Yorumları: 72
Konuları: 11
sevgili dostlar yem konusunda her zaman alternatif yaratmaya çalışıyorum balıklar omnivor karnivor ve herbivor çeşitlerde beslenen gruplar barındırmakta kendi kendime düşündüm neden kaşar ve salam yemesinler die akabinde denedim 3 saat bekledim hiç balık vurmadı balıkların umurunda bile olmadı kendi kendime düşündüm acaba balık mı yok die yanımda getirdigim bir atımlık tavuk etini taktıgımda balıklar anında saldırdı böylece kendi hipotezimi çürttüm
burdan cıkardıgım sonuc salam ve kaşar iş yapmıyor yeni yemleri denedikce buradan paylaşacagım
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
mete denemeye devam.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
o zaman salamkaşarı ekmek arası denemekte fayda var aslında

şaka bir yana herşeyi denemek lazım ya tutarsa...tebrikler
Yorumları: 7,892
Konuları: 199
Bende bi ara hazır yengeç konservesiyle denemiştim ama kimse yememişti
ancak özellikle tatlı suda çok garip ama gerçek (dut,armut,kızılcık) yemlerle balık tutulduğunu görünce denemenin yararlı sonuçlar vereceğinden eminim bu arada kaşarla Trabzon Maçka deresinde balık tuttuklarını gördüm.
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
demenelere devamm
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
sizin oralardan,tavuk eti ile balik tuttuklarini baska arkadaslar rapor etmisti..eski konularda yaniilmazsam..
bu arada salam v.s. yiyeceklerde baharat oldugundan baligin rabet gosterecegini sanmiyorum..tabii bu benim dusuncem..atilan yem tabii olmali..
deneme yapmayi bende severim
paylasim icin tesekkurler
[SIGPIC][/SIGPIC]
[SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]
Yorumları: 6,094
Konuları: 112
değişik bir deneme destekliyorum içtenlikle bazen olmadık yemlere vurabiliyor balık
GEZGİNCİİİİ EMMİ
06-FB-58
Yorumları: 1,719
Konuları: 82
taze kaşar mı eskimi

^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Yorumları: 7,271
Konuları: 96
Mete,kaşar peyniri,salamı ve ekmeği yine de bulundur.Balık tutamadığında lazım olur
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT]
![[Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930]](http://www.amatorbalikci.net/image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930)
[/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Yorumları: 4,661
Konuları: 111
kurusogan yazdı:sevgili dostlar yem konusunda her zaman alternatif yaratmaya çalışıyorum balıklar omnivor karnivor ve herbivor çeşitlerde beslenen gruplar barındırmakta kendi kendime düşündüm neden kaşar ve salam yemesinler die akabinde denedim 3 saat bekledim hiç balık vurmadı balıkların umurunda bile olmadı kendi kendime düşündüm acaba balık mı yok die yanımda getirdigim bir atımlık tavuk etini taktıgımda balıklar anında saldırdı böylece kendi hipotezimi çürttüm
burdan cıkardıgım sonuc salam ve kaşar iş yapmıyor yeni yemleri denedikce buradan paylaşacagım 
böyle gidersen ,yolun daha çok uzun.Allah yardımcın olsun.