Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kuşadası’nda 15 Gün
Burak abi harika karelerAlkis
. Balıklarda çok güzel görünüyor.Seerfafiyet olsun
teknelerin bagli oldugu kanal cok guzel...Alkis
daha da bollarina
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Görüntüler harika Burak abi.Alkis
Allah içinize sindirsin. Devamı dileklerimle.
Sevgi ve selamlar...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
burak abi tatilinizi balık avınızı içinize sindire sindire keyif alarak yapmışsınız. bu güzel kareleri bizlerle paylaştığınız için çok teşekkürler.balıklar harika resimler harika sevgiler saygılar.AlkisSeerfAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
Güzel paylaşım için teşekkürler Burak abi.Sağlıklı ve bol balıklı tatiller.Afiyet olsun Seerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
burak reis tek kelime ile şahane rapor ve resimler tek kelime ile harikasınn AlkisAlkisAlkisSeerf
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
burak abi fotolar harika,denizi av için de zıpkın için de 10 numara gözüküyor.o uzun dişli balığın ismi nedir acaba.baraküda mı?baraküdaysa yeniyormu?ben baraküdaların eti zehirli diye biliyorum..
Bul
burak abi güzel tatil yapmışsın resimler harika turna süper eline sağlık .AlkisAlkisSeerfSeerf
Bul
cemo yazdı:Burak Bey yazmış olduğunuz rapor ve resimler için teşekkürler.AlkisSeerf

Sevgili Cemil ben de katılımın ve yorumun için teşekkür ederim.Sevgilerimle.
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Off be Burak abi, harikasın Alkis muhteşem fotoların ile bende ufaktan gidip geldim oralara çok teşekkür ederim Seerf. Balıklarda çok güzel görünüyor.Smile

Sevgili Serkan beyendiğin için sevindim.Senin de güzel tatiller geçirmeni dilerim.Sağlıcakla kal.
Bul
cranium yazdı:Güzel fotoğrafları paylaşım için teşekkürler Burak abi. O diş izlerinin bir dahaki sefere iğneye geçmesi dileklerimle...

Serkan'cım iyi dileklerin için teşekkür ederim.Selam ve sevgiler.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kuşadası'nda Aklahos (Grida) Avı 12.7 kg Burak Karadeniz 22 5,716 05-10-2013, 15:36
Son Yorum: Burak Karadeniz

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi