Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İstanbuldan gece manzaraları 04-12-2011
Sağolasın Nihat abi,gece gece iyi geldi harbiden,bekarken canlısını evliyken resmini görebiliyoruz istanbul gecelerini,o karanlıkta istanbul daha da güzel geliyordu bana,off offf , olsada yesekAlkisSeerf
LeVrEkCi yazdı:hep yapmak istediğim şeyi yapmışsın adaş,ama ben bunu sabah gün ağarırken yapmayı istemişimdir,kısmetse onuda yaparız artık.bu ara balık tutacağım diyene balık var yeterki vakit ayırılabilsin.teşekkürler.Seerf

ortak gece 3 te çek arabayı sahile karanlığıda şafağıda aynı anda yaşa,sonrada olta atarsın ,hepsi bir arada full paket ,ohh süperSmileHappy
Bul
ellerin dert görmesin nikocum.yüreğine sağlık.çok güzel resmetmişsin istanbulu.yeni caminin güvercinleri duruyormu daha.Alkis
Bul
Albatros-gr yazdı:AlkisAlkisAlkis
paylasim icin tesekkurler NikoSeerf

Abicim iyi seyirler özellikle sizin gibi başka ülkelerde olanlara.
Bul
efese yazdı:albümlük olmuş teşekkürler , ankara da biraz daha çatlayalım bari

Estağfurullan niye çatlayasınız. Sizinde kurt bozaınız var.
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Niko abi, sayende gezdim ve gördüm diyebilirim bi tek o mis deniz kokusu eksikti o kadar Smile süper resimler çekmişsin bence iyi bi makina ile bu görüş açını dahada kıymetli hale getirebilirsin Siyirdim teşekkürler.

Serkan bunlar cep telefonu ile çekildi. Fotograf makinesi taşımıyoruz artık ya Smile teknoloji çağı.
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:Sağolasın Nihat abi,gece gece iyi geldi harbiden,bekarken canlısını evliyken resmini görebiliyoruz istanbul gecelerini,o karanlıkta istanbul daha da güzel geliyordu bana,off offf , olsada yesekAlkisSeerf

ortak gece 3 te çek arabayı sahile karanlığıda şafağıda aynı anda yaşa,sonrada olta atarsın ,hepsi bir arada full paket ,ohh süperSmileHappy

Ömer uyan, ömer uyan, ömer uyan Siyirdim

Yenge geliyor. O günler eskidendi. Sezen aksunun dediği gibi eskidendi çok eskiden şarkılar bukadar acıtmazken. Snifsinf
Bul
yycolak yazdı:ellerin dert görmesin nikocum.yüreğine sağlık.çok güzel resmetmişsin istanbulu.yeni caminin güvercinleri duruyormu daha.Alkis

Abi günaydın.

Nüfus patlaması yaparak duruyorlar.
Bul
nihatkr yazdı:Abi günaydın.

Nüfus patlaması yaparak duruyorlar.

bir ara yok olma tehlikesi vardı.millet yiyordu onları.sevindim valla.onlarda istanbulun sembollerindendir çünkü.Alkis
Bul
niko eline sağlık harika resimler çekmişsin hanımla istanbula gidip görmek istiyoruz allah nasip ederse .Affet
Bul
resimler süper eline sağlık nihat abi.yanlız balık tutmak isteyene balık varmış abi.son manzara şahane.paylaşım için teşekkürler.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  2011 yılında yaptıgımız doğa yürüyüşü YaKaMoZ 15 2,775 20-04-2012, 09:39
Son Yorum: orhanekmekci
  Kars'tan Doğa Manzaraları sevimli34 26 5,424 04-06-2011, 13:26
Son Yorum: sevimli34
  istanbuldan kareler. bahriyeli 39 7,925 01-03-2009, 00:07
Son Yorum: robinson987
  Yeşiltepe manzaraları; murki 8 2,216 15-04-2008, 12:31