Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ayvalık-cunda adası
arkadaşlar ben 25 06 2011 tarihinde ayvalık cunda adasına 15 gün tatile gidiyorum bölgeye yakın ve orada avlanan arkadaşlardan bilgi almak istiyorum yem temini ve balıklar konusunda yardımcı olursanız sevinirim...Affet
HERKEZİN OLTASINA GÖNLÜNDEKİ EN BÜYÜK BALIK GELSİN RASTGELSİN....
Bul
iyi tatiller kaya abi bol balıklı bir tatil olsun inşallah.Seerf
Bul
Kaya sana şimdiden iyi tatiller..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Kaya şimdiden iyi tatiller dilerim
cunda adasının etrafı balık bakımından zengindir
ayvalıktaki limanın orada günlük tur tekneleri vardır uygun fiyata anlaşıp ailenle beraber gezi yaparak balık tutabilirsin
rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
Kaya iyi tatiller...bol balikli avlar dilerim..
papalina yemeyi unutma...Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
kaya biz senin oraya levreğe gelmeyi düşünüyoz sen kaçıyonn SiyirdimWink gözüm iyi tatiller , av için büyük pala iğne götür yanında bulunsun millet denize girerken sen balık tutarsın biliyomm Bobo
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Kaya abi, öncelikle iyi tatiller dilerim Smile güzel bir yere gidiyorsun.

Balıkçılık için yemi ayvalık merkezde deniz kıyısında balıkçılar var orada sülünez bulabilirsin her daim mevcuttur. Uygun fiyatlara tekne turları var hem gezdiriyor hemde durduğu yerlerde insanlar olta atıyor ama pek bişey alanını görmedim ama bu ayvalık cunda arası bir köprü vardır (Türkiyenin ilk boğaz köprüsü) o köprünün civarında her daim olta atanları görüyordum ama bi dururupta ne tuttuklarına bakamadım.

Benim tavsiyem cunda çatalkaya mevkiinde denemelerin sonuç verebilir birde merkezde bulunan mendirek üzerinde denemeler yapabilirsin.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Kaya iyi tatiller Alkis ve bol bol balıkçılıklı günler dilerim Seerf
Bul
arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler...
HERKEZİN OLTASINA GÖNLÜNDEKİ EN BÜYÜK BALIK GELSİN RASTGELSİN....
Bul
kaya tatilin güzel geçmesini dilerim serkanın dediğigibi ayvalık cunda arası bir köprü vardır (Türkiyenin ilk boğaz köprüsü) orda güzel balık alıyorlar biraderimin kaynı balıkcılık yapıyor o söylemişti rast gele.Alkis
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi