Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kamışın porselen kırık engel olurmu
ssevdim yazdı:5 halka var makaradan sonraki ilk halka sadece kaynak yeri kırık. o zaman sabah 7 de galatadayım aksilik olmazsa zaten orda işim vardı erkenden giderim dedim hemde gelişte yaptırıım.

Balık tuttuktan sonra dönüşte halkayı yaptırırsın.Gulumse
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
ssevdim yazdı:5 halka var makaradan sonraki ilk halka sadece kaynak yeri kırık. o zaman sabah 7 de galatadayım aksilik olmazsa zaten orda işim vardı erkenden giderim dedim hemde gelişte yaptırıım.

Pazar sabahı Galata? inşallah yer bulursun Hi
bir tutkudur balık tutmak..
Bul
Arkadaşlar merhaba ;

Bende teleskobik 4 halkalı üzerinde makinasıda bulunan bir olta var.Bu oltanın ilk halkası kırık porselen bölüm düşmüş ayrıca sabit kaynak ayaklarından biride kaynak yerinden kopmuş ne yapabilirim.Yardımcı olursanız sevinirim.
Bul
aynı sorun bende var lineaffee surf kamışım var ufak halkalardan biri büyük halkalardan birinin seramiği yok değişmesi için servise gönderiyorlar 2 haftada ancak geliyo
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul
Cihan Deniz yazdı:aynı sorun bende var lineaffee surf kamışım var ufak halkalardan biri büyük halkalardan birinin seramiği yok değişmesi için servise gönderiyorlar 2 haftada ancak geliyo

Dostum ben istanbul'dayım ( Anadolu Yakası ) acaba bildiginiz önerebileceginiz bu tamirle ilgilenen yerler varmı.?

Ayrıca erkenden gitsek gün içinde yaptırabilirmiyiz.?
Bul
Adem Yıldız yazdı:Dostum ben istanbul'dayım ( Anadolu Yakası ) acaba bildiginiz önerebileceginiz bu tamirle ilgilenen yerler varmı.?

Ayrıca erkenden gitsek gün içinde yaptırabilirmiyiz.?

özel mesajla bilgi veriyorum adem.
Bul
Cihan Deniz yazdı:aynı sorun bende var lineaffee surf kamışım var ufak halkalardan biri büyük halkalardan birinin seramiği yok değişmesi için servise gönderiyorlar 2 haftada ancak geliyo

Cihan kızlar ağası hanından balık haline doğru 300m.kadar gidince sol tarafta Çeşmeli adında kamış ve makina tamircisi var.yada sen makinayı Manisa organize sanayide REXAM a uğra.vardiyam önemli değil,kapı güvenliğe ver,bana iletirler.
yaptırıncada ordan alırsın.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
tahsinmersin yazdı:Cihan kızlar ağası hanından balık haline doğru 300m.kadar gidince sol tarafta Çeşmeli adında kamış ve makina tamircisi var.yada sen makinayı Manisa organize sanayide REXAM a uğra.vardiyam önemli değil,kapı güvenliğe ver,bana iletirler.
yaptırıncada ordan alırsın.

yardımsever kardeşim benim.canımsın.Alkis
Bul
Ben halkalardan degişik ebatlardan aldım halkalarında kendi aralarında 1. sınıf ve 2 sınıfları var degiştirmekte gayet basit ben kendim degiştiriyorum... Kullandıgım yapıştırıcıda aşşagıda şimdiye kadar yaptıklarımda hiç bir sorun yaşamadım zamanla kırılma olmasa bile akdenizin suyu oldukça tuzlu oldugu için ne kadar dikkatli davranırsan davran belirli bir zaman sonra küflenme yapabiliyor...

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Arkadaşlar porslende kırık çatlak vs varsa kamışı kullanmayın , misinayı bozar , yok eğer metal kısımnın kaynak kısmı ,yüzükten ayrılmış ise 2 li yapıştırıcılar var sıvısından ayrılan kısma biraz damlatın ve hemen ardından azıcık sprey sıkın anında sertleşir ve kullanıma hazır olur..

[Resim: 38706492_tn30_0.jpg]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi