşekkürler.iyiki varsınız.GulumseAlkis76

şekerim şimdi geldik ilginden dolayı sonsuz teşekkür ederim iyiki varsın.AlkisAlkisAlkisSeerf
Bul
bendeki resimlerAlkisSeerf

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
senin makinenin ayarları bozuk şekerim.ben bu kadar kilolumuyum yahu.SiyirdimRolleyesHiHappy
Bul
vayy abilerim ne güzel olmuş dükkan şenlenmiş yine sağolun varolunAlkisAlkisAlkisSeerf
balığa hasret yaşamak zor
Bul
bahriyeli yazdı:vayy abilerim ne güzel olmuş dükkan şenlenmiş yine sağolun varolunAlkisAlkisAlkisSeerf

sağolasın bahriyelim.keşke sende olsaydın.Mahcup
Bul
yycolak yazdı:senin makinenin ayarları bozuk şekerim.ben bu kadar kilolumuyum yahu.SiyirdimRolleyesHiHappy

maşallah tığ gibisinSiyirdimmakinanın ayarlarına bir bakayımSiyirdim
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  maydanozda misafir. yycolak 59 5,684 24-07-2012, 13:54
Son Yorum: yycolak
  maydanozda şenlik yycolak 49 4,097 01-02-2012, 15:26
Son Yorum: hus213

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi