Yorumları: 5,558
Konuları: 55
Sağolasın Nihat abi,gece gece iyi geldi harbiden,bekarken canlısını evliyken resmini görebiliyoruz istanbul gecelerini,o karanlıkta istanbul daha da güzel geliyordu bana,off offf , olsada yesek

LeVrEkCi yazdı:hep yapmak istediğim şeyi yapmışsın adaş,ama ben bunu sabah gün ağarırken yapmayı istemişimdir,kısmetse onuda yaparız artık.bu ara balık tutacağım diyene balık var yeterki vakit ayırılabilsin.teşekkürler.
ortak gece 3 te çek arabayı sahile karanlığıda şafağıda aynı anda yaşa,sonrada olta atarsın ,hepsi bir arada full paket ,ohh süper

Yorumları: 20,389
Konuları: 290
ellerin dert görmesin nikocum.yüreğine sağlık.çok güzel resmetmişsin istanbulu.yeni caminin güvercinleri duruyormu daha.
Yorumları: 2,864
Konuları: 93
efese yazdı:albümlük olmuş teşekkürler , ankara da biraz daha çatlayalım bari
Estağfurullan niye çatlayasınız. Sizinde kurt bozaınız var.
MaVrUşGiL yazdı:Niko abi, sayende gezdim ve gördüm diyebilirim bi tek o mis deniz kokusu eksikti o kadar
süper resimler çekmişsin bence iyi bi makina ile bu görüş açını dahada kıymetli hale getirebilirsin
teşekkürler.
Serkan bunlar cep telefonu ile çekildi. Fotograf makinesi taşımıyoruz artık ya

teknoloji çağı.
tedirgin SaZaN yazdı:Sağolasın Nihat abi,gece gece iyi geldi harbiden,bekarken canlısını evliyken resmini görebiliyoruz istanbul gecelerini,o karanlıkta istanbul daha da güzel geliyordu bana,off offf , olsada yesek

ortak gece 3 te çek arabayı sahile karanlığıda şafağıda aynı anda yaşa,sonrada olta atarsın ,hepsi bir arada full paket ,ohh süper

Ömer uyan, ömer uyan, ömer uyan
Yenge geliyor. O günler eskidendi. Sezen aksunun dediği gibi eskidendi çok eskiden şarkılar bukadar acıtmazken.
yycolak yazdı:ellerin dert görmesin nikocum.yüreğine sağlık.çok güzel resmetmişsin istanbulu.yeni caminin güvercinleri duruyormu daha.
Abi günaydın.
Nüfus patlaması yaparak duruyorlar.
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
nihatkr yazdı:Abi günaydın.
Nüfus patlaması yaparak duruyorlar.
bir ara yok olma tehlikesi vardı.millet yiyordu onları.sevindim valla.onlarda istanbulun sembollerindendir çünkü.
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
niko eline sağlık harika resimler çekmişsin hanımla istanbula gidip görmek istiyoruz allah nasip ederse .
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
resimler süper eline sağlık nihat abi.yanlız balık tutmak isteyene balık varmış abi.son manzara şahane.paylaşım için teşekkürler.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>