Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
JİG Avım
Hocam tebrikler...Alkis
Desenize bir jig'cimiz daha olduSiyirdim
Vallaha kum lahosu da en beğendiğim lezzetli balıktır. Afiyetle...Seerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
hocam maşallah eline sağlık güzel lagos almışsın pilakisi güzel olur afiyet olsun rast gele.AlkisAlkisAlkis
Bul
abi bizleri burada coşturuyorsun,helal olsun sana..çok şık ve değeri bir balığı tekneye almışsın.tebrikler..saygılar.rastgele..
Seerf
Bul
ufuk hocam eline sağlık jig avınında ilk ürününü almışsın tebrikler.lambuka ve palamut avıda zevkli geçmiştir.paylaşım için teşekkürler.bol şanslar rastgele.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
Maşallah,tatilin keyfi tavan yapmış,bakalım Eskişehire nasıl dönecen hocamHappyşakası bi yana harika iş çıkartmışsınAlkisdevamıda gelir inşallah.Afiyetle.
Bornova - izmir
Bul
ufuk hocam çok güzel trefo almışsın daha büyükleri nasip olsun.
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Bul
Köksal yazdı:Maaşallah hocam balık güzelmiş,epey heyecan yaratmış yazını keyifle okudum.Rastgele...Alkis
Teşekkür ederim Köksal.Rastgele.Gulumse
Uzun_ahmet yazdı:Hocam öyle anlatmışsınki sanki ben çekiyorum o anda balığı,
Desenize jig avınızda oldu bol şanslar hocam lagoslu bir resme sahip oldunuz artık avatar değişir diyorum..AlkisAlkisAlkis
Teşekkürler Ahmetcim.Çipuralı eskisin hele Siyirdim
LeVrEkCi yazdı:ahmet abiye katılıyorum,konuyu okurken heyecanlandım burada Gulumseufuk hocam renkli geçen tatilin benide seneye tatile çağırıyor,senelerdir ereğliden başka yere gitmem ama seneye başka plan yapayım diyorum artık..bereketli olsun hocam rastgele AlkisAlkis

Teşekkürler Nihat.Gerçi senin tatil yerin de güzel ama arada Ege yada Akdeniz i de tatil planlarına dahil et bence.Gulumse
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
ALTAYLI yazdı:Ufuk hocam tebrikler harika bir av olmuş. İlkleri yaşarken duyulan heyecan uzun yıllar unutulmaz. O lagos'un şişi de ızgarasıda muhteşem olur. Afiyet olsun. Ayrıca anlatım da çok keyifli tekrar tebrikler daha iyilerine İnşallahAlkis76

Teşekkürler Ercan abi.Gerçekten dediğin gibi böyle heyecanlar farklı oluyor.Ayrıca oldukça lezzetliydi vallahi..Gulumse
Dr.Güner yazdı:tebrikler hocam,bu sene trofelerine bir yenisini eklemişsin,darısı başımızaAlkis

Teşekkürler Güner kardeşim.
aygroup yazdı:Tebrikler Ufuk Hocam.

Lagos şiş hatırladım şimdi. Uzun yıllar oldu yemediğmiz..Çok lezetli bir balıktır.

Bereketli olsun ...Rastgele..
Teşekkürler Ahmet abi.Gulumse
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
resimleri önceden faceden gördüm harika iş çıkartmışsın hocam.. hak etmişsin o güzel kuzuyu afiyet bal şeker olsunAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
tahsinmersin yazdı:bravo hocam, talihin bol olsun.
bu sene hep en büyükleri ve ilkleri gerçekleştiriyorsun.
tebrikler.AlkisAlkis
çok güzel bir rapor olmuş.emeklerinize sağlık.
Teşekkür ederim Tahsin.Bu yaz böyle oldu,çok güzel oldu. Gulumse
rusan yazdı:Maşallah Ufuk hocam cok keyıflı bır av olmus tebrıkler
Teşekkürler Rusan.
Bahadır Sarıca yazdı:Hocam tebrikler...Alkis
Desenize bir jig'cimiz daha olduSiyirdim
Vallaha kum lahosu da en beğendiğim lezzetli balıktır. Afiyetle...Seerf
Teşekkürler Bahadır.Hakikaten güzel balık Gulumse
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  16/10/2016 Haftasonu akşam sarıkanat - lüfer avım uerol67 15 908 24-10-2016, 21:16
Son Yorum: YaKaMoZ
  bodrum avım (4) bucalıfikret 20 3,218 14-12-2014, 00:32
Son Yorum: bucalıfikret
  bodrum avım (3) bucalıfikret 20 3,855 27-11-2014, 23:59
  çupra avım. bucalıfikret 26 3,236 15-11-2014, 02:05
  çupra avım bucalıfikret 19 2,303 09-09-2014, 10:24
  temmuz başı kasna avım. muratcoskun 5 2,104 30-08-2013, 02:31
Son Yorum: muratcoskun
  Aliağa avım yalnız balıkçı 26 3,798 12-03-2013, 12:54
Son Yorum: yalnız balıkçı
  sisler içinde kasna avım. 2010 muratcoskun 12 2,403 13-10-2012, 18:18
Son Yorum: muratcoskun
  07.10.2012 Çupra avım Cihan Deniz 37 4,229 08-10-2012, 19:48
Son Yorum: Cihan Deniz
  30.09.2012 ''Beyaz Sütun'' Sargoz ve Çipura Avım... Sargoz35 28 3,427 02-10-2012, 10:14
Son Yorum: Sargoz35

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi