Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Balik az,ama olsun...
Faruk abicim paragata içim gitti, o kadar emeğin karşılığı bu olmamalıydı.
Snifsinf

Umarım diğer seferler az olur ama öz olur.
Seerf

Rastgele Gulumse
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
Faruk abim bu kıştan beri doğru dürüst lodos görmedik.hep poyrazla kışı geçirdik.
deniz suyuda hala soğuk.
tek tük te olsa balık kendini göstermeye başlamış.inşallah bundan sonra daha iyi avlar yaparsın.
ellerine sağlık.Alkis
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
tebrikler Faruk abi
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul
LeVrEkCi yazdı:sen kurtları dökmüşsün faruk abi,bazen az olan balık çok değerli olur.afiyet olsun rastgele.(başlıkta adın yada tarih olsa daha kolay bulunurdu Gulumse)

xfisher yazdı:Faruk abi 3 aydır balığa çıkamıyorum, delirmek üzereyim. Yakaladığın bu güzel balıkları görünce içim gitti, hiç az falan deme, bunu bulamayanlar var, tebrik ederim.. İstanbul balıksızlıktan kırılıyor.. nihayet havalar biraz düzelmeye başladı, artık buraların da canlanmasını bekliyoruz.. tekrar tebrikler, afiyetle.. Seerf

hus213 yazdı:Az olan öz olur Farukçuğum afiyet bal şeker olsun.O deniz safasını yaşamışsın ya İnsanı rahatlatır sende biraz da olsa rahatlamışsındır.ALLAH daha bollarını daha büyüklerini nasip etsin.Alkis

Salih Reis yazdı:Faruk abicim paragata içim gitti, o kadar emeğin karşılığı bu olmamalıydı.
Snifsinf

Umarım diğer seferler az olur ama öz olur.
Seerf

Rastgele Gulumse

tahsinmersin yazdı:Faruk abim bu kıştan beri doğru dürüst lodos görmedik.hep poyrazla kışı geçirdik.
deniz suyuda hala soğuk.
tek tük te olsa balık kendini göstermeye başlamış.inşallah bundan sonra daha iyi avlar yaparsın.
ellerine sağlık.Alkis

lionast yazdı:tebrikler Faruk abi

yorumlariniz icin tesekkurler beyler...
Nihat konuyu aksam yorgun iken actim..o uygulamayi unuttum(tarih ve isim)
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:yorumlariniz icin tesekkurler beyler...
Nihat konuyu aksam yorgun iken actim..o uygulamayi unuttum(tarih ve isim)

yaş 50 olmuş normaldir o kadar bidaha olmasın Siyirdimşaka biryana senin artık balık tutamamanın yaşla bir alakası olabilirmi acaba?SmileSiyirdim
Bul
LeVrEkCi yazdı:yaş 50 olmuş normaldir o kadar bidaha olmasın Siyirdimşaka biryana senin artık balık tutamamanın yaşla bir alakası olabilirmi acaba?SmileSiyirdim

admin bey..
soruna soru ile cevap verebilirmiyimMahcup..veririm bu hakka sahibimSeerf
efendim sizin balik tutamamayi bir yana birak..hic denize gitmemeniz...yasiniz ile alakali olabilirmi acabaSiyirdimHappy
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Tebrikler Faruk abi, Daha bol ve bereketli avlar nasibin olur insallah,Gulumse
Bul
leventkaymaz yazdı:Tebrikler Faruk abi, Daha bol ve bereketli avlar nasibin olur insallah,Gulumse

tesekkurler Levent
sizlerede rastgele
Bul
faruk abi az olsun ama olsun pazar günü bizde açildik bikaç mercan ve karagöz den başka bişeyyok zaten iki seferdir balik tutamıyorum bituhaflık var bu işte anlamadım kırk kişi balık avlıyor ben tutamıyorum inşallah bidahaki sefere
Bul
abi, eline emeğine sağlık. az olmuş diye üzülme. bu "kıtlık"ta tuttuklarının bereketini bil.
biz taşlıkta sabah saat 10.30'dan - 15.30'a kadar üç kişi tek bir vuruş bile alamadık. anlıyorsun halimizi. denizde sanki canlı kalmamış.Snifsinf
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  balık yok keyif süperdi mordoğan'da bucalıfikret 37 13,350 17-03-2013, 11:58
Son Yorum: alicengizarda
  Balık yok, KUŞ VAR ! maxtar 42 7,989 23-12-2011, 17:18
Son Yorum: esipahi76
  ufuktan&araphüso Sakar balık avı ufuktan26 42 6,812 01-12-2011, 22:48
Son Yorum: Dr.Güner
  6 Mart 2011 Sakarya balık avı Uzun_ahmet 48 9,684 09-03-2011, 12:33
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Balik bahane,muhabbet sahane Albatros-gr 31 5,168 16-08-2010, 23:38
Son Yorum: Albatros-gr
  levrekci,Balık and Ozan,Tropheus 13 nisan 2010 LeVrEkCi 60 7,330 17-04-2010, 22:53
Son Yorum: mariner8
  levrekci-balık and ozan-tropheus LeVrEkCi 26 4,912 22-01-2010, 13:42
Son Yorum: bestvz
  19-20.12.2009 aliağa ve gencerli balık avı bahriyeli 38 9,278 31-12-2009, 13:58
Son Yorum: tepeli35

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi