Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yardımlarınızı bekliyorum
yakamozun arkadaşımısın ozan Wink
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
OZAN arkadasim hosgeldin keyifli paylasimlar dilerim...

Gelelim gunun bombasina abillerim bugun saat 8 de oynanacak olan galatasaray macini izlemek icin bizim Antalya konyaaltindaki diger subemize gittim yanlıs hatirlamiyorsam mac bitmisti arka tarafta bahcede bulunan personelin molalarini. kullandigi alanda oturmus muhabbet ediyorduk arkadaslarla ben bu arada benimhayatimdaki boşlugu dolduran forumda geziniyordum yanimdaki arkadasta balık meraklisi oldugu icin yapilan organizasyonun fotolarini gosteriyordum sen de uye olsana dedim pek vaktinin olmadigini soyledi kapattim konuyu kimseyi zorla getiremezdim ana sayfaya yonlendigim zaman OZAN kardesimin acmis oldugu konuyu gordum baktim meslegine ahci memleketi ANTALYA nasil sevindim bilemessiniz ben dedim bunu taniyomdur mutlaka bizim sirketin ANTALYADA 6 tane restoranti var yanimdaki arkadaslara bahsettim migros subesinde baliga merakli mutfakta calişan bir arkadas var dediler hemen telefona sarildim edindigim bilgilere gore bu OZAN O OZAN bu kadar tesaduf olur umarim edindigim bilgiler beni yaniltmaz...Smile
Bul
yalova tatar yazdı:yakamozun arkadaşımısın ozan Wink

ERDEN abicim arkadas degiliz ama muhtemelen yazdigim gibi ayni sirkette calisma olasiligimiz yuksek ...
Bul
bande zaten onu için dedimdi aynı il aynı meslek danışimisiniz die yardımı adaşından alırsın dicektim ona ama sen zargana gibi atladın heman SiyirdimSeerf bidaki ay gelcem Affet
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
ozancım hoş geldin kardeşim.Alkis
Bul
YaKaMoZ yazdı:ERDEN abicim arkadas degiliz ama muhtemelen yazdigim gibi ayni sirkette calisma olasiligimiz yuksek ...

muratcım bak sana antalyada bir arkadaş çıktı.hemde meslektaş.Alkis
Bul
YaKaMoZ yazdı:OZAN arkadasim hosgeldin keyifli paylasimlar dilerim...

Gelelim gunun bombasina abillerim bugun saat 8 de oynanacak olan galatasaray macini izlemek icin bizim Antalya konyaaltindaki diger subemize gittim yanlus hatirlamiyorsam mac bitmisti arka tarafta bahcede bulunan perdonelin molalarini. kullandigi alanda oturmus muhabbet ediyorduk arkadaslarla ben bu arada benimhayatimdaki bodlugu dolduran forumda geziniyordum yanimdaku arkadasta baluk meraklisi oldugu icin yapilan organizasyonun fotolarini gosteriyordum sen de uye olsana fedim pek vaktinin olmadigini soyledi kapattim konuyu kimseyi zorla getiremezdim ana sayfaya yonlendigim zaman OZAN kardesimin acmis oldugu konuyu gordum baktim meslegine ahci memleketi ANTALYA nasil sevindim bilemessiniz ben dedim bunu taniyomdur mutlaka bizim sirketin ANTALYADA6 tane restoranti var yanimdaki arkadaslara bahsettim migros subesinde baliga merakli mutfakta calidan bir arkadas var dediler hemen telefona sarildim edindigim bilgulere gore bu OZAN O OZAN bu kadar tesaduf olur umsrim edindigim bilgiler beni yaniltmaz...Smile

murat şefim yanılmadın o ozan ben oluyorum sima olarak hatırlarsın ama hiç tanışma fırsatı falan olmadı dediğin gibi migros şubesindeyim ramazanı falan iyi tanırım 1 -2 kez cıktık balıga Smile tanışmak burdan kısmetmiş artık abi Smile tekrar teşşekür ediyorum hoş bulduk
Bul
oznoztrk yazdı:murat şefim yanılmadın o ozan ben oluyorum sima olarak hatırlarsın ama hiç tanışma fırsatı falan olmadı dediğin gibi migros şubesindeyim ramazanı falan iyi tanırım 1 -2 kez cıktık balıga Smile tanışmak burdan kısmetmiş artık abi Smile tekrar teşşekür ediyorum hoş bulduk

Sen RAMAZANIN tavsiyesinlemi geldin foruma yoksa tamamen tesadufmu buSmile
Bul
tamamen tesadüf Smile
Bil ki mutlu son diye bir şey yoktur Çünkü bir şeyde son varsa orada mutluluk yoktur
Bul
oznoztrk yazdı:tamamen tesadüf Smile

IlgincSmile bu kadar olur
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Makina konusunda tecrübeli ustalardan yardım bekliyorum. Fangri-avcısı 5 2,203 28-10-2010, 09:03
Son Yorum: rasgelebalıkçılık

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi