Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yeni rapalalarım...
bu kırmızı olanı benim arkadaşın oltaya taktım,bendede yozuri cristal minnow var aynı teknede iş yapan bu kırmızı oldu,1 zargana aldı 1 lüfer aldı ama lüfer teknenin yanından düşürüldü.yüzüşü çok iyi ve derine inmiyor sudan yarım kulaç aşağıda geliyor.
rapalayı dechatlon dan aldım 4.90tl yani ucuz ama iş yapanlardan çıktı ve bu resimde görülenleride dönüşte ugrayıp aldım.
kıyıdan at çekte ne yapar bilemem ama tekneden iş yaptığı kesin.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Hayırlı olsun Nihat. Zaten kendini ispatlamışlar.AlkisŞekllerine bakınca yeni çıkan rapalalardaki hatlar var.Kaliteli duruyorlar.Acaba boyaları uzun süre dayanır mı? Önemli olan fiyat performans durumu.Hem ucuz hem de kaliteli gibi. Güzel avlarda kullanman dileklerimle Seerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
güzel avlarda kullanmak nasip olsun.Gulumse
balığa hasret yaşamak zor
Bul
Hayırlı olsun,güzel avlarda kullanman dileğiyle..
Üçlü kancalar için muhafazalar güzel düşünülmüş ve de fiyat çok cazip..
Bul
Hayırlı olsun güle güle kullan abi.
Bol bol balıklar kaca koca trofeler yakalarlar inşallah.
Bul
ufuktan26 yazdı:Hayırlı olsun Nihat. Zaten kendini ispatlamışlar.AlkisŞekllerine bakınca yeni çıkan rapalalardaki hatlar var.Kaliteli duruyorlar.Acaba boyaları uzun süre dayanır mı? Önemli olan fiyat performans durumu.Hem ucuz hem de kaliteli gibi. Güzel avlarda kullanman dileklerimle Seerf
2 lüfer çeksin tamamdır ufuk hocam Gulumseama gerçekten kaliteliler ve sanırım uzun süre iş yapacaklar.
Lakerda yazdı:Hayırlı olsun,güzel avlarda kullanman dileğiyle..
Üçlü kancalar için muhafazalar güzel düşünülmüş ve de fiyat çok cazip..

muhafazalar benimde hoşuma gitti sağa sola takılmaması için iyi düşünülmüş.Seerf
Bul
güzel görünüyorlar,bende gitmek istiyorum,daha değişik malzemeler var mı?
Bul
fiatı çok iyiymiş Nihat,bol şanslar dilerimGulumse
Bornova - izmir
Bul
[quote=LeVrEkCi]2 lüfer çeksin tamamdır ufuk hocam Gulumseama gerçekten kaliteliler ve sanırım uzun süre iş yapacaklar.

Kaç iki Nihat.Çook balık alırsın onlarla.Hani denir ya "yedisinde neyse yetmişinde de o olur" diye.Bu sahteler de iş var belli.
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
Nihat hayırlı olsun,
İş yaptığına göre fiyatıda iyiymiş bol balıklı avlar olsun..Seerf
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Yeni çantam. Tropheus 52 8,941 03-11-2014, 09:21
Son Yorum: yaser2sultan
  Yeni Sahteler mertparlak 22 4,073 22-11-2012, 17:24
Son Yorum: mertparlak
  yeni rapala ve kaşıklarım nasıllar :))) fish or die 24 4,372 25-10-2012, 00:48
Son Yorum: ALTAYLI
  Yeni rapalalarım... Zıpkıncı 20 3,795 13-04-2012, 11:53
Son Yorum: Zıpkıncı
  Kolleksiyonumun yeni üyesi :) blue_zaire 36 7,810 16-05-2011, 09:44
Son Yorum: bucalı
  Yeni rapalam... Goktug 33 5,907 24-05-2010, 19:21
Son Yorum: orhanekmekci
  yeni oyuncaklarım Tropheus 37 6,532 16-11-2009, 14:28
Son Yorum: FuRkAn *
  Yeni sahteler hk. aygroup 38 6,267 29-07-2009, 00:23
Son Yorum: aygroup
  mevcut bulunan rapalalarım.. ANTALYALI07 21 5,062 16-09-2008, 11:39