ufuktan26 yazdı:O kadar çok balık varki ,adam balığı çekmeden sağ üstteki gölgeli yerden karşıya doğru geçen balık belli oluyor.Öyle yer olacak ekmek içiyle yakalarım o balığı
benim gittiğim yerde bir akıntı vardı abi abartmıyorum 50 kadar 30 cm'lik balık yan yatıyordu. Gözümün önünde parlıyorlardı ama hicbirini tutamadım Hatta 2 yerde öyle gördüm beklerim gelmek isteyen arkadaşları Tabiki orda daha çoktur zaten adamlar almıyorlar balıkları
Semih kardeşim bizim İznik gölünde tatlısu kefali bolca var. Şu aralar da oltaya geldiği zamanlar. Biz tatlısu gümüşü ile yakalıyoruz. 2 ila 4 no kancalar kifayet oluyor. Özellikle beyaz kancaya hasta. Kolay gelsin.
Kaleli17 yazdı:Semih kardeşim bizim İznik gölünde tatlısu kefali bolca var. Şu aralar da oltaya geldiği zamanlar. Biz tatlısu gümüşü ile yakalıyoruz. 2 ila 4 no kancalar kifayet oluyor. Özellikle beyaz kancaya hasta. Kolay gelsin.
Teşekkürler şerafettin abicim. Tatlı su gümüşü dediğin şey tam olarak nedir
Kaleli17 yazdı:Semih kardeşim bizim İznik gölünde tatlısu kefali bolca var. Şu aralar da oltaya geldiği zamanlar. Biz tatlısu gümüşü ile yakalıyoruz. 2 ila 4 no kancalar kifayet oluyor. Özellikle beyaz kancaya hasta. Kolay gelsin.
bu tespit çok doğru hemde en irileri gümüşe gelir denemeni tavsiye ederim