Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Efsane Firebird (ilk aşkım..)
Berkan benim favori makinelerimden bir tanesiAlkis ömürlük evladiyelikAffetdenizede düştü ama sapasağlam.71
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
Berkan daha nice keyifli avların olur İnşallah. Söylerken pat diye söylüyoruz ama 20 yıl abicimSmileDerler ya dile kolay diye. Benim Foça'da bir abim vardı ve malzemelerine o kadar iyi bakardı ki hiç eskitememiştir. Aldığı bir çok malzemeyi çift alır ve onları yormadan kullanıyorum derdi.76 Bakım sonrası makine kendine gelmişAlkis
Bul
aynı akineden bendede vardı rastgele den almıştım hala daha durur biryerlerde ama kullanılamaz halde ne yazıkki.
Bul
xfisher yazdı:Sağol abicim.. seviyorum böyle işleri, biraz da elimden gelir böyle şeyler.. pazar günü için çok zevkli bir aktivite oldu Seerf

birde benim elimden gelse böyle şeyler.ben denizden dönünce yıkamıyorum bile.ha bu gün ha az sonra derken yine aynı durumda denize.bir gün kazara bir koca balık yapışacak ve makine elimde kalacak o zaman öğreneceğim temizliği ve bakımı.Siyirdim
Bul
yalova tatar yazdı:çok güzel olmuş bakımdan somra berkan ilk makinalar kesinlikle unutulmazAlkis

aynen abi, sağolasın Seerf
bir tutkudur balık tutmak..
Bul
HAŞİM77 yazdı:Berkan benim favori makinelerimden bir tanesiAlkis ömürlük evladiyelikAffetdenizede düştü ama sapasağlam.71
denize mi düştü Hi hala çalışıyorsa süper..
ALTAYLI yazdı:Berkan daha nice keyifli avların olur İnşallah. Söylerken pat diye söylüyoruz ama 20 yıl abicimSmileDerler ya dile kolay diye. Benim Foça'da bir abim vardı ve malzemelerine o kadar iyi bakardı ki hiç eskitememiştir. Aldığı bir çok malzemeyi çift alır ve onları yormadan kullanıyorum derdi.76 Bakım sonrası makine kendine gelmiş
en iyisini yapıyormuş abi Seerf
LeVrEkCi yazdı:aynı akineden bendede vardı rastgele den almıştım hala daha durur biryerlerde ama kullanılamaz halde ne yazıkki.
kimbilir ne keyifli avlar yapmışsındır ama Smile
yycolak yazdı:birde benim elimden gelse böyle şeyler.ben denizden dönünce yıkamıyorum bile.ha bu gün ha az sonra derken yine aynı durumda denize.bir gün kazara bir koca balık yapışacak ve makine elimde kalacak o zaman öğreneceğim temizliği ve bakımı.Siyirdim
av sonrası bakımda hepimiz biraz öyleyiz aslında, yorgunluk vs işte.. Mahcup
bir tutkudur balık tutmak..
Bul
İlk ve son fotoyu kıyaslayınca insan gözlerine inanamıyor.Su zımparası ve el emeği demişsin; tebrik ederim.Harika bir işçilik..
Grafit kafa yedekti herhalde,ilk fotoda o hiç yıpranmamış görünüyor..
Shakespeare olmasa da ilk fotodakine benzer yıpranmış iki makinem var.Bakalım aynı beceriyi gösterebilecekmiyim..Gulumse
Bul
berkan boya kaporta süper olmuş ustanın eline sağlık bir 20 yıl arkana bakmazsın güzel avların olsun rast gele.AlkisSeerf
Bul
AlkisAlkisAlkisabi ellerine saglık makina baya temizlenmiş bolbol balıklar tutarsın inşallah bu makinayla rasgele
Bul
Gulumseabi benim arabanın kaporta boyaya ihtiyacı var oişide halledermisin
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi