Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Denizde hayat varmis
faruk abi ayhan abi ile birlikte iyi bir paragat avı yapmışsınız.balıklar ışıl ışıl parlıyor süper.balığa 2 ay ara verdikten sonra deniz havası ve paragat avı iyi gelmiştir.paylaşım için teşekkürler.bol şanslar rastgele.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
Faruk abi bereketli olsun,keyiflerinizin devamını dilerim.Alkis
Memleket SİVAS/Şarkışla
Bul
Evet Faruk abi, uzun bir aradan sonra güzel bir av olmuş. afiyet bal şeker olsun.emeğine sağlık.daha iyileri rastgele inş.
[SIGPIC][/SIGPIC]1986 Tuzla-İST Mehmet AĞCA
ANTALYALI07 yazdı:faruk abi ayhan abi ile birlikte iyi bir paragat avı yapmışsınız.balıklar ışıl ışıl parlıyor süper.balığa 2 ay ara verdikten sonra deniz havası ve paragat avı iyi gelmiştir.paylaşım için teşekkürler.bol şanslar rastgele.

Köksal yazdı:Faruk abi bereketli olsun,keyiflerinizin devamını dilerim.Alkis

OZGUR__C yazdı:Evet Faruk abi, uzun bir aradan sonra güzel bir av olmuş. afiyet bal şeker olsun.emeğine sağlık.daha iyileri rastgele inş.

tesekkur ederim beyler..
sizlerede bol balikli avlar dilerim
Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Keyiflerinizle keyiflendiğimiz görüntülere ve avlara imrenmemek mümkün değil, tebrikler abicim afiyet ve şekerle. o güzel ortamda suratın biraz asık gibi geldi bana Faruk abicim azıcık gülümseseydin be ya. Rastgele.
Bul
murki yazdı:Keyiflerinizle keyiflendiğimiz görüntülere ve avlara imrenmemek mümkün değil, tebrikler abicim afiyet ve şekerle. o güzel ortamda suratın biraz asık gibi geldi bana Faruk abicim azıcık gülümseseydin be ya. Rastgele.

Şekerim ne zaman geliyorsunuz.Smile
Bul
Uzun bir aradan sonra paragat keyfini yapmissin ama bence bu seni kesmez abi Siyirdim. Insallah devami gelir.
Kosturmacadan olsa gerek fotograflarda cok yorgun gorunuyorsun. Yine de Hakan hocamin paragati ile kiyaslandiginda cok iyi balik almissiniz.
Afiyetler...
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul
murki yazdı:Keyiflerinizle keyiflendiğimiz görüntülere ve avlara imrenmemek mümkün değil, tebrikler abicim afiyet ve şekerle. o güzel ortamda suratın biraz asık gibi geldi bana Faruk abicim azıcık gülümseseydin be ya. Rastgele.

cranium yazdı:Uzun bir aradan sonra paragat keyfini yapmissin ama bence bu seni kesmez abi Siyirdim. Insallah devami gelir.
Kosturmacadan olsa gerek fotograflarda cok yorgun gorunuyorsun. Yine de Hakan hocamin paragati ile kiyaslandiginda cok iyi balik almissiniz.
Afiyetler...

Murat..Serkan tesekkurler..
surat asik degil ,sadece yorgun ve uykusuzSiyirdim
dogru Serkan 2 ailelik balik vardi..
sizlerede rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Faruk abicim sıcaklardan bizlerde çıkamıyoruz, hiç olmazsa senden iki balık gördükde neşemiz geldi. tebrikler. Seerf Seerf
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
Faruk abi ellerine saglik,gercekten senin bu guzel raporlarini ozlemistik.En lezzetli baliklari yakalamissinizAlkis afiyet olsunSeerfRastgele
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kısmette zargana varmış.. Lakerda 42 5,363 08-09-2009, 17:59
Son Yorum: Lakerda
  Denizde alabalık! Trakonya vs.. MaVrUşGiL 22 4,093 12-10-2008, 14:18
Son Yorum: yalova tatar
  DENİZDE Piknik yaptınızmı? (video) rauf 14 3,287 11-12-2007, 02:22
Son Yorum: H.A.R.U.N

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi