Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mırmıra Devam...
nasıl bir manzra,nasıl güzel bir yer burası..abi neresiydi burası?balıklarda o biçim harika gözüküyorlar..tavuk etini yedirebilmekte ayrı maharet ister bu balıklara..ellrine sağlık hocam..saygılar..rastgele..
Seerf
Bul
Hocam bu tatil imrenilesi bir tatil oluyor, 2 saate ve tavuk göğsü ile bunca mırmır tebrikler Alkis ...
Balık, ortam ve manzara çok güzel.
2. fotoğrafta sol üst köşede duran balığı tanıyamadım .
Avlarınızın devamını dilerim .
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Hocam tatilemi gittin yoksa balığamı gittin anlayalım..
3. resim daha güzel gözüktü gözüme afiyetler olsun..Seerf
Teşekkürler Ahmetcim, ben tatilde de balığa kaçıyorum yaw napiim.Seerf
LeVrEkCi yazdı:bende resimlere bayıldım ufuk hocam,
herşey çok güzel olmuş tadınıda çıkartımışsın Gulumseafiyet olsun.rastgele Alkis
Teşekkürler Nihat.Daha güzel tatil dileklerimle..
cilingoz yazdı:ufuk hocam güzel av olmuş tebrikler görselik içinde tşk.

Teşekkürler Selim abi..
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
Zıpkıncı yazdı:Hocam valla imrendiriyorsun bizi...Bereketin bol olsun...Seerf
Teşekkürler Emrah.Seerf
ALTAYLI yazdı:Ufuk hocam bu bize revamı ya. Nasıl özeniyorum anlatamam.. Allah içinize sindirsin ve bize de göstersin. Çok daha keyifli avlarına inşallah76
Teşekkürler Ercan abi.Umarım en kısa zamanda sen de güzel bir tatil-balıkçılık yaparsın.Seerf
KALAMAR yazdı:Ufuk hocam maşallah
Balık avı-doğa-deniz-mangal hepsi bir arada Allah ağız tadınızı arttırsın

rastgele

Teşekkürler Cem.Gulumse
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
hocam eline sağlık .AlkisAlkisSeerf
Bul
genarex yazdı:Alkis Yaşadığınız keyfi ağzım sulanarak izledim. Afiyet olsun. Seerf
Teşekkürler İlker. Seerf
araphüso26 yazdı:saydım hocam 30 adet balık var.Siyirdimmaşallah iyi zevk yapmışsın malıda götürmüşsünsen şükretmeyeceksinde ne yapacaksın tebrik ederim hocam süpersinAlkisAlkis
Teşekkürler Hüseyinim,güzel oldu tabi haklısın.SelamlarSeerf
Dr.Güner yazdı:tebrikler hocam,güzel av olmuş,o güzel manzaralar memleketin neresinden acaba?
Teşekkürler Güner.Burası Antalya nın Finike ilçesi.Seerf
Bul
BALIK and OZAN yazdı:nasıl bir manzra,nasıl güzel bir yer burası..abi neresiydi burası?balıklarda o biçim harika gözüküyorlar..tavuk etini yedirebilmekte ayrı maharet ister bu balıklara..ellrine sağlık hocam..saygılar..rastgele..
Teşekkürler Ozancım.Ben tavuk etini sıkça kullanırım.Çünkü buralara yem pek gelmiyor.Unutmadan resimler Finike' ye ait.

cranium yazdı:Hocam bu tatil imrenilesi bir tatil oluyor, 2 saate ve tavuk göğsü ile bunca mırmır tebrikler Alkis ...
Balık, ortam ve manzara çok güzel.
2. fotoğrafta sol üst köşede duran balığı tanıyamadım .
Avlarınızın devamını dilerim .
Teşekkürler Serkan.Köşedeki balığın adı lokum balığı SelamlarSeerf
bucalıfikret yazdı:hocam eline sağlık .AlkisAlkisSeerf
Teşekkürler FikretSeerf
Bul
Allah içine sindirsin Ufuk hocam,bu senede Finike tatilinin keyfini iyi çıkarttın maşallahAlkisbalığın bol,keyfin daim olsun,afiyetleSeerf
Bornova - izmir
Bul
ufuk hocam elinize sağlık süper av yapmışsınız.mangal manzara sıda süper.afiyetler olsun.paylaşım için teşekkürler.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
orhanekmekci yazdı:Allah içine sindirsin Ufuk hocam,bu senede Finike tatilinin keyfini iyi çıkarttın maşallahAlkisbalığın bol,keyfin daim olsun,afiyetleSeerf
Evet, Orhan abi Allah'a şükür güzel geçti Finike tatilim.Teşekkür ederim.Rastgele..Gulumse

ANTALYALI07 yazdı:ufuk hocam elinize sağlık süper av yapmışsınız.mangal manzara sıda süper.afiyetler olsun.paylaşım için teşekkürler.

Teşekkürler Aytekin..Gulumse
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Albatros-gr tam gaz devam.... Albatros-gr 24 3,931 21-08-2014, 15:20
Son Yorum: Albatros-gr
  Çupralara kaldığımız yerden devam Cihan Deniz 33 3,882 18-05-2013, 02:20
Son Yorum: Cihan Deniz
  Mırmıra niyet melanura kısmet... YaKaMoZ 23 3,042 04-05-2013, 16:00
Son Yorum: YaKaMoZ
  Kalamarlara devam ismin hakkını vermek gerek :))) fish or die 44 5,173 10-12-2012, 23:33
Son Yorum: dagistan
  çeşme dalyan kalamara devam bucalıfikret 37 4,099 12-11-2012, 18:22
Son Yorum: Salih Reis
  Boğaziçi'nin palamutlarına devam 22.09.2012 FuRkAn * 20 3,892 24-09-2012, 23:58
Son Yorum: Albatros-gr
  Eşkinaya Devam rusan 31 4,208 01-09-2012, 12:01
Son Yorum: rusan
  24.06.2012 perch'e devam sciftcan 19 3,583 14-07-2012, 19:43
Son Yorum: Krizoberill
  Marmarada derin su avlarına devam eşref sürek 34 4,737 18-12-2011, 19:26
Son Yorum: mariner8
  13 Kasım Rumeli Hisarı (keyif ve balık şova devam) :) xfisher 46 6,183 16-11-2011, 00:17
Son Yorum: efese

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi