Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hırs bastı...
959505 Ben dünden razıyım ama şu aralar denetim eğitimleri başlıyor en azından 2 hafta önceden kesmemiz lazım Mahcup bu hafta sonum bu eğitim nedeniyle %90 güme gitti ama yinede umudum var beklemedeyim.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
LeVrEkCi yazdı:senin tekneyi ayarlarsak almaya beraber gideriz gitmişken bi balıkçılıkda yaparız inşallah.

Yav NIHAT abi agzindan bal damliyor senin tekne diyorsunya benim tekne var artik degilmiHappyNeden olmasin abi tabiki olabilir hayirlisiysa bir getirsemHappy
Bul
o hırs hepimize bastıda yapacak bir şey yok.baksana ercan abime burnunun dibinde kurtlandık, kaptanımız istanbula gitmeyi planlıyor.gelde kahrolma.aaaah aaaaaaaaaaaahh.Snifsinfmillet sabahın essalatında palamut kılıç kovalıyor. bir daha aaaaaaaahhh.....
Bul
hirs basmis pehHadiordan
oturdugu yerden kendi kendine heyecan yapiyor..adminSiyirdim
simdi bu basti dedigin hirs ile baliga git,albatrosa inat baliklar tut..
cunkuuuuu
ben baliga ciktigimda..tutacagim balik ve ya baliklari....gorunce...balikiclik sevdan kalmiyacak...hayatindan soguyacaksin...sayin admin
bana inatmis..pehHadiordan
ama yinede yurekten sizlere bir rastgele...bu gercek..yukaridakiler saka
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:hirs basmis pehHadiordan
oturdugu yerden kendi kendine heyecan yapiyor..adminSiyirdim
simdi bu basti dedigin hirs ile baliga git,albatrosa inat baliklar tut..
cunkuuuuu
ben baliga ciktigimda..tutacagim balik ve ya baliklari....gorunce...balikiclik sevdan kalmiyacak...hayatindan soguyacaksin...sayin admin
bana inatmis..pehHadiordan
ama yinede yurekten sizlere bir rastgele...bu gercek..yukaridakiler saka

ben şakanın altında bilenen bir ruh hali hissettim farukcum.hayırlısıyla sende yakında bol ve kocaman balıklı raporlar koyacaksın gibi görünüyor.ne dersin.Wink
Bul
yycolak yazdı:ben şakanın altında bilenen bir ruh hali hissettim farukcum.hayırlısıyla sende yakında bol ve kocaman balıklı raporlar koyacaksın gibi görünüyor.ne dersin.Wink

dogrusu mu Yalcin..
bu gun dukkanda benide hirs basti...yem alip kacaktim...mirmir avina
fakat nette hava tahminini lodos olarak gorunce..vazgectim..
demek biraz daha hirs istermis..benimmi yeterli olmadiSiyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Gmap Latitude, Longitude Weather and Wave Forecast for Europe - Mediterranean Sea

burası genellikle yalan söylemiyor.sende yoksa yardımcı olacaktır.evin üzerindeki hava durumunu bile veriyor.
Bul
Bu hırs banada bastı,met göre güney rüzgarlarının bugün son günü kuzeye döndümü hayırlısıyla bende denizdeyimGulumse
Bornova - izmir
Bul
LeVrEkCi yazdı:dün tahsin abiyle konuşuyoruz haftada bir en az 90-100 km yol gidip balık tutuyoruz diyor,ahmet abiye bakıyorum sabahın 5 inde balıktalar yaa ciddi hırs bastı kurtlar fana büyüdü.
teknenin ruhsatı haftaya gidip kaşeletip tekneyi hazır hale getirdiğimde istanbullu arkadaşlar hazır olun ctesi akşam gidip sabaha kadar balık tutup sabah dönmeye ben varım diyenle kaçalım tekneye nevaleyi alalım sabaha kadar avlanalım sabah gün ağarırken sabah suyuna avımızı yapalım kahvaltımızıda yapıp dönelim.
şu sayın albatrosa inat çok balık tutmak istiyorum çokkkk Siyirdim
uyuma zamanı değil arkadaşlar fazla keyifçi olduk gibime geliyor..2 yada 3 kişi tekneyle çapa atarak güzel karagöz,sargoz,levrek alabiliriz gün açarkende uzun oltada levrek ve sinarit alabiliriz.
ayrıca haftaya sabahları boğazı yoklamayada başlıyorum.
hırs bastı fana hemde.

nihaım yakın olsa şipşak yanındayım ist akadalar mesaja kulak verin rast gele dileğiniz gerçek olmasını dilerim.AffetAlkisAlkis
Bul
ALTAYLI yazdı:Tamamdır, gerçekten planlayalım atlayıp gelicem76

mayıs ayını sonunda olursa bende gelirim.AlkisSeerf
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi