Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
denizde yılan
aynen sintine kokusu dur .çünkü yük alamaya veya boşaltmaya gelen gemiler biliyorsun orda açıkta demirliyor .
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Biliyorsun hayvanların hepsi insandan korkar Rıfatcım.Renklerde kırmızı ağırlığı her zaman tehlike demek.Ama seninki şansın büyüğü.Bizim sularımızda bu türlerin fazla olabileceğini zannetmiyorum.Geçmiş olsun diyelim.Nayirolamaz
Bul
yycolak yazdı:Biliyorsun hayvanların hepsi insandan korkar Rıfatcım.Renklerde kırmızı ağırlığı her zaman tehlike demek.Ama seninki şansın büyüğü.Bizim sularımızda bu türlerin fazla olabileceğini zannetmiyorum.Geçmiş olsun diyelim.Nayirolamaz

yalçın abi dün bu sefer muallimköyde çapari sallamaya gittik.muallimköy de eskihisar feribot iskelesine denizden yaklaşık 5 km uzaklıkta.ama orda da 2 tane yılan gördüm.yani bugüne kadar dikkat etmemiştim ama aslında epey yılan marmarada kol geziyor galiba..
gerçek bilgi verecek biri henüz çıkmadı.
SadSad
Bul
rıfat sanıyorum bu konuda ömer (tedirgin sazan)bilgili olabilir,erdekte suda yılanı görünce üstüne atlayıp eliyle yakalamıştı bende şaşırmıştım,koku iskeleye yakın yerlerdeki balıklarda olabiliyor,bizim orada limana yakın tutulan balıklar kokulu oldugu için ben senelerdir liman içi av yapmıyorum.konuyu ömer görmemiş olabilir ona mesajla gönderiyorum.
Bul
LeVrEkCi yazdı:rıfat sanıyorum bu konuda ömer (tedirgin sazan)bilgili olabilir,erdekte suda yılanı görünce üstüne atlayıp eliyle yakalamıştı bende şaşırmıştım,koku iskeleye yakın yerlerdeki balıklarda olabiliyor,bizim orada limana yakın tutulan balıklar kokulu oldugu için ben senelerdir liman içi av yapmıyorum.konuyu ömer görmemiş olabilir ona mesajla gönderiyorum.

teşekkürler..
Bul
uzmanlığıma bakın heleSmile
Rıfat ; deniz yılanlarını bilmem pek,eğer etrafta tatlı su yoksa ve gördüğün yılanın tatlısu yılanı olduğundan emin değilsen uzak dur derim, seyrettiğim bir belgeseldeki söz aklıma geldi; bütün deniz yılanları insanı öldürecek kadar zehire sahiptir,..dalmamakla çok iyi etmişsin bence..Gulumse
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:uzmanlığıma bakın heleSmile
Rıfat ; deniz yılanlarını bilmem pek,eğer etrafta tatlı su yoksa ve gördüğün yılanın tatlısu yılanı olduğundan emin değilsen uzak dur derim, seyrettiğim bir belgeseldeki söz aklıma geldi; bütün deniz yılanları insanı öldürecek kadar zehire sahiptir,..dalmamakla çok iyi etmişsin bence..Gulumse

çok haklısın ömer.etrafta tatlı su kesinlikle yok.tatlısu yılanından ben de korkmam zaten ama tuzlusu yılanı deyince bir afallama geçirdim çünkü yabancısı olduğum bir konu..
Bul
maceratorr yazdı:yalçın abi dün bu sefer muallimköyde çapari sallamaya gittik.muallimköy de eskihisar feribot iskelesine denizden yaklaşık 5 km uzaklıkta.ama orda da 2 tane yılan gördüm.yani bugüne kadar dikkat etmemiştim ama aslında epey yılan marmarada kol geziyor galiba..
gerçek bilgi verecek biri henüz çıkmadı.
SadSad

Bu konuyu dibinde araştırmak gerekiyor o zaman.Katil yosun,balon balığı hatta balina derken daha neler göreceğiz bakalım.HiNayirolamaz
Bul
Rıfat öncelikle geçmiş olsun ve iyi ki başından geçenleri paylaştın. Hepimiz için uyarı olanağı oldu. Benim bildiğim deniz yılanlarının bir çoğu kara yılanları gibi zehirlidir. Daldığın alandaki canlı türlerini bilemiyorum ama atış yapmamakla iyi etmişsin. Tüm diğer canlılar gibi onlar da rahatsız olmadıkça saldıracaklarını sanmam. Benim bildiğim en önemli bilgi tanımadığım bilmediğim canlılara bulaşmamak gerektiğidir. Ildır Orkinos çiftliğinin yakınında av yaptığım zamanlarda deniz yılanı çok yakalamıştım ve onlar zehirli değildi ve zaten ona sokma olanağı vermiyordum. Sen iyi yapmışsın. Tekrar geçmiş olsun76
Bul
Rıfat müren olmasın o yılan.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi