cumartesi akşamdan gittiğimiz salihli demirköprüden elimiz boş döndük koydaki bütün amatör avcılar malesef aynı durumda hiç balık alamadılar heryer ağ çevrili balıkçılar barajın heryerini
parsellemiş işin garibi aldığımız bilgiler hafta içi amatör balıkçılara yasak olan baraj hafta sonu
ticaret işi yapanlara yasak olmasına rağmen malesef yasak dinlemeyen ağ atanlar hafta sonuda amatörlere rahat vermiyorlar bizede böylece balıksız sadece manzara resimleri kalıyor
gerçi orada konuştuğumuz diğer arkadaşlar daha en az yirmi gün sonra suların biraz daha azalmasından sonra balığın yapacağını söylediler ne diyelim kısmet birdahakine herkese rastgele selamlar.
yeralihli demirköprü barajı, yemleme mısır, takım küspeli , tel şehriyeli hamur ve sarı boncuklu klasik takım.
bu arada sudak baya boldu ama yem cime (yani yavru balık olmadığından denenmedi).
ismail ben sana dedim sen denize alıştın gölde zor balık tutarsın diye.ama yinede ben sana üzüldüm tutsan iyi olurdu valla sevinirdim.ismail şaka ediyorum sakın darılma.sağlık olsun kısmet belkide birdahaki sefere.manzara çok güzel asmalara bayıldım şaraplıkmı yoksa yemelikmi.yanlız erdek buluşmasında iki tane asma fidanı isterim nerden bulursun bilmem sakın unutma.rast gelsin
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTAR
İSTAVRİTCİ
İsmail harika yerlermiş balık olmaması çok ilginç çok güzel gözüküyor tama balık yapacak yerler ama nedendir balık yeme atlamıyor dediğin gibi 1 aya kalmaz yeme atlar düşüncesindeyim. birdahaki sefere inşallah rastgele bütün arkadaşlarada selamlar...
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
ismail abi balık olmasada sonuçta gün yaşanmış bitmiş.ve resimlere bakıncada çok güzel zaman geçirmişsiniz.
balık sezonu açılmış olsada daha 20-25 gün sonra balık yapar diye düşünüyorum.eylülde ise daha çok yapar.hayırlısı ile bi dahakine iyi avlar.