Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bayındır barajı;
LeVrEkCi yazdı:çok isterdim ama çalışıyorum amcaoğlu,size iyi eğlenceler bol balıklı bir gece olsun inşallah,rastgele.Seerf
Teşekkürler amcaoğlu, aysonu için sizden haber bekliyorum haberin olsun.
yalova tatar yazdı:hadi hayırlısı şimdiden rasgelsin sizeAlkisAffet
Eyvallah abicim, sizlerede rastgele.
yycolak yazdı:Çabuk yeşil sahalara döneceğin daha burakayken belliydi şekerim.Rasgelsin her şey gönlünüzce olsun.76
Gönlüm sizlerle olacak, sizlerede iyi eğlenceler, rastgele.
Uzun_ahmet yazdı:Sizlere şimdiden rastgelsin diyorum..Seerf
Teşekkürler Ahmetçiğim selamlar.
araphüso26 yazdı:rast gele muratım şansın bahtın nasibin açık olsun inşallah yaslarsın takozları...Wink
Sağolasın arabım, yeni resmini birden görüncü ürkmedim desem yalan olur.
ALTAYLI yazdı:Hadi bakalım Murat keyifle ve bereketle İnşallah. Güzel kareler bekliyoruz76
Abicim senin hoş sohbetinden çok bahsediliyor, ama nasip değilmiş, umarım bir dahaki seferi, sizlere de iyi eğlenceler. rastgele.
Albatros-gr yazdı:rastgele Murat..
gonlundeki balik oltana gelir insallah
rastgele
Sağolasın Faruk abi sizlerin resimleri sayesinde gönlümüzü az çok kandırmaya çalışıyoruz, sağlıcakla.
rusan yazdı:Gelmeyi çok isterdim Murat abi ama malesef açık öğretim sınavları var. Sizlere şimdiden rasgele
Ruşancığım sana başarılar, bilirsin her daim kapımız açık. hayırlısıyla.
cilingoz yazdı:muratım rast gelsin keyifli av olur inşallah yinede dikkat et derim kendine canım kardeşim.
Temennilerin için teşekkürler Selim abim.
Bul
murat abi sağlığına kavuşmana sevindim.neticeyi 4 gözle bekliyorum.yaklaşık 50 tane fotoğraf paylaşmanı bekliyorum Smile
hadi yatır kuzuları bakem..
neticeye göre belki kış gelmeden ben de rotayı o tarafa kırarım Smile
Bul
maceratorr yazdı:murat abi sağlığına kavuşmana sevindim.neticeyi 4 gözle bekliyorum.yaklaşık 50 tane fotoğraf paylaşmanı bekliyorum Smile
hadi yatır kuzuları bakem..
neticeye göre belki kış gelmeden ben de rotayı o tarafa kırarım Smile
Geredeye gidemedik beraber, fırsatın olursa kaç gel beklerim.
Bul
bayındır barajı deyince bizim ankarada ki barajdan bahsediyorsun sandım.Ankara bolu arasında bu barajı hiç duymadım.internetten araştırayım biraz.Sizlerede rastgele.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
Maşallah Murat.Sağlığına kavuştuğuna çok sevindim.Şimdi sırada bol balıklı rapor var umarım.Şansınız bol olsun,rastgele AlkisGulumse
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
Dört ay kadar balık avından uzak kalmanın hırsı ile Çamlıdere barajında soluğu aldık. Baraj Bolu-Ankara arasında Çamlıdere ilçesine 27 km. uzaklıkta. Çamlıdere gişelerinden gözüken harika bir manzaraya sahip. üç günlük avda l adet 2 kg. kanbur sazanı hemen oracıkta yiyerek nefsimizi köreltmeye çalıştık. Avın verimli olmaması nedeniye kampı toplayıp Gerede Keçi gölüne 2 günlük yeniden kamp yaptık. en küçüğü 2 kg. en büyüğü 7 kg olmak üzere 27 sazanın 9 tanesi kamp alanında yendikten sonra 18 adet ile evin yolunu tuttuk. 7kg sazanı 00.30 yardımcı olmadan tutmaya çalışırken ayağımın da verdiği rahatsızlıkla beni yere oturtuğu ve çekim gücü ile tekrar ayağa kaldırdığı kampımızın en güzel anılarından olmuştur. Sevgi ile rastgele.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Resimlerin devamı:

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
amcaoğlu bu nasıl muhabbet böyle valla kıskandım,balık harika,dostlar harika ortam harika AlkisSeerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:amcaoğlu bu nasıl muhabbet böyle valla kıskandım,balık harika,dostlar harika ortam harika AlkisSeerf
O harika dediğin ortam sana ve sitemize her zaman açık amcaoğlu. fırsatını bulursan açıl bizle anadoluya. Seerf
Bul
murki yazdı:O harika dediğin ortam sana ve sitemize her zaman açık amcaoğlu. fırsatını bulursan açıl bizle anadoluya. Seerf

inşallah amcaoğlu inşallah,saolasın Seerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  16.06.2012 Çomar Barajı AmatörBalıkcı19 21 2,792 19-06-2012, 17:33
Son Yorum: Uzun_ahmet
  21.08.2011 asartepe barajı balık avı sciftcan 23 6,090 24-08-2011, 10:18
Son Yorum: bucalı
  3-4-5 temmuz söğüt barajı araphüso26 62 10,316 20-07-2009, 20:38
Son Yorum: araphüso26
  11-12 Temmuz Gökçekaya Barajı Uzun_ahmet 36 12,860 20-07-2009, 20:33
Son Yorum: araphüso26