Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Antalyadan
Daha bolları senin olsun Smile ama harbi adamı cezbeden cinsden Seerf
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
LeVrEkCi yazdı:murat seni çok iyi anlıyorum o resimleri görüpte o teknede bende olsaydım dememek elde değil.

Evet aynen NIHAT abicim soyledigin gibi birden bir sarki geldi aklima ah o gemide bende olsaydim uzun denizlere yol alsaydimSiyirdim
Bul
ALTAYLI yazdı:Murat bu paylaşım, arkadaşınn yakaladığı balıklar kadar güzel. Çok güzel olmuş. Kasap'ta ailemize katılacak olursa, bizlerle olmaktan sanırım o da keyif alacaktır76

Tesekkur ederim ERCAN abicim o senin guzelligin ama olsun ben yinede kendim yakalayip paylasmak isterdimSmile

Uzun_ahmet yazdı:Murat sen istersen kasap arkadaşa takıl Siyirdim bak boş dönmessin..Wink

AHMET abicim ufakta olsa illaki kendinin olacak tekne ben benide goturun fiyemem kendisi teklif ederse olabilir...Gulumse

nihatkr yazdı:bu yok zamanda bu resimler insana ilaç gibi geliyor. Agrıyı dindirici novaljin iğnesi misali.Alkis

Aynen katiliyorum sana NIHAT abicim bana mesaj geldiginden bu tarafa kac kere baktim hatirliyorumHappy
Bul
tahsinmersin yazdı:maşşallah ne güzel mercanlar.çiğ çiğ yiyesi geliyor.
Murat kasabın ellerine sağlık,paylaşımlar için teşekkürler.

Evet TAHSIN abi ne guzel gozukuyorlar dedigin gibi yakalar yakalamaz yiyeceksin...

yycolak yazdı:balığı seven kasap,çok bulunmuyor buralarda.sen o arkadaşın peşini bırakma muratcım.faydası çok olacak gibi.kasap kardeşe selam sanada teşekkürler.Alkis

Bizim kasap sanirim etten bikmis YALCIN abicim selaminizi kesnlikle iletecegim
...
araphüso26 yazdı:maşallah kasaba afiyet olsun yok zamanda çakmış balığıAlkisAlkis

Aynen HUSEYIN abicim mesajda gonfermeyip beni kiskandirmada daha iyi olacakti ama neyse en azindan sizin gibi degerli abilerim ve kardeslerimle paylastim...
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Daha bolları senin olsun Smile ama harbi adamı cezbeden cinsden Seerf

Insallah amin allahmi soylettiriyor SERKAN kardesim cezbetmekmi soyleme oyle yeterince ic gecirdimSnifsinf
Bul
Murat kasap arkadaşın güzel mercanlar avlamış , inşallah sende daha büyüklerini avlarsın , rastgele Seerf
Bul
mariner8 yazdı:Murat kasap arkadaşın güzel mercanlar avlamış , inşallah sende daha büyüklerini avlarsın , rastgele Seerf

Tesekkur ederim AHMET abicim allahmi soylettiriyor insallah aminAffet
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Antalyadan kiyidan geçen güzel bir av YaKaMoZ 41 5,991 16-03-2013, 20:33
Son Yorum: DeLi_KuRT
  antalyadan inciler 2 poseydon 31 4,599 26-10-2008, 02:55
Son Yorum: kozmikbalıkçı
  Antalyadan İncİler poseydon 21 3,626 13-10-2008, 16:15
Son Yorum: poseydon
  Antalyadan poseydon 14 2,436 13-02-2008, 19:35
Son Yorum: ekmekçi