Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kalamar Rapalaları... ALTAYLI 16/1/12
Malzemeler güzel görünüyor Ercan abi.Hayırlı olsun.AlkisGüzel avlarda kullan.
Bu arada mercan oltasına da takarak kullanılıyormuş anladığıma göre.Bu nasıl oluyor.Sarkıtınca da iş yapıyor mu? Smile
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
bucalıfikret yazdı:ercan abi takımlar harika bol kalamarların olsun benimde eniştem hediye etti kalamar takımlarını bir ara resimlerim.AlkisSeerf
Bekliyoruz abicim. Çeşit bol olsun ki çalışanı anlayalım76

ufuktan26 yazdı:Malzemeler güzel görünüyor Ercan abi.Hayırlı olsun.AlkisGüzel avlarda kullan.
Bu arada mercan oltasına da takarak kullanılıyormuş anladığıma göre.Bu nasıl oluyor.Sarkıtınca da iş yapıyor mu? Smile
Mercan oltasında fırdöndüye bağlıyoruz ve kesinlikle iş yapıyor. İri Kalamar zaten Mercan'a hastadır o yüzden çalışmaması mümkün değil.76
Bul
bol kalamarlı avların olsun ercan abi,rastgele Seerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:bol kalamarlı avların olsun ercan abi,rastgele Seerf
Sağolasın abicim. İnşallah olucak ve buradan paylaşıcaz76
Bul
çok güzeller ağabey.. kalamar olsam sofranı süslerdim herhaldeSiyirdimBobo
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:çok güzeller ağabey.. kalamar olsam sofranı süslerdim herhaldeSiyirdimBobo

Arabım benim bildiğim kalamar beyaz olur yaw.Sen nasıl olacan kalamar Siyirdim
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
ALTAYLI yazdı:Bekliyoruz abicim. Çeşit bol olsun ki çalışanı anlayalım76

Mercan oltasında fırdöndüye bağlıyoruz ve kesinlikle iş yapıyor. İri Kalamar zaten Mercan'a hastadır o yüzden çalışmaması mümkün değil.76

Anlaşıldı abicim.Haydi rastgele Seerf
Bul
ufuktan26 yazdı:Arabım benim bildiğim kalamar beyaz olur yaw.Sen nasıl olacan kalamar Siyirdim

sübye kalamarı deriyi soy işlem tamamSiyirdim
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
araphüso26 yazdı:çok güzeller ağabey.. kalamar olsam sofranı süslerdim herhaldeSiyirdimBobo

Canım kardeşim sen soframda ol yeterAlkisAlkis Kalamar senin tabağının kırıntısı olsun76 Malzemeleri çok beğenmişsin hemen hediye edebilirim abisiGulumse
Bul
ALTAYLI yazdı:Canım kardeşim sen soframda ol yeterAlkisAlkis Kalamar senin tabağının kırıntısı olsun76 Malzemeleri çok beğenmişsin hemen hediye edebilirim abisiGulumse

teşekkür ederim abicim.2-3 yılda bir deniz görürüm nerede kullanacam.. sende dursun nasip olur gelirsem beraber kullanırız.. cidden güzellerWink
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  melanur rapalaları naxos 5 89 15,462 12-05-2009, 14:12
Son Yorum: Albatros-gr

Hızlı Menü: