Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Çapari
Öncelikle merhaba arkadaşım,simli yeşil floşlu ve beyaz iğne olanı tavsiyem bazen istavrit sadece beyaz iğneye bile atlar.su içinde parlamasından dolayı.resimdeki yeşil floşlu olanlar siyah iğneli sanırım onları tavsiye etmem
Bul
bende fazla anlamam ama simli olanların daha çok iş yaptığını biliyorum.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
Hmm.İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.
Bu bilgiler işime yarayacak.
Kaçan balık büyük olur.
Kaçamayan ızgara.GulumseSmile
Bul
muhammed tr yazdı:Hmm.İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.
Bu bilgiler işime yarayacak.

Valla herkes bişeyler diyor sen iyisimi karışık bir takım hazırla hangisi dolu geliyorsa bir dahakime ondan yaparsınWink
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Happyaynen Ahmet amcaSiyirdim
Kaçan balık büyük olur.
Bul
muhammed tr yazdı:Happyaynen Ahmet amcaSiyirdim

Tabi yanii o çıkıyor söylenenlere bakılırsa, gerçi hepsi haklı neyle daha çok tutuyorlarsa onu söylüyorlar ama bu avlanılan bölgeye göre değişşiklikler gösterir en iyi sonucu yine kendin bulacaksın. Hadi kolay gelsin..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
SaolHappy76
Kaçan balık büyük olur.
Bul
keşke biraz karıştırsaydın renkleri balık her yerde aynı renge vurmuyor ama genelde yeşil ağırlıklı çaparalar iş yapıyor kendin yapacaksan çaparayı 13 no iğne 08 köstek 18 veye 20 beden kullana bilirsin ama her atıp çektikten sonra çaparanı kontrol etmelisin ince çapara çabuk karışır
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi