Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bir gün gelecek
o zaman kopar bu ipler çekemez benim tekneyi valla HeheheHeheheHehehe
yılbaşını dörtgözle bekliycem oktay abi duydunmu beni
sen kar yağdır bende şampanya patlatıcam ekranda söz bak.
Bul
çatalca 84 yazdı:o zaman kopar bu ipler çekemez benim tekneyi valla HeheheHeheheHehehe
yılbaşını dörtgözle bekliycem oktay abi duydunmu beni
sen kar yağdır bende şampanya patlatıcam ekranda söz bak.

Yok bu yıl kar yağdırma. Geçen yıl yağdırdım karlar eridi site sapıttı Hehehe
Bul
yazdıklarınızın hepsine bende katılıyorum sitemiz sayesinde çok güzel paylaşımlarımız oldu kimi zaman öğrendik kimi zaman öğrettik bence bu bilgileri öğrenmek altın dan değerlidir çok güzel arkadaşlıklar , dostlar edindik oktay abiden ve sitedeki ailemizin bütün fertlerinden ALLAH razı olsun bu sene içerinde site 1- 2 gün kapandı ben şahsen öyle alışmışımki sudan çıkmış balığa döndüm aman oktay abi güvenlik duvarını çok sağlam yapta sitemize zarar veremesinler hepinize çok alıştım siteye girmeden 1 gün bile geçmiyor.
Bu samimi arkadaşlık,dostluk ortamı bozulmasın hepinizi ailemin ferdi olarak görüyorum ve öylede seviyorum.
ALLAH hepimizden razı olsun.
Bul
dr bu sözlerine içtenlikle amiiiin diyorum
Bul
aaaaaaaaaaaaa olmadıki şimdi ama niye böle yapıosınki oktay abiiiiiii.Ama sen yinede bi jest yaparsın bizim için dime abii.
Bul
Bende hergün girmeden yapamıyorum.İşyerinde işim bittikçe sitenin başındayım.Evimde bilgisayar olmadığından hafta içi kesinlikle girerim.Haftasonu bile arar oldum.Hergeçen günlerde birşeyler öğrenmek çok iyi bu formda balık tutmuş gibi oluyorum.Hepinize saygı ve sevgiler.
Bul
bir zamanlar yayın resimlerinin yayınlanması için bayağı uğraşmıştım o zaman en gözde site bilgihan sarpın formuydu onada o zamanlar yolladım ama hala yayınlanacak (güncelleşirse tabi) sonra en nihayetinde buraya üye oldum resimleri yolladım o gün akşamı oktay sağolsun halletmişti ama ne sevinmiştim çocuk gibi hissetmiştim kendimi o gün bu gün burdayım sizlerle beraber olmaktanda memnunum görünen oki böylede gidecek ufak tefek sorunlar olsada gidişat süper
Bul
beyler ben bugün katılamadım bakıyorum herşey yerli yerinde güzel. iyi konular açılmış yazım zenginliği katılım süper tamamdır oluyor işte yavaş yavaş.....
sevgiler.
doktor yazdı:yazdıklarınızın hepsine bende katılıyorum sitemiz sayesinde çok güzel paylaşımlarımız oldu kimi zaman öğrendik kimi zaman öğrettik bence bu bilgileri öğrenmek altın dan değerlidir çok güzel arkadaşlıklar , dostlar edindik oktay abiden ve sitedeki ailemizin bütün fertlerinden ALLAH razı olsun bu sene içerinde site 1- 2 gün kapandı ben şahsen öyle alışmışımki sudan çıkmış balığa döndüm aman oktay abi güvenlik duvarını çok sağlam yapta sitemize zarar veremesinler hepinize çok alıştım siteye girmeden 1 gün bile geçmiyor.
Bu samimi arkadaşlık,dostluk ortamı bozulmasın hepinizi ailemin ferdi olarak görüyorum ve öylede seviyorum.
ALLAH hepimizden razı olsun.

doktor çok iyi bir şekilde özetlemiş olayı teşekkürlerr
Bul
Balık tutmak bir tutkudur. İşlerden dolayı bu tutkuyu biraz ertelemiş durumdayım. Hep rüyalarıma giriyor. Nerede bir belgesel varsa nerede balık ile ilgili bir şey varsa arıyorum. Bu sitede en iyilerinden biri oldu.Hergün başındayız.
Kışın sıcak evinde dışarıda kar varken pencerenin önüne oturmuşsun elinde bir bardak çay, tv de su altı belgeseli. Bu sitede aynı duyguları vermeye başladı benim için...
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi