19-09-2011, 09:44
Kamil ILIPINAR yazdı:kısmatden öteye yol yok demişler doğru bir söz o kayanın hemen üstünden ne yayınlar almıştık kayınçomla ama aşırı gürültü bu sene balığı bayağı bir rahatsız etmiş. günü birlikde yayın almak şans işidir ırmakda alsanda 5 ila 8 kilo arasında alırsın yatılıda ise şansın biraz daha artıyor hasancığım 40 50 kiloluk bie alabilirsin dedimya birazda merayı iyi bilecen ve sabırla oltaların başında bekleyecen bende geldim şarkışlaya bayramın üçüncü günü ama bacanaklarla bir arada olunca kımıldayamadım fazla günübirlik gidip geldim sadece bir kere ondada bişi çıkmadı kaya balığı sadece onuda orada hemen hallettimözlemişim oraları ama sanırım son görüşüm olacak resimdeki yerleri bu sene doldurmayı düşünüyorlar vede hıalı bir şekilde çalışma var artık başka meralar arayacağız oralarda bundan sonrası kısmet diyeceğiz. yinede oraları görmen iyi olmuş sevindim senin adına. değişik bir ortam buz gibi su hemen yanında bülbüllerde eşlik edince insan rahatlıyor bayağı. köksalda iyi bir arkadaş sağolsun onunlada bir türlü kısmet oladı oralarda avlanmak.benim işim olmadığı için genelde hafta içini tercih ediyorum orayı rahat ve sessiz oluyor artık seneye bakacaz kısmetse o zaman birlikde olacaz yada ekim ayında bir araya gelecez onunla
Kamil abim haklısın sabırla bekledik ama gelmediler malesef mahvolmuş av yerleri adım başı iş makınaları ama mekan ve dostluklar süperdi dedim ya bahçe malzemeleri bizlere yetti umarım birdahakisefere hep beraber oluruz