Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
dün tahsin abiyle konuşuyoruz haftada bir en az 90-100 km yol gidip balık tutuyoruz diyor,ahmet abiye bakıyorum sabahın 5 inde balıktalar yaa ciddi hırs bastı kurtlar fana büyüdü.
teknenin ruhsatı haftaya gidip kaşeletip tekneyi hazır hale getirdiğimde istanbullu arkadaşlar hazır olun ctesi akşam gidip sabaha kadar balık tutup sabah dönmeye ben varım diyenle kaçalım tekneye nevaleyi alalım sabaha kadar avlanalım sabah gün ağarırken sabah suyuna avımızı yapalım kahvaltımızıda yapıp dönelim.
şu sayın albatrosa inat çok balık tutmak istiyorum çokkkk

uyuma zamanı değil arkadaşlar fazla keyifçi olduk gibime geliyor..2 yada 3 kişi tekneyle çapa atarak güzel karagöz,sargoz,levrek alabiliriz gün açarkende uzun oltada levrek ve sinarit alabiliriz.
ayrıca haftaya sabahları boğazı yoklamayada başlıyorum.
hırs bastı fana hemde.
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Yakın olsan atlayıp geliyorum diyecem ama, ne yaparsın hırs işte
ALTAYLI yazdı:Yakın olsan atlayıp geliyorum diyecem ama, ne yaparsın hırs işte
dur abi şu tekneyi hayırlısıyla kaldıraça bi alayım elbet bi geleceksin istanbula
Yorumları: 2,864
Konuları: 93
LeVrEkCi yazdı:dün tahsin abiyle konuşuyoruz haftada bir en az 90-100 km yol gidip balık tutuyoruz diyor,ahmet abiye bakıyorum sabahın 5 inde balıktalar yaa ciddi hırs bastı kurtlar fana büyüdü.
teknenin ruhsatı haftaya gidip kaşeletip tekneyi hazır hale getirdiğimde istanbullu arkadaşlar hazır olun ctesi akşam gidip sabaha kadar balık tutup sabah dönmeye ben varım diyenle kaçalım tekneye nevaleyi alalım sabaha kadar avlanalım sabah gün ağarırken sabah suyuna avımızı yapalım kahvaltımızıda yapıp dönelim.
şu sayın albatrosa inat çok balık tutmak istiyorum çokkkk 
uyuma zamanı değil arkadaşlar fazla keyifçi olduk gibime geliyor..2 yada 3 kişi tekneyle çapa atarak güzel karagöz,sargoz,levrek alabiliriz gün açarkende uzun oltada levrek ve sinarit alabiliriz.
ayrıca haftaya sabahları boğazı yoklamayada başlıyorum.
hırs bastı fana hemde.
Adaş ben varım. Seninle sohbette balıkta keyifli. Bu sene teknelerden şansımız yok. Benim teknede dumende takıldı kaldı.
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
nihat abi istanbul da olsam kaçırmazdım,benimde en çok sevdiğim, gece tekne avı gerçekten istanbul team için kaçırılmayacak bir fırsat.nihat abi şimdiden rastgele.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Yorumları: 5,885
Konuları: 137
NİHAT abi insallah su organizasyony ayin 1 den sonra yaparsin...
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
LeVrEkCi yazdı:dur abi şu tekneyi hayırlısıyla kaldıraça bi alayım elbet bi geleceksin istanbula 
Tamamdır, gerçekten planlayalım atlayıp gelicem
YaKaMoZ yazdı:NİHAT abi insallah su organizasyony ayin 1 den sonra yaparsin...
senin tekneyi ayarlarsak almaya beraber gideriz gitmişken bi balıkçılıkda yaparız inşallah.
nihatkr yazdı:Adaş ben varım. Seninle sohbette balıkta keyifli. Bu sene teknelerden şansımız yok. Benim teknede dumende takıldı kaldı.
planlar dahilinde ilk fırsatta sen ve mavruşla gidiyoruz zaten
Yorumları: 2,864
Konuları: 93
LeVrEkCi yazdı:planlar dahilinde ilk fırsatta sen ve mavruşla gidiyoruz zaten 
Adaş hakkaten ya, gidelim balık bahane diyelim. Güzel birde sofra yapalım, içecekleri yemekleri bu aralar çok ihtiyacım var.