Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aylık bakımını yaptığım takımlarım
mura takımları güzel trertiplemişsinAlkis benimkiler görsen şaşarsın nereya elini atsan mutlaka birtanesi eline gelir.Siyirdim
Bul
ellerine sağlık MuratAlkisolta takımları kamış ve makina ağırlıklıysa daha dikkat etmeli bendekiler kasnak ağırlıklı el oltası olduğundan sayısını bile unuttumHappy
Bornova - izmir
Bul
hus213 yazdı:Düzenli olan kişi düşmanım dahi olsa affeder bağrıma basarım. Düzensiz olan kişi kim olursa olsun benden uzak dursun. Bilmem anlatabildim mi. Tel ummadığım bir anda gelse kalk kardeş,abi her ne ise hitabı balığa gidiyoruz dese.saat hiç önemli değil kapıya inmem 5 dakikayı geçmez.İşte benim cevabım budur.SefiomSefiomHelalHelalHelal

Yorumun için teşekkür ederim HÜSEYİN abi...

turna yazdı:Güzel takımlar varmış, bakım yapman çok isabetli, valla benim takımların senelerdir bakımı yapılmıyor ama şıkır şıkır çalışıyorlar.

Teşekkür ederim MEHMET abi içim rahat etmiyor abi bakım yapmadan...Smile

bucalıfikret yazdı:murat takımları güzel trertiplemişsinAlkis benimkiler görsen şaşarsın nereya elini atsan mutlaka birtanesi eline gelir.Siyirdim

Teşekkür ederim FİKRET abi düzensiz oldumu huzursuz oluyorum...
Bul
yalova tatar yazdı:ben denize arabamla bile inerim SiyirdimBoboSeerf

Ben daha o kadar tecrübe kazanamadım ERDEN abi zamanla tecrübelerinizden faydalanacagız...
Bul
orhanekmekci yazdı:ellerine sağlık MuratAlkisolta takımları kamış ve makina ağırlıklıysa daha dikkat etmeli bendekiler kasnak ağırlıklı el oltası olduğundan sayısını bile unuttumHappy

Evet ORHAN abi özelliklle kum düşmanı hemen bozuluyor...
Bul
bende bugün makaraların bakımını yaptım.sildim yağladım 1 sene rahatım artık... makinanın biri banax şimdi daha çok gözüme girdin SefiomAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
HappySenin gozune girdimse olsemde gam yemem abicim ama hangisi biri ryobi en kucuk olan ikinci orta olan shmino en buyugu bende bilmiyorum ne oldugunu bir arkadastaydi atacajti bozuktu ben aldim tamir ettim gayette guzel calisiyor kullaniyorum...HappyHappy
Bul
Murat naaptın sen yaa, durduk yere iş çıkardın şimdi,aklıma düşürdün, ne güzel unutmuştumSiyirdimbu arada ben genelde tatlı suya gittiğim halde o kadar şamandıram yok,kıskanacağım şimdi Happy temiz ve bakımlı takılarla nice avlaraSeerf
Bul
eline sağlık murat malzemelere bakım şart tabiki,bakarsan bağ olur, bakmassan malzemeciler daha çok kazanırSmilehayırlı avların olsun inşallah.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:Murat naaptın sen yaa, durduk yere iş çıkardın şimdi,aklıma düşürdün, ne güzel unutmuştumSiyirdimbu arada ben genelde tatlı suya gittiğim halde o kadar şamandıram yok,kıskanacağım şimdi Happy temiz ve bakımlı takılarla nice avlaraSeerf

Ben bir sey yapmadim HappyBakim iyidir sende yap tavsiye ederim ben dwnizdede samandirayla avlandigim oluyorHappyHappy
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi