Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bugün kaşar peyniri ve salamla deneme yaptım
tatlısuda kaşar iş yapar salam sosisi bilmem.. fakat pastırma çemeni ile tatlısu kefali ben tuttum kardeşim.. denemeye davammmAlkisSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
ufuktan26 yazdı:Mete,kaşar peyniri,salamı ve ekmeği yine de bulundur.Balık tutamadığında lazım olur Siyirdim
Hemde nasılHappy
Denemelere devam MeteAlkis
Bornova - izmir
Bul
çok güzel bir düşünce denenmiş daha neler neler duyacağız bakalım.
hüseyin abim çemen le,kefal yakalamış.bende çeşmede ekmekle lidaki ve ispendek yakalamıştım.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
Balık bu ne zaman nerede ve hangi yeme atlayacağı belli olmaz..Smile
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
ANTALYALI07 yazdı:çok güzel bir düşünce denenmiş daha neler neler duyacağız bakalım.
hüseyin abim çemen le,kefal yakalamış.bende çeşmede ekmekle lidaki ve ispendek yakalamıştım.

ekmekle yakalayan iki oldu çıtırda yakalamıştı lidakiyi Hehe
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
bu sabah haşlanmış yumurtanın beyazı ile denedim ancak yem hemen dagılıyor tam kesin teşhis koyamadım balık vurdu gibi sanki yumurtanın beyazını sertleştirecek bi işlem yaptıktan sonra tekrar deneyip burada paylaşacagım
NOT: Sabahları balıga giderken annem arkadan bagırıyor kahvaltı yap die bende kahvaltılıkları atıyorum poşete yedim tamam diyorum sabahları biraz iştahsızım hep kahvaltılıkları denememin sebebi budur Yemi bulursam bi gün yaşanılmış hikayesi bile varGulumse
Bul
kurusogan yazdı:bu sabah haşlanmış yumurtanın beyazı ile denedim ancak yem hemen dagılıyor tam kesin teşhis koyamadım balık vurdu gibi sanki yumurtanın beyazını sertleştirecek bi işlem yaptıktan sonra tekrar deneyip burada paylaşacagım
NOT: Sabahları balıga giderken annem arkadan bagırıyor kahvaltı yap die bende kahvaltılıkları atıyorum poşete yedim tamam diyorum sabahları biraz iştahsızım hep kahvaltılıkları denememin sebebi budur Yemi bulursam bi gün yaşanılmış hikayesi bile varGulumse

sen biyologmuşsun be kardeşim labaratuvar ortamında bişrşeyler deneseneSmile
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:tatlısuda kaşar iş yapar salam sosisi bilmem.. fakat pastırma çemeni ile tatlısu kefali ben tuttum kardeşim.. denemeye davammmAlkisSiyirdim

Hüseyin abi yanına bi çaybardağı ilaçta koysaydın tam olurdu Siyirdim

İşin espirisi bir yana kokmuş peynirin kefali cezbettiğini görmüş uygulamış ve süzme yoğurdun yayını kendine çektiğini uygulayıcılarından duymuştum.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
kurusogan yazdı:sevgili dostlar yem konusunda her zaman alternatif yaratmaya çalışıyorum balıklar omnivor karnivor ve herbivor çeşitlerde beslenen gruplar barındırmakta kendi kendime düşündüm neden kaşar ve salam yemesinler die akabinde denedim 3 saat bekledim hiç balık vurmadı balıkların umurunda bile olmadı kendi kendime düşündüm acaba balık mı yok die yanımda getirdigim bir atımlık tavuk etini taktıgımda balıklar anında saldırdı böylece kendi hipotezimi çürttüm
burdan cıkardıgım sonuc salam ve kaşar iş yapmıyor yeni yemleri denedikce buradan paylaşacagım Wink

Tebrikler Metecim.Meslek icabı olsa gerek bu denemeler.İnşallah bir gün enteresan bir yem bulursun.Alkis

ustam61 yazdı:AlkisMete kardeş sen devam et değişik yemlerle denemelere.izmir de yem olarak ekmek kullanmış ve çipra tutmuştum.çok hoplayanlar oldu "ekmekle yakalanmaz " diye ama şahitlerim ve yakalanan çipra ile çekilmiş fotolarım var.velhasıl yılmak yok devam denemeye.AlkisSeerf
İyiki tuttun bir balık.Valla helal olsun.Hep kafamıza vurur durursun artık.Siyirdim
Bul
mete güzel taktik dene ve öğren tebrikler devamını bekliyoruz Alkis
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi