Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ayvalık-cunda adası
balık olmasada egenin tadına bak harika bir yer iyi tatiller
Dalış Eğitmeni
Bul
Kaya abi mademki Ayvaliga gitmeye karar verdin ozaman bir aksam ustu gun batiminda 'seytan sofrasi' denilen yere gitmen sart,gercekten gorulmeye deger(balik tutmaya degil) bir yer tabi daha once gitmemissen beni anarsin.simdiden iyi tatiller dilerim rastgele
Bul
kayacığım iyi tatiller.bol balıklar dileğiyle.
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Kaya abi, öncelikle iyi tatiller dilerim Smile güzel bir yere gidiyorsun.

Balıkçılık için yemi ayvalık merkezde deniz kıyısında balıkçılar var orada sülünez bulabilirsin her daim mevcuttur. Uygun fiyatlara tekne turları var hem gezdiriyor hemde durduğu yerlerde insanlar olta atıyor ama pek bişey alanını görmedim ama bu ayvalık cunda arası bir köprü vardır (Türkiyenin ilk boğaz köprüsü) o köprünün civarında her daim olta atanları görüyordum ama bi dururupta ne tuttuklarına bakamadım.

Benim tavsiyem cunda çatalkaya mevkiinde denemelerin sonuç verebilir birde merkezde bulunan mendirek üzerinde denemeler yapabilirsin.

Selamlar muhabbete aradan giriyorum ama kusuruma bakmayın..Bayram boyunca Cunda Çataltepe civarlarında olucağım.Anladığım kadarıyla oralarda balık tutmuşsunuz.Bu benim nedeyse ilk deneyimim olacak balık tutma konusunda, o civarda ne balıklar var hangi yem kullanmalıyım vs...Tecrübem çok az vereceğiniz her bilgi yararlı olacak ...Teşekkürler
Bul
gizlitarih yazdı:Selamlar muhabbete aradan giriyorum ama kusuruma bakmayın..Bayram boyunca Cunda Çataltepe civarlarında olucağım.Anladığım kadarıyla oralarda balık tutmuşsunuz.Bu benim nedeyse ilk deneyimim olacak balık tutma konusunda, o civarda ne balıklar var hangi yem kullanmalıyım vs...Tecrübem çok az vereceğiniz her bilgi yararlı olacak ...Teşekkürler

yusuf aramıza hoşgeldin,serkan(mavruşgil)sitede değil sanırım oda tatilde yani cevabın gecikebilir.kolay gelsin.Gulumse
Bul
Kaya iyi tatiller. Papalina yemezsen arkandan ağlarlar. Keyifli geçmesini dilerim.Seerf
Bul
gizlitarih yazdı:Selamlar muhabbete aradan giriyorum ama kusuruma bakmayın..Bayram boyunca Cunda Çataltepe civarlarında olucağım.Anladığım kadarıyla oralarda balık tutmuşsunuz.Bu benim nedeyse ilk deneyimim olacak balık tutma konusunda, o civarda ne balıklar var hangi yem kullanmalıyım vs...Tecrübem çok az vereceğiniz her bilgi yararlı olacak ...Teşekkürler

Aramıza hoşgeldin yusuf..Seerf
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Teşekkürler arkadaşlar.
Bul
Ben 12 13 tarihlerinde arkadaşların dediği köprü civarında hem daldım hemde olta attım aslen oralıyım 9 senedir Bursa da yaşıyorum orayı buseneki gibi hiç görmedim dalış yaptığım zaman kefal den başka büyük balığa rastlamadım aslında köprü civarında olmayan balık yok idi oltalarada isparoz ve karagöz geldi ama hepsi küçüktü gecede avlandım sonuç aynıydı yem karides borukurdu sülines kullandım sahte kullandım sonuç sıfır ama ertesi günü orda tanıştığım kişi zoka ile kalamar almış bende o gece sübya gördüm kıyıda sana tavsiyem gece canlı yem ile levrek avlaman güzel levrekler alabilirsin bol şanslar
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi