Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Balıksız rapor
yycolak yazdı:olsun be muhaffak abicim.deniz havası almak bile yeter.bir sonrakinde balıkta olur inşallah.hemde bol ve kocamanlarından.bu arada ben ahmetbeyli maydanoz koyda yaşıyorum.yolun düşerse ağırlamaktan şeref duyarım abicim.76535 8165800

Sevgili Yalçın yolun düşerse olayı farz oldu .. Smile mutlaka gelirim gelmeden öncede haber veririm .. alo derim Seerf
Bul
tekenem olmadıgı için vede herhangi bir tekneye davet edilmediğim için. tek tabanca bu şekilde 15 günde bir birkez sahili. yoklama yapıyorum ..
bu sitede sizi kimse davet etmeyebilir,fazla gücenme ve kimseye bel bağlama abicim.cebine kuvvet.
6 senedir sitedeyim daha levrekçi bir kere teknesine bindirmedi.Rauf kaptan zaten hiç teklif etmez.Niko da bir şey söylemedi.(Erol abi)Lakerda da.bir de paylaşım sitesi olucaz.Siyirdim.
Alkisgüzel anlatımlı bir rapor olmuş.keşke balıkta olsaymış.inşallah bir daha ki sefere.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Sağlık olsun Muvaffak,denizde olta atmanın keyfini yaşamışsınGulumsebirdaki avın balıklı olması dileğimle,rastgele.
Bornova - izmir
Bul
tahsinmersin yazdı:tekenem olmadıgı için vede herhangi bir tekneye davet edilmediğim için. tek tabanca bu şekilde 15 günde bir birkez sahili. yoklama yapıyorum ..
bu sitede sizi kimse davet etmeyebilir,fazla gücenme ve kimseye bel bağlama abicim.cebine kuvvet.
6 senedir sitedeyim daha levrekçi bir kere teknesine bindirmedi.Rauf kaptan zaten hiç teklif etmez.Niko da bir şey söylemedi.(Erol abi)Lakerda da.bir de paylaşım sitesi olucaz.Siyirdim.
Alkisgüzel anlatımlı bir rapor olmuş.keşke balıkta olsaymış.inşallah bir daha ki sefere.

HappyGulumseGulumse muhtemel sebep , biz çok balık tutarız. tekne sahibinin karizma çizilir .. bilmem ne dersin Happy
Bul
Mufi yazdı:HappyGulumseGulumse muhtemel sebep , biz çok balık tutarız. tekne sahibinin karizma çizilir .. bilmem ne dersin Happy

HappyHappyHehe
allah sana; gönlüne göre,güzel bir tekne versin.Affet
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
tahsinmersin yazdı:HappyHappyHehe
allah sana; gönlüne göre,güzel bir tekne versin.Affet

yok be kardeşim vallahi evin önüne gelse istemem ahanda herkes ve yukardaki şahit..

bana lazım olan muhabbet 3-5 insan sahilden olsun ama varsın olsun
GulumseSeerf
Bul
Mersindeki durum aynen anlattığın gibi abi. eline ağzına sağlık benim yerimede anlatmış oldun. hakikatende oltaya ekmeğe gelmiyorlar bu ara
Bul
tahsinmersin yazdı:tekenem olmadıgı için vede herhangi bir tekneye davet edilmediğim için. tek tabanca bu şekilde 15 günde bir birkez sahili. yoklama yapıyorum ..

sen istanbula gel önceden planlı hareket edelim bi ctesi akşamı gidelim tekneyle açılalım paylaşım yapalım abi tuttugumuz balıkları paylaşalım 10 lüfer sana 1 lüfer bana Happy
Bul
tahsinmersin yazdı:bu sitede sizi kimse davet etmeyebilir,fazla gücenme ve kimseye bel bağlama abicim.cebine kuvvet.
Alkis
Yolu Yalova'dan geçen, kıyı avcılığına razı tüm arkadaşlarımıza kapımız açık,özel davet gerekmez sevgili Tahsin. Tekneye davet ise sorumluluk getirir; kendiliğinden ''ben de geliyorum'' diyenler hariç ben ve Erol Tatar haricinde kimseyi prensip olarak tekne avına çağırmıyoruz.En azından üçümüzde 4 m.lik fiber teknenin içinde nasıl davranacağımızı,kaba denizde nasıl tutum sergileyeceğimizi,iyi yüzücü olup olmadığımızı biliyoruz,denizin şakası yok misafir dinlemez..Smile

Mufi yazdı:HappyGulumseGulumse muhtemel sebep , biz çok balık tutarız. tekne sahibinin karizma çizilir .. bilmem ne dersin Happy

Bu da işin bir başka boyutu tabiki Muvaffak bey..Wink
Bul
Tahsin bu ne serzeniş.Ne bu hiddet bu celal Senibbu serzenişe iten nedir.8 aydır sitedeyim.Hep dikkatimi bu konu çekti Teknesi olan İzmirdeki arkadaş pek yok.Uzaklara gelince parasal konu çıkıyorki tabi bu konu bazen beni aşıyor.Emekli kişinin her şeyi inceden hesaplamazsa ay sonu hüsranla bitiyor.Sizlerin belki böyle konuları yoktur ama yinede kara avının (Teknesi olmuş)bir kişi olarak birlikteliğin sohbeti yeter.Sevgili Tahsinciğim.Varsın çağırmasınlar biz daha güzel avlar yapacağız inşallah.Hemen hemen iki günde bir Konak vapur iskelesine gidip oradan Göztepe geçitine kadar gidip dönüyorum hem spor olmuş oluyor hem iyoyu teneffüz ediyorum.Görüyorum oradakinleri hepsi ayrı bir terane içinde.Birileri bir kaç arkadaş bir olmuşlar açmışlar şişelerini inceden demleniyorlar.Kimileri illede balık yakalıyacağım sitrezinin içine girmiş Bu günde balık yok inşallah yarın ümidini taşıyor .Hayat bu Tahsinciğim akıp gidiyor işte.Hadi daha fazla kafanı şişirmiyeyim birgün elbet birlikte bir şeyleri paylaşacağız.SefiomSefiomBals
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  31/10/2012 ilk balıklı rapor selchuk 13 2,261 05-11-2012, 13:38
Son Yorum: Cihan Deniz
  Tatil Balıksız sayılır. SerenaY66 23 3,376 31-07-2011, 22:03
Son Yorum: ALTAYLI
  Balıklı mı balıksız mı? yycolak 26 3,636 29-05-2010, 03:25
Son Yorum: yycolak
  Rapor no: 1 ! :) BAYTAR 26 4,133 07-02-2009, 00:27
Son Yorum: robinson987
  5 günlük bir rapor HIDIR 28 3,808 02-09-2008, 10:27