Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yeni rapalalarım...
Kırmızı renkte ne hikmet varsa tatlısuda da iş yapıyor.Güle güle kullan bol balık getire sahtelerin,dün bende 5-6 adet meps aldım.Sanki çok balığa gidiyormuşum gibi hastalık başka bişey değil şimdide kafayı spin kamışa takdım.Siyirdim
Bul
er zaman pahalli malzeme daha iyi isi yapar diye bir sey yok..ben bu fikirdeyim...
bol balikli avlarda kullan Nihat...

kancalarrin korumasi hakkinda ne aklima geldi..anlatayim
bir gun daha 25lik motorum calinmadan,Ayhan ile sirtiye ciktik,Fener limanindan ...sabah erken levrege sirti yapiyoruz...yeni sahte almistim,hemen onu bagladim....suya saldim..neyse bir an bana guzel bir balik vurdu,az geitrdim kurtuldu..sahtede 11 cm lik..kancalarida buyukce...dedim nasil kurtulur,sahteye tekneye aldim..bir de ne goreyim..(gulmek serbest beyler)...sahtenin uzerindeki kanclarin her sivri ucunda,birer saydam plastik boru gibi birer parca takili...burada sahtelerde pek alismadigimiz bir durum..bende dikkat etmedim..oyle atmisssin suyaHehe..levrek sahteye daldi,kanclardaki korumadan kanclar levrege dalmadiSiyirdimHappy..ve biz gulsek mi aglasak mi....iki arada kaldik
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Decathlon artık uğramadan geçmiyeceğimiz bir yer olacak.Ankarada olduğu içinde şanslıyım.Hafta sonu bende bakayım.Tatlısuda ne iş yapar onu bilmiyorum.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
Albatros-gr yazdı:er zaman pahalli malzeme daha iyi isi yapar diye bir sey yok..ben bu fikirdeyim...
bol balikli avlarda kullan Nihat...

kancalarrin korumasi hakkinda ne aklima geldi..anlatayim
bir gun daha 25lik motorum calinmadan,Ayhan ile sirtiye ciktik,Fener limanindan ...sabah erken levrege sirti yapiyoruz...yeni sahte almistim,hemen onu bagladim....suya saldim..neyse bir an bana guzel bir balik vurdu,az geitrdim kurtuldu..sahtede 11 cm lik..kancalarida buyukce...dedim nasil kurtulur,sahteye tekneye aldim..bir de ne goreyim..(gulmek serbest beyler)...sahtenin uzerindeki kanclarin her sivri ucunda,birer saydam plastik boru gibi birer parca takili...burada sahtelerde pek alismadigimiz bir durum..bende dikkat etmedim..oyle atmisssin suyaHehe..levrek sahteye daldi,kanclardaki korumadan kanclar levrege dalmadiSiyirdimHappy..ve biz gulsek mi aglasak mi....iki arada kaldik
bu rapalalardada hem bu kapaklar var hemde dediğin gibi kancalarda şeffaf ufacık korumalar var ve bende son anda gördüm az daha aynı şeyi yapıyordum Siyirdim
Bul
iyi günlerde levreekler tut levrekçiiiiiiiiiiiiiiiiiSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
bende daha önce denemek için almıştım 3 adet yeşil,kırmızı,mavi renkte olanını kırmızı renkte olanını kıyıdan turnada avında kullandım ve bir turna yakaladım sudaki aksiyonu gayet iyiydi benim aldıklarım büyük gagalıydı dibe yakın geliyordu yakaladıktan beş dakika sonra taktım malzemeyi fiyatına göre iyi malzeme
ANKARA Serkan ÇİFTCAN eski nick rocero
Bul
iyi avların olsun nihat fiyatı iyimiş. rast geleAlkis
Bul
Nihat kıyı çekersen kırmızı olan Levreğede iş yapar. Bereketli avlar76
Bul
slm.Bende bugün decahtlona gittim.Kırmızı renkte bulamadım.Ama gelecekmiş.Elim boş dönmeyeyim diyerek nihatın aldığı diğer renk maviyi ve başka bir çeşittende biraz küçük olandan gümüş balığına benziyor diyerek siyahlı beyazlı bir şey aldım.Deneyeceğiz bakayım sonuç ne olacak.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
güzel avlarda kullanmak nasip olsun.neticesin en kısa zamanda bildir bakalım.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Yeni çantam. Tropheus 52 8,946 03-11-2014, 09:21
Son Yorum: yaser2sultan
  Yeni Sahteler mertparlak 22 4,073 22-11-2012, 17:24
Son Yorum: mertparlak
  yeni rapala ve kaşıklarım nasıllar :))) fish or die 24 4,374 25-10-2012, 00:48
Son Yorum: ALTAYLI
  Yeni rapalalarım... Zıpkıncı 20 3,795 13-04-2012, 11:53
Son Yorum: Zıpkıncı
  Kolleksiyonumun yeni üyesi :) blue_zaire 36 7,811 16-05-2011, 09:44
Son Yorum: bucalı
  Yeni rapalam... Goktug 33 5,907 24-05-2010, 19:21
Son Yorum: orhanekmekci
  yeni oyuncaklarım Tropheus 37 6,533 16-11-2009, 14:28
Son Yorum: FuRkAn *
  Yeni sahteler hk. aygroup 38 6,270 29-07-2009, 00:23
Son Yorum: aygroup
  mevcut bulunan rapalalarım.. ANTALYALI07 21 5,063 16-09-2008, 11:39