Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ramazana Bayramı Şarkışla
Evet arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrar merhabalar. Ramazan bayramında Şarkışla'da idim ve ek resimdeki arkadaşla buluştum taşların üzerinde çırpındı durdu ama sabahtan akşama kadar tık olmadı Smile aşağı yukarı gitti geldi bende öyle 3 tana bekir bıyıklı tuttum yeme olarak kullandım ama ondan da netice alamadık. Neyse fazla uzatmayayım resimleri eklemek istedim umarım resimdeki arkadaşın kim olduğunu anlamışsınızdır 76 Gulumse kardeşime herşey için teşekkür ederim. Büyük bir yayın alıp burada sergilemek isterdik ama gelmedi yapacak birşeyimiz kalmadı bizde ortamın güzelliği dostluklar ve semaver çay ve güzel bahçe ürünleri ile günümüzü gün ettik herkese rastgele 76

Kimdir bu güzel insan Siyirdim

[Resim: picture.php?albumid=571&pictureid=3429]
[Resim: picture.php?albumid=571&pictureid=3428]
ve bana bakatı 76
[Resim: picture.php?albumid=571&pictureid=3427]
Bul
İstenilen balık tutulmasada uzun bir bayram tatili iyi gelmiştir herşey gönlünce olsun hasan..AlkisAlkis

kaya üstündeki kişi de sanırım köksaldır beraber gittiniz diye biliyorum..Wink
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Uzun_ahmet yazdı:İstenilen balık tutulmasada uzun bir bayram tatili iyi gelmiştir herşey gönlünce olsun hasan..AlkisAlkis

kaya üstündeki kişi de sanırım köksaldır beraber gittiniz diye biliyorum..Wink

Aynen abicim Köksal kardeşimi herşey için teşekkür ediyorum buradan Smile
Bul
o kaya daha öncede resimlenmişti yayıncılarım meşhur kayası oldu çıktı kaya Gulumse
balık olmasada dostluk olmuş be hasan Alkis
Bul
LeVrEkCi yazdı:o kaya daha öncede resimlenmişti yayıncılarım meşhur kayası oldu çıktı kaya Gulumse
balık olmasada dostluk olmuş be hasan Alkis

O kayanın ağzı olsada konuşsa ne yayınlar çıkmış zamanında orada hatta orada diğer balıkçı arkadaşlarla muhabettimiz oldu bir zamanlar Antalya ekibi gelmiş tam 50 Kg luk yayınlar almışlar tam 1 hafta konaklamışlar işte bu kayanın dibinde ama şimdiki durumlarını görseniz tam bir enkaz olmuş baraj çalışmaları her tarafı talan etmiş güzelim yerler yok olmuş Snifsinf ama bizim dostluğumuz yetti bahçe ürünleri bize fazla bile geldi.
Bul
Güzel bir bayram tatili olmuş Hasan.Nehirlere işmakinalarının girmesi sonucu doğal yataklar bozulunca balık kaçıyor maalesef.İlerde belki aynı kaya tekrar eski günlerine döner.Seerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
Çok uğraştım olta ile olmadı.İnan Karşıdan karşıya geçerken su güçlü aktığından direne direne cağlaktan zor geçtim.Tepeden kayaları yuvarlamışlar zıplayarak tırmanarak geçtim.Sazlık ve söğüt dalları yolları kapamış eğilerek çalıya çirpiye takılarak geçtim.Kayaya ulaştım attım kesin bişey alırım dedim kısmetde yokmuş.
En azından tanışmış olduk bi dahaki sefere oltalarda yine iş olmazsa bizimkilerde birlikte vurusunuz sazın teline bende yemek işleri ile uğraşırım.
Memleket SİVAS/Şarkışla
Bul
Köksal yazdı:Çok uğraştım olta ile olmadı.İnan Karşıdan karşıya geçerken su güçlü aktığından direne direne cağlaktan zor geçtim.Tepeden kayaları yuvarlamışlar zıplayarak tırmanarak geçtim.Sazlık ve söğüt dalları yolları kapamış eğilerek çalıya çirpiye takılarak geçtim.Kayaya ulaştım attım kesin bişey alırım dedim kısmetde yokmuş.
En azından tanışmış olduk bi dahaki sefere oltalarda yine iş olmazsa bizimkilerde birlikte vurusunuz sazın teline bende yemek işleri ile uğraşırım.

İnşallah kardeşim birdahakine iyi olur inşallah ama dediğim gibi önemli olan sizlerele bir araya gelmektiAlkis
Bul
kısmatden öteye yol yok demişler doğru bir söz o kayanın hemen üstünden ne yayınlar almıştık kayınçomla ama aşırı gürültü bu sene balığı bayağı bir rahatsız etmiş. günü birlikde yayın almak şans işidir ırmakda alsanda 5 ila 8 kilo arasında alırsın yatılıda ise şansın biraz daha artıyor hasancığım 40 50 kiloluk bie alabilirsin dedimya birazda merayı iyi bilecen ve sabırla oltaların başında bekleyecen bende geldim şarkışlaya bayramın üçüncü günü ama bacanaklarla bir arada olunca kımıldayamadım fazla günübirlik gidip geldim sadece bir kere ondada bişi çıkmadı kaya balığı sadece onuda orada hemen hallettim Siyirdim özlemişim oraları ama sanırım son görüşüm olacak resimdeki yerleri bu sene doldurmayı düşünüyorlar vede hıalı bir şekilde çalışma var artık başka meralar arayacağız oralarda bundan sonrası kısmet diyeceğiz. yinede oraları görmen iyi olmuş sevindim senin adına. değişik bir ortam buz gibi su hemen yanında bülbüllerde eşlik edince insan rahatlıyor bayağı. köksalda iyi bir arkadaş sağolsun onunlada bir türlü kısmet oladı oralarda avlanmak.benim işim olmadığı için genelde hafta içini tercih ediyorum orayı rahat ve sessiz oluyor artık seneye bakacaz kısmetse o zaman birlikde olacaz yada ekim ayında bir araya gelecez onunla 76
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
hasan balık olmasada tatilini güzel geçirmişsin birdahaki sefere rast gele.AlkisAlkis
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi