07-09-2011, 00:43
LeVrEkCi yazdı:çok isterdim ama çalışıyorum amcaoğlu,size iyi eğlenceler bol balıklı bir gece olsun inşallah,rastgele.Teşekkürler amcaoğlu, aysonu için sizden haber bekliyorum haberin olsun.
yalova tatar yazdı:hadi hayırlısı şimdiden rasgelsin sizeEyvallah abicim, sizlerede rastgele.
yycolak yazdı:Çabuk yeşil sahalara döneceğin daha burakayken belliydi şekerim.Rasgelsin her şey gönlünüzce olsun.Gönlüm sizlerle olacak, sizlerede iyi eğlenceler, rastgele.
Uzun_ahmet yazdı:Sizlere şimdiden rastgelsin diyorum..Teşekkürler Ahmetçiğim selamlar.
araphüso26 yazdı:rast gele muratım şansın bahtın nasibin açık olsun inşallah yaslarsın takozları...Sağolasın arabım, yeni resmini birden görüncü ürkmedim desem yalan olur.
ALTAYLI yazdı:Hadi bakalım Murat keyifle ve bereketle İnşallah. Güzel kareler bekliyoruzAbicim senin hoş sohbetinden çok bahsediliyor, ama nasip değilmiş, umarım bir dahaki seferi, sizlere de iyi eğlenceler. rastgele.
Albatros-gr yazdı:rastgele Murat..Sağolasın Faruk abi sizlerin resimleri sayesinde gönlümüzü az çok kandırmaya çalışıyoruz, sağlıcakla.
gonlundeki balik oltana gelir insallah
rastgele
rusan yazdı:Gelmeyi çok isterdim Murat abi ama malesef açık öğretim sınavları var. Sizlere şimdiden rasgeleRuşancığım sana başarılar, bilirsin her daim kapımız açık. hayırlısıyla.
cilingoz yazdı:muratım rast gelsin keyifli av olur inşallah yinede dikkat et derim kendine canım kardeşim.Temennilerin için teşekkürler Selim abim.