Yorumları: 593
Konuları: 19
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
İstenilen balık tutulmasada uzun bir bayram tatili iyi gelmiştir herşey gönlünce olsun hasan..

kaya üstündeki kişi de sanırım köksaldır beraber gittiniz diye biliyorum..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
o kaya daha öncede resimlenmişti yayıncılarım meşhur kayası oldu çıktı kaya

balık olmasada dostluk olmuş be hasan
LeVrEkCi yazdı:o kaya daha öncede resimlenmişti yayıncılarım meşhur kayası oldu çıktı kaya 
balık olmasada dostluk olmuş be hasan 
O kayanın ağzı olsada konuşsa ne yayınlar çıkmış zamanında orada hatta orada diğer balıkçı arkadaşlarla muhabettimiz oldu bir zamanlar Antalya ekibi gelmiş tam 50 Kg luk yayınlar almışlar tam 1 hafta konaklamışlar işte bu kayanın dibinde ama şimdiki durumlarını görseniz tam bir enkaz olmuş baraj çalışmaları her tarafı talan etmiş güzelim yerler yok olmuş

ama bizim dostluğumuz yetti bahçe ürünleri bize fazla bile geldi.
Yorumları: 7,271
Konuları: 96
Güzel bir bayram tatili olmuş Hasan.Nehirlere işmakinalarının girmesi sonucu doğal yataklar bozulunca balık kaçıyor maalesef.İlerde belki aynı kaya tekrar eski günlerine döner.
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT]
![[Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930]](http://www.amatorbalikci.net/image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930)
[/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Yorumları: 1,682
Konuları: 26
Çok uğraştım olta ile olmadı.İnan Karşıdan karşıya geçerken su güçlü aktığından direne direne cağlaktan zor geçtim.Tepeden kayaları yuvarlamışlar zıplayarak tırmanarak geçtim.Sazlık ve söğüt dalları yolları kapamış eğilerek çalıya çirpiye takılarak geçtim.Kayaya ulaştım attım kesin bişey alırım dedim kısmetde yokmuş.
En azından tanışmış olduk bi dahaki sefere oltalarda yine iş olmazsa bizimkilerde birlikte vurusunuz sazın teline bende yemek işleri ile uğraşırım.
Memleket SİVAS/Şarkışla
Köksal yazdı:Çok uğraştım olta ile olmadı.İnan Karşıdan karşıya geçerken su güçlü aktığından direne direne cağlaktan zor geçtim.Tepeden kayaları yuvarlamışlar zıplayarak tırmanarak geçtim.Sazlık ve söğüt dalları yolları kapamış eğilerek çalıya çirpiye takılarak geçtim.Kayaya ulaştım attım kesin bişey alırım dedim kısmetde yokmuş.
En azından tanışmış olduk bi dahaki sefere oltalarda yine iş olmazsa bizimkilerde birlikte vurusunuz sazın teline bende yemek işleri ile uğraşırım.
İnşallah kardeşim birdahakine iyi olur inşallah ama dediğim gibi önemli olan sizlerele bir araya gelmekti
Yorumları: 6,094
Konuları: 112
kısmatden öteye yol yok demişler doğru bir söz o kayanın hemen üstünden ne yayınlar almıştık kayınçomla ama aşırı gürültü bu sene balığı bayağı bir rahatsız etmiş. günü birlikde yayın almak şans işidir ırmakda alsanda 5 ila 8 kilo arasında alırsın yatılıda ise şansın biraz daha artıyor hasancığım 40 50 kiloluk bie alabilirsin dedimya birazda merayı iyi bilecen ve sabırla oltaların başında bekleyecen bende geldim şarkışlaya bayramın üçüncü günü ama bacanaklarla bir arada olunca kımıldayamadım fazla günübirlik gidip geldim sadece bir kere ondada bişi çıkmadı kaya balığı sadece onuda orada hemen hallettim

özlemişim oraları ama sanırım son görüşüm olacak resimdeki yerleri bu sene doldurmayı düşünüyorlar vede hıalı bir şekilde çalışma var artık başka meralar arayacağız oralarda bundan sonrası kısmet diyeceğiz. yinede oraları görmen iyi olmuş sevindim senin adına. değişik bir ortam buz gibi su hemen yanında bülbüllerde eşlik edince insan rahatlıyor bayağı. köksalda iyi bir arkadaş sağolsun onunlada bir türlü kısmet oladı oralarda avlanmak.benim işim olmadığı için genelde hafta içini tercih ediyorum orayı rahat ve sessiz oluyor artık seneye bakacaz kısmetse o zaman birlikde olacaz yada ekim ayında bir araya gelecez onunla
GEZGİNCİİİİ EMMİ
06-FB-58
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
hasan balık olmasada tatilini güzel geçirmişsin birdahaki sefere rast gele.