Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
denizde yılan
arkadaşlar dün sabah gebze feribot iskelesinin arkasında zıpkınla daldım.yosunların içinde gizlenmiş renkli bir yılan gördüm.tırstım tabi,bütün dalma isteğim sonlandı.arkadaşlardan da duymuştum,denizde yılan gördüklerini söylüyolardı,ama bu kadar tırsacağımı düşünmezdim.marmaradaki yılanlar hakkında bilgisi olan varmı??fotoğrafını eklemediğim için kusuruma bakmayın çünkü fotoğrafını çekmek nasıl mümkün olsun ki,vatandaş suyun altında zaten Sad
bu arada aynı yerden çapari ile yakaladığım sardalyaların mazotumsu garip bir kokusu olduğunu da söylemeliyim.dip balığı olmamasına rağmen sardalyaların bile kokuyor olması beni düşündürüyor ve marmaranın balığından soğutuyor..bu konuda da fikri olan varsa paylaşsın lütfen.teşekkürler..
Bul
Rengi nasıldı belki yardımcı olabilirim
Kaçan balık büyük olur.
Kaçamayan ızgara.GulumseSmile
Bul
muhammed tr yazdı:Rengi nasıldı belki yardımcı olabilirim

karışık canlı renkler vardı.belirli bir renk söyleyemiyorum.ekose gömlek gibi
Bul
Bir yılan türü buldum ama bumu değilmi bilmiyorum ismini vereyim siz daha açık araştırırsınız.
Kara kuşaklı deniz yılanı
[Resim: 600px-Laticauda_semifasciata.jpg]
Ben fazla bilgi bulamadım.Mahcup
Kaçan balık büyük olur.
Bul
muhammed tr yazdı:Bir yılan türü buldum ama bumu değilmi bilmiyorum ismini vereyim siz daha açık araştırırsınız.
Kara kuşaklı deniz yılanı
[Resim: 600px-Laticauda_semifasciata.jpg]
Ben fazla bilgi bulamadım.Mahcup

bu değil.üzeri canlı renklerdi.deniz yılanları ne derece tehlikeli acaba?
Bul
Türlerine göre değişir.
Fazla bilgim yok.Üzgünüm
Sanırım zehirli olanları vardır
MahcupMahcup
Kaçan balık büyük olur.
Bul
muhammed tr yazdı:Türlerine göre değişir.
Fazla bilgim yok.Üzgünüm
Sanırım zehirli olanları vardır
MahcupMahcup

evet internette de bişey bulamadım.yılan olarak arattırıyorum,yılan balığı çıkıyor Sad
bu konuyu buraya açmamın bir nedeni de bu zaten.belki tecrübeli birileri bişeyler söyleyebilir diye,bakalım bekliyorum..
Bul
İnşallah yardımcı olan kişiler çıkarSnifsinfAffet
Kaçan balık büyük olur.
Bul
Sevgili rıfat senin daldığın yerin tam karşısında kalıyorum.Benimde başımdan şöyle bir olay geçti.Bir gün iskeleden ayaklarımı uzatmış oturuyordum birde ne göreyim iskelenin betonundan dipten yılan yukarı doğru geliyor ben ayağa kalkınca kendini tekrar suya bıraktı.Daha sonra bunu sessizce bekledim sudan çıktı iskelenin taşları arasına yöneldi ağzında balık vardı ve su yılanı değil normal karada yaşayan bir türdü sadece avlanmak için suya giriyordu.Birde su yılanı gibi canlıların çoğunda zehir vardır ama kendini savunacak veya avını etkileyecek şekilde.Beni derede elimden ısırdı yılan biraz ağrı yaptı o kadar birde ben farkında olmada onu rahatsız etmişim o yüzden saldırdı.

Sardalyadaki kokuya gelince büyük ihtimalle sintine suyudur derim.Gulumse
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
yılan adı bile soğuk.Hadiordanmazot konusunda ise bizim izmir körfesinde yıllardan beri kefal mazot kokardı şimdi şimdi mazot kokusundan tamamen kurtulduk acele önlem alınması gerekir.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi