Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Balıksız rapor
Bu sabah erken den gümüldür denizatı azmak mevkiine gittim . bana en yakın balık olma ihtimali olan yer burasıdır.. emekli işi en az yakıt maliyeti ile..Smile
tekenem olmadıgı için vede herhangi bir tekneye davet edilmediğim için. tek tabanca bu şekilde 15 günde bir birkez sahili. yoklama yapıyorum ..

ancak bugün kuzeyli rüzgarlar , denizden suyu içeriye dogru basmakta idi denizden gelen su basıncı ile kanalın içine dogru bir akıntı ve karşı tarfında ise kanaldan denize dogru bir su hareketi vardı .. kanalın köprü üstü(ana yolun iç tarafı) su ortası ve kıyılar yosun kaplamış durumda ve kefal sürüleri bu yosunların arasında bütün gün gezinip durdu .. aklıselim boyda bir tane bile ekmege ve hamura itibar etmedi .. yosunların arasında mikro veya makro canlı peşindeydiler.. dolayısı ile boş döndüm..

bu olay sanırım bir ay daha sürer.. eger hava tersten (içerden) eserde tüm kanal içindeki yosunlar denize akarsa o zaman kefalde ekmeğe gelmeye başlar.. muhtemelen tüm dere-azmaklarda durum böyledir.. çok büyük kefal var.. ama hiç umursamıyor..Smile ekmeği..

kısmet bakacagız başka günlere.. Smile
Bul
Balık olmasada en azından temiz hava almışsın MUVAFFAK abi inşallah ilerleyen günlerde daha iyi avlarına...
Bul
Muvaffak abi sizin tecrübelerinizle bizlerde bazı bilgileri öğreniyoruz, inşallah ilerleyen günlerde daha farklı raporlar görürüz, balıksızda olsa anlatımız çok güzel..AlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
hayırlısı olsun abi birdahakine bereketli bir av olur inşallah.
Bul
Bu aralar balıksızlık hepimizin canına tak etti. Ama az kaldı yakında forum dolar yine balıklı raporlarla. Emeğine sağlık dostum Alkis
NEREDE İSENİZ RASTGELE ! msn&mail: metinavda@hotmail.com
Bul
baklıksız av raporu kolay kolay açan olmaz..(albatros hariçSiyirdim) balık olmamasına rağmen güzel anlatım balıklı raporlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum ağabeyAlkisWink
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Mufi yazdı:Bu sabah erken den gümüldür denizatı azmak mevkiine gittim . bana en yakın balık olma ihtimali olan yer burasıdır.. emekli işi en az yakıt maliyeti ile..Smile
tekenem olmadıgı için vede herhangi bir tekneye davet edilmediğim için. tek tabanca bu şekilde 15 günde bir birkez sahili. yoklama yapıyorum ..

ancak bugün kuzeyli rüzgarlar , denizden suyu içeriye dogru basmakta idi denizden gelen su basıncı ile kanalın içine dogru bir akıntı ve karşı tarfında ise kanaldan denize dogru bir su hareketi vardı .. kanalın köprü üstü(ana yolun iç tarafı) su ortası ve kıyılar yosun kaplamış durumda ve kefal sürüleri bu yosunların arasında bütün gün gezinip durdu .. aklıselim boyda bir tane bile ekmege ve hamura itibar etmedi .. yosunların arasında mikro veya makro canlı peşindeydiler.. dolayısı ile boş döndüm..

bu olay sanırım bir ay daha sürer.. eger hava tersten (içerden) eserde tüm kanal içindeki yosunlar denize akarsa o zaman kefalde ekmeğe gelmeye başlar.. muhtemelen tüm dere-azmaklarda durum böyledir.. çok büyük kefal var.. ama hiç umursamıyor..Smile ekmeği..

kısmet bakacagız başka günlere.. Smile

Paylaşımınız için teşekkürler Muvaffak kardeşim.Alkis
Bul
yakında bol balıklı raporların olur abi merak etme
Alkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
bir dahakine bol baliklisina insallahAffetMuvaffak abi
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
olsun be muhaffak abicim.deniz havası almak bile yeter.bir sonrakinde balıkta olur inşallah.hemde bol ve kocamanlarından.bu arada ben ahmetbeyli maydanoz koyda yaşıyorum.yolun düşerse ağırlamaktan şeref duyarım abicim.76535 8165800
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  31/10/2012 ilk balıklı rapor selchuk 13 2,261 05-11-2012, 13:38
Son Yorum: Cihan Deniz
  Tatil Balıksız sayılır. SerenaY66 23 3,374 31-07-2011, 22:03
Son Yorum: ALTAYLI
  Balıklı mı balıksız mı? yycolak 26 3,635 29-05-2010, 03:25
Son Yorum: yycolak
  Rapor no: 1 ! :) BAYTAR 26 4,133 07-02-2009, 00:27
Son Yorum: robinson987
  5 günlük bir rapor HIDIR 28 3,808 02-09-2008, 10:27