Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kamışın porselen kırık engel olurmu
kamışın bir porseleni kırık balık tutmaya engel olurmu.
Bul
Halka da kırık mı? Yoksa sadece halkanın içindeki porselen mi kırık.Smile
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
halka duruyor kamışa kaynak yeri kırık
Bul
bence çok sorun. çünkü üstüste iki defa balık vurduğunda misina patlattım. acilen tamir ettirmeni tavsiye ederim...
[SIGPIC][/SIGPIC]1986 Tuzla-İST Mehmet AĞCA
ssevdim yazdı:halka duruyor kamışa kaynak yeri kırık

İçindeki porselen duruyor mu? Kaçıncı halka,kamışta kaç halka var?
Eğer içindeki porselen duruyorsa sorun olmaz.Porselen çıkmış sadece halka kalmışsa o zaman halka metal olduğu için misinaya zarar verir. Hepsi sağlam sadece kaynak yeri kırıksa öylece bir müddet idare edersin.Sonra değiştirmelisin tabi.
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
tutulursa yarın erkenden balığa gidecem tutulmazsa yarın tamir ettirecem öğleden sonra ama balığa gidemeyeceğim onun için.
Bul
ahmet sen en yakın oltacıya git AYNI EBATTA yolluğu taksın
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
fiatı 1.75 tl Wink
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
ssevdim yazdı:tutulursa yarın erkenden balığa gidecem tutulmazsa yarın tamir ettirecem öğleden sonra ama balığa gidemeyeceğim onun için.

Balık varsa tutarsın merak etme.Sen yarın git balığa,sonra yaptırırsın Seerf
Bul
5 halka var makaradan sonraki ilk halka sadece kaynak yeri kırık. o zaman sabah 7 de galatadayım aksilik olmazsa zaten orda işim vardı erkenden giderim dedim hemde gelişte yaptırıım.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi